Imponerande!

Ja verkligen. Sitter här framför datorn och loggade in på min blogg på första gången på två veckor typ. Och möts av ett lyckligt besked. Tror ingen läsare har lämnat mig . haha helt otroligt. Och ändå har jag inte uppdaterat på hundra år! Tack söta ni.  Ni är många jag undrar ju alltid lite vilka alla är men eftersom ni inte kommenterat innan så tror jag väll inte att ni tar er tid nu att säga vilka ni är som läser.. Men det hade vart skojj!

Hur som. Slut tjatat om de. Sitter nu och lyssnar på den bästa låten just nu. Lady antebellum - need you now,.. Har ni inte hört den så lyssna på den! I love it!

Imorgon är sista dagen på jobbet innan semeeeeeester! Jaaaaaaaaaa! Hejja! Jag och hjärtat ska börja semestern med att åka till min Underbara mormor och morfar i uddevalla och fira mormor som blir 75 imorgon. Hejja henne! :D
Sen fortsätter vi kvällen med att åka till mitt älskade paradis. Fiskebäckskil såklart. Tillbringar några dagar där. Solar badar och njuter av varandra :D Älskar semester!
Kommer dock sakna mina barn och jag kommer gråta imorgon när jag lämnar mina knattar som skall börja skolan till hösten! :'(

Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och ta det lugnt.

Livet är underbart! Ta vara på de!

/Love