Lipsill!

HEJ!
Nu har jag precis pallrat mig och lagt kött i marinad. Skall göra en specialare idag . Mums! Men måste ner till torget snabbt för att köpa det som saknas.

Asså shit va jag har blivit en lipsill. Herregud. Skäms ju över mig själv.. haha .
Hur som helst satt och bläddrade mig igenom alla bloggar som jag läser och hamnade då såklart först på min Älskade Katrin Zytomierska... Hon är min gud! Men iaf. Denna gången när jag hoppa in på hennes blogg så sluta det hela med att jag hade hjärtstillestånd typ. Först och främst för att jag läste allt hon skrivit om sin förlossning och sen för att jag kollade på videon som Bingo hade gjort om deras nyfödde son, Jag kan ju säga att inte ett öga var tort här hos mig iaf. Fan va ja lipa . Det var såååå fint. Asså ni måste kolla. Okej ni kanske inte e lika lipiga som jag men jag tyckte det var fint iaf... Ni hittar den här -> http://www.finest.se/katrin 

Ne nu skall jag iaf vänta på hjärtat så jag kan springa ner och hoppa in i bilen och åka och handla det sista jag behövde..

/Love


Mors dag!

Idag är det mors dag! Grattis alla mammor på mors dag :D
Nu sitter jag och väntar på att hjärtat skall bli klar så vi kan åka och fika hos hans mamma och sedan skall vi vidare på middag hos min mamma :) Så först skall vi åka iväg och köpa lite blommor m.m. till våra kära mammor :D hihi...



/Love

Tack och lov.

Tänkte bara ge er senaste info, Efter att vi spenderade ca 2½ timme i väntrum på sahlgrenska kom vi äntligen in till läkarn . Allt är som det ska. Och jag och älsklingen drog ett djupt andetag och pustade ut. SKÖÖÖÖNT!

Nu har vi ätit en mysig lördags middag och skall bara ta de lugnt ikväll :)
Allt känns så bra nu igen ! :D

ska tillbaka om ca 1½ vecka för att bara kolla så allt fortsätter som det ska . Super trevlig läkare var det där me. Hon va verkligen proffsig. TACK!

Ha en underbar kväll!
/Love


Heeeelt sjukt!

Min syster ringde mig imorse och berättade vad som hänt inatt! Helt sjukt!
Mina tankar går idag till ALLA som var på Nivå inatt! <3


Gästerna låstes in i jakten på mördaren Vittnen stängdes in på Nivå efter nattens skott "Någonstans där inne kunde mördaren vara med ett skjutvapen".
Man skjuten på klubb Panik på nattklubben Nivå på Avenyn En man sköts i huvudet mitt bland gästerna vid dansgolvet - ingen har gripits för dådet. Vet du mer? Hör av dig! MEJLA eller MMS:a till 71717! 

Ung man mördades på krog i Göteborg

  Man sköts i halsen på nattklubben Nivå i Göteborg Polisen har ett vagt signalement – söker efter gärningsmannen. Många blev vittnen.

Lördag

Hej hej.
Nu kanske ni tror att jag precis har gått upp. Men så är inte fallet. :) Lisa ringde och väckte mig och jag greps av panik för att jag hade sovit till nästan kl 9.. Rekord typ. hahaha . Men iaf. Hoppa upp ur sängen å slängde i mig en macka eller va de två.. Aja strunt samma och sedan sprang jag till bussen och åkte till Vågmästareplatsen. Där var det barnmarknad. Haha neej dem sålde inte barn som det lät på namnet såg jag nu. Haha Sjukt.. Iaf dem sålde barnkläder barnvagnar barnleksaker skor ALLT man kan tänka sig till dem små. Jag var bärhjälp till Lisa för jag köpte inget själv. Tyvärr, vet ju inte riktigt vad som händer med mig just nu.. :( Men men nästa gång kanske jag shoppar loss :D
Jag och hjärtat har väll vart lite små deppiga eftersom man inte riktigt vet vad som händer. Men vi försöker hålla humöret uppe ändå :)

Hjärtat ligger såklart och sover fortfarande.. Så skall sparka upp han nu! Kl e ju fan 12 snart!!! Det går inte att sova bort hela dagen i den här familjen !!

Hoppas ni får en underbar dag.

/Love

Smälter...

Ja jag smälter ju som is i solsken när jag ser denna reklamen. :D
Finns det sötare .
Gosarna !
http://www.youtube.com/user/liberosweden?v=39t97m1XYIY&feature=pyv&ad=5666181271&kw=baby&gclid=CMO4xenE9KECFUaK3godFV0KEA

Drama!

Värsta eftermiddagen någonsin igår. Orkar inte gå in på den, Grät å grät å grät.
Hundra olika telefonsamtal tusen frågor åkte runt i huvudet . Trött matt orkade inte med livet.

Idag vaknade jag upp av att jag iaf hade sovit hela natten vilken var skönt. Allt är bättre idag men ska nog åka in till Sahlgrenska sen och kolla upp allt för säkerhetsskull. Är ju ännu mer orolig nu när allt e bättre idag.. :S

Kanske uppdaterar mer sen.

/Love

I Looove it .

Hej hej!
Nu sitter jag såklart i soffan och har precis slängt på mig lite kläder så skall jag snart bege mig till bussen för att åka och luncha med Maria. Jag ska lära henne äta sushi :D
Lärde ju min bjodejj att äta de så nu e de Maria's tur. Däremot vet jag inte om jag får äta sushi. Det hoppas jag iaf. :) Det va riktigt längesen jag åt de nu så jag ska nog slänga i mig MASSOR! I Looove it!

Aja återkommer senare.

Tjingeliiing!

/Love

Se upp!

Godmorgon alla!
Inatt har det vart jobbigt att sova har drömt något otroligt mycket och vridit och vänt mig som attans.
Men tillslut kunde jag somna ordentligt och då var kl 04.26 när jag kolla på kl sista gången. Så idag var det faktiskt acceptabelt att sova till halv 11 . Tycker jag iaf.

Nu skall jag strax hoppa in i duschen och sedan fixa mig för att åka in till stan och erövra uteserveringarna med Stina. Mys!
Och sol får vi med. Underbart på med sommarkläder och solglasögonen och sitta och sola sig och äta god mat :)

Idag kommer mitt hjärta hem också. IDag är en bra dag !

/Love

Sol..

Och helt plötsligt kom solen. Jag börjaar dessvärre få ont i halsen :( HOPPAS jag inte blir sjuk. Vill inte alls det faktiskt. Funderar på att gå ner till Torget och köpa hem massa mummsigt som jag kan knapra på ikväll då jag åter igen är ensam. Trodde hjärtat skulle komma hem idag . Men nehe, det blir inte förens imorgon :(

Någon som vet hur vädret skall vara i helgen? Hade vart mysigt med en liten utflykt. Får väll se vad den har att erbjuda. Det är ju faktsikt bara tisdag idag. Men ikväll kommer desperete :D Wiiiii!

Nu ska ja klä på mig lite lämligare kläder :D

/Love

Den 25 smäller det...

Hej och Godmorgon.
Idag är det den 25 vilket betyder löning. Det är ju rätt nice faktiskt.
Jag har inte riktigt bestämt mig om jag gillar min hårfärg eller inte. Jag tror jag får platta till det och fixa mig lite och se det i helhet såattsäga... För nu ser jag ju ut som ett troll som vanligt efter en god natts sömn.

Nu sitter jag och väntar på att mina rostemackor skall hoppa upp ur rosten. Är sjukt hungrig. Typ direkt när jag vaknar känns det som om jag kan äta en hel kooo! Jaa de e sant .. En heeel koo :)

Ne men nu får jag snabba mig innan magen kurrar ihjäl..
Försöker få tag i min bjodejj me men utan resultat :( Hade vart kul att träffa henne har ju inte setts på 2495 år typ nu. Eller a några veckor iaf. :P
I eftermiddag skall jag träffa Linda iaf, henne har jag inte heller träffat på jääättte länge. Typ ett halvår om inte mer.. :S

/Love

I brist på annat...

Nu har jag kollat på tv alldeles för länge.. så blev rastlös och kom på att jag hade en gammal hårfärg som står och dammar i badrumsskåpet.. Så nu sitter jag helt plötsligt med hårfärg i håret och har precis målat naglarna och gjort mig fräsch.. :) Vad det är för färg på färgen tänker jag inte avslöja.. Vet nog inte riktigt själv hur jag kommer se ut i skallen när detta är klart. haha men en HEL färgning är det iaf.. Och just nu i denna stund känns det som om min hårbotten brinner upp! AAAJ! Aja det går över..

Efter jag har sköljt ur färgen skall jag krypa till kojs och sooova :) Hoppas älsklingen ringer snart me .. Saknar han såå!

Men men åter till min skönhetssalong här hemma i min ensamhet.. :P

/Love

Djävuls Rallyt...

Haha herregud jag sitter och kollar på DjävulsRallyt.. Fyyy fan va roligt det måste vara va. Bara köra heeelt crazy. Åå det skulle jag vilja göra någon gång.

Hihi vet ni förresten vad jag lyxade till det med för mat i min ensamhet. :P Jag gjorde mig en liten form med potatisgratäng och så stekte jag en kycklingfilé MUMS säger jag bara. Det var smaskens.. Man får faktiskt lyxa till det ibland när man e ensam. :)Brände sönder min handled dock på ugnjääveln.. Aj va ont det gjorde.. Helt rött brännmärke där nu.. Men men .. Bara att gilla läget. God mat blev det ju iaf . Aja nu skall jag skåla med mig själv lite i hallon/persika dricka. Mums det me...

/Love

Älskade sol!

Hej alla solnördar :D
Nu har jag landat hemma i soffan efter en hel dag på pappas altan med Hanna. Underbar dag har det varit, Men jag känner att jag har vart ute i solen hela dagen. Är helt dödstrött typ. Tur det eftersom jag är själv hemma igen :( Älsklingen åkte ju imorse igen för att åka upp till Strömstads trakterna igen för att jobba. Men jag kommer somna som en stock idag ändå får vi hoppas. :)

Dagen på liseberg var helt underbar. Axel var nöjd och då är självklart jag super nöjd med.
Det var super kul att Johan Maria och Alissa va med också. Alissa tog hand om Axel och dom va så söta när dom gick hand i hand  :D

Nu skall jag laga mig lite mat till mig själv.. Tråkigt.. Men men så e de. E hungrig som en vaaarg!



Lite färg fick jag idag iaf.  Nu gäller det bara att sola varje dag så man får behålla den :)
Det värsta är ju att min rygg samt bakben ser ut som lik! Så måste sola baksidan någon dag när jag har tid. Annars går det ju inte :P

Ha en underbar kväll alla.
Antar att jag kommer vara uttråkad och skriva mer inlägg ikväll!

/Love

Godmorgon.

Idag fick jag faktiskt sova ut. Det känns skönt,. Jag som alltid vaknar as tidigt. Men inte idag. Idag vaknade jag 10. Fast va iförsig uppe på toa vid 6 men det räknas inte. :P . Igår va det trevligt. Vi var hos Jessica och Micke hela kvällen. Åkte hem vid halv 1 tiden. Trötta som få alla 4.

Men vilket väder vi hade igår då. Shit jag låg och sola på utsidan för att försöka komma ifatt mitt hjärta i färgen .. Men ne de gick inte så bra. Fick jäävla massa färg men eftersom han kom ut och sola med mig så ligger han fortfarande snäppet före mig. Så aa jag får låsa in honom eller nått nästa gång :D hihih.
Ne nu pratar min lille mage med mig. Måste äta.

Idag skall jag hämta upp min bästis Axel vid 14 för vi skall på liseberg:D Wiii han fick det i födelsedagspresent av mig nu när han fyllde 4. Maria och Johan och Alissa och mitt hjärta skall med också. Så detta kommer bli en super mysig dag hoppas jag.
Kameran åker med så ni får bilder sen. Lägger in dem från igår sen med :)

/Love

Morgon! :)

Godmorgon allesammans.
Nu sitter jag i soffan och kollar på disneydags. haha Super bra :D Älsklingen sover fortfarande. Men det får han faktiskt göra så mycket som dem har jobbat det senaste.
Idag hade jag hoppats på att det skulle vara strålande sol ute så jag kunde sätta mig och sola en timme eller två. Men neehee, Hela himlen är full med moln. Får hoppas att det blir bättre senare på dagen...
Annars är det fullt upp idag. Patrik och Lisa kommer hit under dagen och skall göra sig iordning och tjööta lite gött innan vi åker till Tumlehed för att först lämna Joline till Kristina och sen åker vi vidare till Micke och Jessica i skepplanda på fest. Lisa kör så det blir lugnt för min och hennes del. Hon kan ju inte va nykter själv stackarn.... ;)

Men nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan och sappa lite på tv:n innan jag går in och väcker min man med lite frukost.

/Love

Sol... och va F*N blir det för mat...

hejhej igen .

Just nu sitter jag och kollar på vänner. Solen lyser på mig och ropar att jag ska gå ut och sätta mig i den! Jag borde verkligen göra det för jag ser ut som ett lik...  Men men!
Jag har faktiskt fullt upp här inne. Har städat och damsugit.. Fyyy vad jobbigt det är. Mycket bättre när hjärtat är hemma och kan sköta sådant.. Jag hatar att städa...

Hur som hällst. Vad skall man äta idag. Jag är sugen på hemmagjorda hamburgare. Eller nej, Pizza, eller kanske tacos. Fisk då? Fan! Som ni förstår så har jag beslutsångest..

En sak som är säker iaf är att jag MÅSTE ha Popcorn och Carsewnötter ikväll . Det är ett måste.. Och min man då . Men han kommer ju hem när som hellst. Wii..
(Hanna e kvar men märker inte av henne. Hon ligger typ död i sängen....)

Nu måste jag fixa det sista :D

/Love

Alla spyr!

haha Ne det är inte alls så illa som det låter...
Gårdagen var mysig och Jag och Hanna möttes upp i stan för att kolla på Josses bal. Hon va såå fin så. Alla e e ju helt enormt fina när det vankas bal och liknande.. Själv är jag sjukt sugen på att gå på bröllop snart! Såå aa alla vänner som läser detta ni kan väll gifta er. En speciell spark i baken till HOST*Lisa&Patrik*HOST. ;) kom igen nu! Jag vill gå på bröllop..
Men det verkar iaf som att jag får vänta med de ett tag. Jaja.. Det får väll gå.

De där med spyan då. Joo, Hanna va bakis igår trodde vi, hon spydde å mådde skit. MEN hon har fortsatt spytt hela natten och morgonen... Och förtillfället tål inte jag spyer.. hmm, så när hon spyr måste jag springa å spy sekunden efter. Trotts att jag ej e sjuk. Haha aa strunt samma . Men det e lite roligt. Hon springer å sen springer jag... Hon e nog fortfarande bakis tror jag. eller typ magsjuk .. aa jag vet inte . Jag mår bra iaf.. :)

Ååå idag kommer mitt hjärta hem. Saknar han massa massa massa. Ska pussa på honom när han kommer hem. Jag hoppas så att dem inte blir så sena, Vill tillbringa kvällen tillsammans juuu! :D

Ne nu skall jag ringa Lisa!

Ha en underbar dag!

/Love

20 maj 2010

Vill börja detta inlägg med ett stort grattis till min mor och Göran som idag vart gifta i 4år :D hihi.

Igår hade Systeryster bal och efter att jag hållt på med hennes hår i ca 4timmar så var vi båda mycket nöjda med resultatet.

Vacker som få!

Sååå fina . Hannas klasskamrat och baldejt Pontus och Hannisen! <3

Annars mår jag bara bra. Är henna hos mamma just nu. Älsklingen är på resjobb i strömstad typ. Och jag hatar ju att vara ensam. Haha så har sovit hos mamma inatt och snart skall jag hem till lägenheten och sen in till stan med syster för att kolla Josses bal. Sen ska jag och Hannis ha systermys hemma hos mig i lägehneten :D Och imorgon kommer hjärtat äntligen hem, Saknar han massor hela tiden! :(

Jag har just nu två bloggar. En på en annan sida och denna. Fortsätter skriva här när jag känner för det typ.

Ha en underbar dag i den otroliga värmen som är ute.

/Love

Funderar skarpt...

Just nu känner jag ingen motivation alls till detta.. Allt leder bara till det folk gillar mest! Att snacka!!! Och det orkar jag faktiskt inte...

Så funderar starkt på .....


:(

Hemma igen.

Hej hej. Ja nu är jag hemma igen. Har spenderat större delen av dagen på Marias jobb. Hon har somsagt hjälpt mig med ett nytt cv och så. Tack gumms :) Så nu skall jag finslipa det lite och sen jäävlar..

Jag är förbannad för vilken sthlmsblogg jag än läser så står de hur varmt och fint väder dem har och sommarvärme m.m.m.m.m.... Kortkorta klänningar går dem omkring i å shorts å grejjer! JAG VILL MEEEEEE!
Ge oss Göteborgare lite värme me! :'( Snälla innan vi går i in i depp! Aa jag orkar iaf inte med denna kyla mer..
Ska kolla på varende väderleksrapport från och med nu! Och ringa och hota dem om dom säger nått annat än sol och över 15 grader :P Haha nee nu va ja lite för ilsken!

Sitter iaf i soffan nu och väntar på att min babe skall komma hem från jobbet! Saknar han massssssooor!

Vet ni vad förresten. Idag när jag och Maria var och åt lunch, så såg vi en JÄTTE konstig varelse.. Typ alien eller nått .. Jag vet inte vad det va för nått men Maria fick värsta aggressionerna och typ ville spy å jag mådde bara illa typ... Jätte konstigt va.. Undra om det va en marsmänniska eller nått? Skumt alltså.. ;)

Nu skall jag iaf fixa och dona lite till babe kommer hem.
Hmm undra om man ska åka iväg och köpa lite blommor idag kanske. :)

/Love

Upp och hoppa :)

Goooodmorgon. Det ända som går runt i huvudet på mig just nu är. Va fan gör jag vaken??? Har vart vaken sen kl 06.00 och har spatserat omkring här. Är ju skittrött liksom. Men kan inte sova... :(
Natten har varit lugn..
Idag skall jag sätta mig och skriva ett CV som jag sedan skall åka till Maria med, så hon får läsa igenom det och säga vad hon tycker och så. Sen skall jag skriva ut den och ha allmän utdelning av det... :P haha . Joo jag jobbar fortfarande kvar på dagis men jobbar inte där så mkt som jag hade velat så måste ha något mer med.. Sen skall jag även ringa vägverket och massa andra viktiga samtal....

Nu när jag kollar ut genom fönstret så ser jag att jisses vad grönt det har blivit ute ändå. Tänk att grönare skall det bli... Men nu känns det ju som om det går bakåt imånaderna... Känns som mars... Och så sitter man och kollar på vakna med the voice och då snackar dom om vilken sooooooommar morgon det är i sthlm.. Dra åt helvete tänker jag.. Opps.. vilken agg jag fick helt plötsligt... Ojoj..

Ne måste på toa.. (Bara så ni vet) hahaha
Ha en underbar morgon.
/Love


Nått stort på gång... ;)

Ja det kan man verkligen säga.. Här är det nått stooooort på gång .. Vad det är kan jag inte avslöja än men vem vet när ni minst anar så kanske jag säger vad det är som håller på att hända...
Nu sitter jag iaf hemma med Hanna och Ebba hemma hos pappa. Jag gick hit förut när hjärtat åkte och kolla ifk... Så nu har vi ätit godmat och poppat popcorn.. Mums fillibabbaaa! Så nu väntar jag bara på att hjärtat skall ringa och säga att han är påväg hem. vilket jag hoppas e snart för jag vill hem och pussas med honom!
Jag är lyckligast i världen med honom. Har verkligen fattat hur bra jag har det i hans sällskap.
Älskar honom över hela mitt hjärta!
Hoppas ni alla har en mysig kväll.
/Love

Ingen vet....

Ingen av oss vet vad som kommer hända....
Känns som om jag kommer explodera snart och försvinna från jordens yta...
Det känns inte bra... Varför? Vad händer....
Någonting kommer hända.. Men vad? Vilket håll skall vi gå.. Vad ska vi komma fram till? Och sen då?

Jag orkar faktiskt inte med livet just nu...

Ta hand om er . Och ha en underbar dag.

/Love

Sorry...

Ber verkligen om ursäkt för väldigt dålig uppdatering...
Men det har vart ett par sjukt jobbiga dagar i min hjärna...
Ber även om ursäkt till mina vänner som jag inte hört av mig till alls...
Nu mår jag iaf bättre men har nog en bloggpaus idag med.

Hoppas ni alla får en skön ledighet.

/Love

Fjanterier...

Hej hej.
Nu har Hannapanna kommit hem från stockholm och det ända vi gör är att skratta typ. Jävla fjant dag. Jag kan inte sluta leva på min och Marias utekväll i lördags. Typ lägger mig ner och garvar stup i kvarten och Hanna och Henke håller på att skratta ÅT mig för dem skrattar då fan inte MED mig iaf.. hahhaha Aja.. Älskar att leva på saker länge och detta kommer jag leva för ett tag tror jag.. Hhahhaha helt sinnes. tack och lov att jag och Maria bestämde att det skulle bli en gång i månadens förtelese. En lugn vinkväll som spårar alltså .. hahaha...
Nej jag orkar inte med mig själv just nu . Avslutar här med några citat från Lördagskvällen...

Jag och Maria sitter på baren och har fått för oss att skåla med hela stället..Hahaha Dj:n stänger av musiken och jag och Maria utbrister i ett gap och skrit i form av:
"SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL"

Senare på kvällen får Henke ett glas uppkört i ansiket och jag utbrister i
"Vaaaattttteeeeeeeeeen"


Hahahahahha aa Maria bara så du vet så kommer dom nog skratta åt oss ett tag på Flying... HAhhahaha

NE nu orkar jag som sagt inte med mig själv.. Jag hoppar från soffan nu.. Haha..

Överväger även grlillning med Henke å co me Hannapanna ikväll. Just nu känns de bara soffan och systermys.. haha men vem vet..

Ha en underbar dag mina godingar.


Love you sis!

/Love

Söndag...

Ja nu var det söndag.. Vet inte ens vart jag skall börja om denna helgen. Hahahha igår .. Aa vad skall jag säga..
Jag och Maria skulle ha en lugn kväll med ett glas vin eller två och tjöta gött.. Det hade vi me.. Absolut. Men sen ... Aa låt oss säga att det hände nått på vägen. Vi hamna på Flying ... Drack billiga drinkar och en och annan shot slank ner (jag vet jag shottar inte....) men någonting hände igår. Jag shotta å aaa.. Det får jag ju lida för idag.. Men lika glad för det är jag... lalalalalaaaaaaaaa.. Aa iaf går inte att förklara hela kvällen faktiskt. Men SJUUUUUKT kul hade vi iaf! Stackars Henke bara.. Usch där har jag allt lite ångest idag men han hade iaf ringt hanna och sa att jag och hon va så jääävla lika.. Så aa med andra ord är jag lika sjuk i huvudet som min syster på fyllan.. Eh aja tar de som en komplimang. :)

En bild säger mer än tusen ord... :)

(Bild lånad av www.maaaariaaa.blogg.se)

/Love

Hejhej hemskt mycket hej...

Ja som sagt.. hej....
Nu sitter jag och försöker bli av med pippi.... :P hahaha...Aja så e de..
Kvällen ser ut som så att jag skall tillbringa den med en utav mina faboriter som jag inte träffat på länge :( Nämligen min lille Maria.. Wiii.. Vi ska dricka vin å tjöta gött.. Sånt som vi e bäst på.. hihi..
aa jag gillart iaf.. Har saknat henne massor! Hon har förresten fått fast anställning på sitt spikjobb! HEJJA HENNE ! Och super grattis igen.
NE nu får ja ta ett glas vin å börja lite i förväg.. hihi hoppas hon tänker samma sak hemma hos sig.

Ha en underbar kväll allesammans!

Massa kärlek!

/Love

F*ck it...

Vad försöker jag övertala mig själv till? Varför skall det kännas knasigt.. Vad händer???
Tankar...Funderingar.... Suck....

Kalllt!

Ja nu är jag tillbaka från min morgon promenad. Skönt men väldigt kallt ute idag. Så ta på er mycket kläder om ni skall ut.
Dagen idag är fullspäckad. Så det känns bra att komma upp i tid. Älsklingen sover såklart och jag skall snart gå upp och väcka honom. Skall bara vänta till äggen har kokat klart så att frukosten är fulländad :D

Tror jag kommer behöva slänga in en sväng till coop eller nått så jag kan fixa den där Pippi långstrump som jag nämnde i förra inlägget... Eh.. Aa .. så får de bli.. När ska jag hinna de..
Förövrigt så har jag som sagt en fullspäckad dag men en död kväll.. :( Hjärtat ska på någon jäävla klassfest.... SUCK! och aa .. jag får väll sitta hemma och rulla tummarna.... Typ.. aja. Får se vad som dyker upp.

Nu tror jag minsann jag hörde äggklockan ringa.. Tjillevippen ha en bra dag..

/Love

Här kommer pippi långstruuuump!

Tänker inte ens gå in mer på rubriken faktiskt. Men jag har världens snällaste pojkvän iaf. Trotts att det inte riiiktigt blev som vi tänkt oss... Jääävla afro asså.. Allt är min älskade pappas fel :P Var jag tvungen och ärva hans krull! Nu fattar jag varför han ALLTID har haft kortklippt hår....  ( Nej jag har inte klippt mig än...)
Aja nog om det..

Mammas snälla stallkamrater ringde förut och sa att jag bara behövde kvällsfodra för dem kunde ta in alla hästarna när dem ändå skulle rida senare.. TACK! En mindre grejj att stressa iväg på.. :)

Hjärtat har ej kommit hem än men han kommer väll när som hellst. Undra va man skall äta idag då. Hade vart gott och grilla men fan om jag går ut och tänder grillen nu så kommer väll både jag och grillen blåsa iväg. Det är storm ute! Inte lätt att jobba idag i denna stormen. När vi satt i sandlådan så blev ju hela förskolan blinda typ me 80 kilo sand i ögonen. Det värsta va att de va alla vi fröknar som klagade mest. Barnen bara gnugga bort sanden och grävde vidare typ.. haha PINSAMT för oss... Men men så e de.. Jävla gnällspikar e vi .. haha.

Ne men nu ska jag plocka undan lite här .. Jag har iaf kommit på att när jag flyttar till hus så skall jag inte ha så stoort som mamma och dom har .. FAN va man stökar ner över allt. E ju som om jag hade alla mina goingbarn på jobbet hemma hos mig och dom lever loppan dygnet runt.... haha men men .. Så e de .. Jag e fan slarvig av mig alltså..

Ha en underbar eftermiddag så hoppas jag att jag hinner med ett inlägg senare me...

/Love

PS: JAG VILL HA MIN KALLELSE TILL SHALGRENSKA SOM JAG VÄNTAT PÅ I SNART 8 MÅNADER!!!!!!!!  :'( Give it to meeeee !

Snabbt snabbt!

Hej hej godmorgon godisar...
Nu har jag lite bråttom så slänger bara in ett litet snabbt inlägg.. IDag har jag fullt upp skall iväg och jobba nu och sen skall jag in till stan och hämta biljetter till liseberg och sen skall jag spendera kvällen med hjärtat och i stallet typ.. Har allt där idag.. Insläpp mat kvällsmat m.m.m.m.m.

Ha en underbar dag!

Mina sötisar.. :D

Han tror han e ko...

Hej mina små troll!
Nu har jag suttit ute i solen och ätit frukost och fått min morgon dos med sol :D Ska ge mig ut om typ en timme igen och få lunch dosen :D
Iaf, ang rubriken... Igår var ju som sagt Lisa här och då berättade hon att hon skulle på kosläpp på lördag dvs när dom släpper ut korna på sommarbete, det brukar alltid vara en rolig syn för dom hoppar och skuttar och är överlyckliga för att få komma ut.
Haha nu till saken, När jag satt ute och sola förut så va självklart min lille svans måns med mig. Han låg och rulla sig som en galning bredvid mig så jag började leka lite med han.. Haha han älskar när man springer så han kan springa efter runt huset typ. Ja han e lite knäpp. Iaf när jag springer före han runt ett hörn så står jag och ropar på han och så smyg kollar jag. Hahahaha då kom mitt garv.. Min sööta lilla katt trodde nog han va ko som blev utsläppt på bete. Han skutta å hoppa å kurra som en aa jag vet inte vad. Jag skratta så jag grät typ. Han e verkligen sjuk i huvudet. såhär höll han på sedan på gräsmattan och jagade löv å hade allmän damp. Hahaha jag älskar katter!

Förresten. Satt och kolla lite bilder igår. Ni som undrar vilken djurvän jag är kan ju få se här. Haha detta är Lusifer och Ragnar. (klart jag döpte dem..) Iaf även fast jag älskar mina katter så gör det ont i mitt hjärta när dem fångar andra djur och sedan bara leker med dem, dvs inte dödar dem utan bara pinar dom typ.. Så om jag är ute då och får syn på detta så sjklart går jag till undsättning och räddar dem stackars offrerna . Jag räddar allt UTOM SPINDLAR! skulle aldrig falla mig in att rädda en spindel. Jag hade tillochmed lärt pelle att äta spindlar om det någongång skulle komma en här inne. Då ställde jag mig på soffan ochropa på pelle så kom han så snällt och leta upp den och åt upp dem :D Goingen i himlen (L)
Hur som här kommer två utav alla djur jag har räddat. (Har ju inte alltid mobil eller kamera i högsta hugg. men denna gång hade jag...)

Ragnar.. En liten ormis :D

Här e han frii som en fågel lille Ragnar... hihi sööto

Lilla stackars Lusifer som va helt paralyserad.. Men sen skutta han iväg så glatt :D


Mitt lilla damp måns :)

Ha nu en underbar dag i solen sockerbitarna.. :D

/Love

Fin främmat :D

Hej hej .. Nu är det redan eftermiddag och även denna dagen är snart förbi.
Jag och Hanna hade precis fin främmat av Lisa (http://lajzaz.blogg.se/) och hennes lilla Joline. Satt och tjötade över en kaffe medans jullan sprang omkring och busa med Hanna. Super trevligt som alltid med Lisan..

Nu kommer snart Älsklingen hem från jobbet och även Hannas vän Henke skall komma hit och hoppa i hö.. Hahah längtar efter att träffa denna roliga prick som han verkar vara. :P .
Jag undrar vad man skall slänga ihop för mat idag. Hmm undra om alla skall äta här. Aja . Trevligt trevligt. Solen lyser ju på oss me :D Wiii

Hoppas ni har haft en underbar dag alla underbaringar!
Massa kärlek!

/Love

Morrrroon!

Hej hej och godmorgon..
Hoppas ni har haft en underbar natt. Min har varit okej. Kom inte i säng förens vid 1 för jag satt och trösta min syster som va så ledsen . :( Usch. Jag hatar när jag själv är ledsen men det finns nog inget värre än när någon annan e ledsen. Man känner sig så hjälplös. Kan inte göra någonting typ.. :( Ne usch.

Och sen när jag skulle gå och lägga mig då hade jag en sovandes Chrille på ena sidan sängen och Lilla Selma hade såklart tagit för sig av min sida sängen . Så jag fick knö mig in utan att försöka väcka någon utav dem... Jag lyckades.. Men sen så har jag vaknat hundra gånger över att selma har rullat runt å drömmt å chrille har snarkat.. Så jag har inte sovit så himla bra.. Men men .

Nu skall jag gå ut och sätta mig i solen och ta mig en kaffe å lite macka å så. :) Frukost med andra ord.

/Love

Min Mickan!

Honey, why you callin me so late?
It's kinda hard to talk right now
Honey, why you cryin'?
Is everything ok?
I gotta whisper cause I can't be too loud

Well my girl's in the next room
Sometimes I wish she was you
I guess we never really moved on

It's really good to hear your voice
Sayin' my name
It sounds so sweet
Comin' from the lips of an angel
Hearin' those words
It makes me weak

And I
Never want to say goodbye
But, girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

It's funny that you're callin' me tonight
And yes I dreamt of you too
Does he know your talkin' to me?
Will it start a fight?
No, I don't think she has a clue

Well, my girl's in the next room
Sometimes I wish she was you
I guess we never really moved on

It's really good to hear your voice
Sayin' my name
It sounds so sweet
Comin' from the lips of an angel
Hearin' those words
It makes me weak

And I
Never want to say goodbye
But, girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

It's really good to hear your voice
Sayin' my name it sounds so sweet
Comin' from the lips of an angel
Hearin' those words
It makes me weak

And I
Never want to say goodbye
But, girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

Never want to say goodbye
But, girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

Honey why you callin me so late?

Playlist...

Eftersom jag inte har något bättre för mig än att lyssna på fantastisk musik så kan jag ju dela med mig lite av min playlist just nu :)

  • Hinder - Lips of an angel
  • Staffan - Lilla fågel blå
  • Medina - Sagoland
  • Medina - Stulen själ
  • K - Im rock



Hmm kommer inte på mer just nu . Dåliga dåliga mig. Men Hinder går varm just nu iaf. Saknar min Mickan ! :'(

/Love


Jakten på Julia.

Tittar ni på Jakten på Julia?? Inte? Om ni inte gör det så ska jag inte tvinga er att göra de heller MEN. Ni måste kolla när shirin sjunger lilla fågel blå.. Såååå vackert :) Jag älskar den låten verkligen. Och nu ännu mer när hon gjode den så fint.

http://svtplay.se/t/128906/jakten_pa_julia

Det kallas himlen och jag
har aldrig varit där
Men när jag ser på alla stjärnor över
himlen
så önskar jag att du var här
Du var så poetisk
och nu går du i en annan värld
Och jag kan bara säga

Kom tillbaks
Den här världen är så underbar
Kom tillbaks
Hela världen var så underbar
Och det kunde lika gärna varit jag
Lilla Fågel Blå

Vi var så unga och vi kunde inte säga stopp
Fast världen föll som ett korthus
när vi försökte klättra opp
Och vi fick aldrig säga hur vi älskade
varandra
som bara vänner gör

Kom tillbaks
Den här världen är så underbar
Kom tillbaks
Hela världen var så underbar
Och det kunde lika gärna varit jag...

Powernap.

Hej och god eftermiddag gott folk :)

Nu har jag precis vaknat upp från en powernap med mina favoriter som självklart krigade om en plats bredvid mig i soffan båda två. Jag pratar såklart om mina små kissemissar Selma och Måns. Jag kom hem till mamma vid 14 tiden. Och möttes då av två skrikandes kissemissar som ville in. :P Så nu ligger dom kvar i soffan och nanar och jag förflyttade mig till min dator i fotöljen.. Gött..Snart kommer systeryster hem hit också . Vi hade så oerhört trevligt igår (trotts att hon sov hela tiden typ) Så vi skall umgås idag me. Hoppas hon har med sig lite godis. Jag är så fruktansvärt godissugen. Mamma och Göran ringde precis och äcklade sig lite också å sa att dem kommit fram och satt på deras balkong precis vid havet och dom hörde vågorna å bla blablablaaaa typ..
hehe Men e glada för deras skull. Dem behövde komma iväg lite faktiskt så mkt som dom jobbar jämt.

Kl 8 skall jag bort till stallet och släppa in vilddjuren också. Kvällsfodra och gosa lite.  Så fram till dess skall jag bara ta de lugnt. Hoppas att älsklingen hinner komma hem innan 8 så han kan följa med mig till stallet som han lovat.. Han e så hjälpsam min prins. Love him!

Ha en underbar eftermiddag så hörs vi ikväll.

Och glöm ej dem desperata hemmafruarna ikväll :D Wiihuu!

/Love

Flyttar...

Ja nu skall jag snart börja packa ihop lite smått. Vi flyttar nämligen till säve idag.
Mamma och Göran åkte till Grand Canaria imorse och då har dom bett mig och Chrille att bo hos dom när dem är borta så vi kan ta hand om katter å hästar å allt. Och det gör ju vi mer än gärna. Vill ju flytta till hus helst imorgon . :P haha men men vi får nöjja oss med en vecka nu .. :)

Hoppas ni andra har en underbar dag och ta hand om varandra.

/Love

Sweet..

Hej igen.
Nu har vi grejjat lite här hemma . Eller vi och vi. Jag, Hanna sover som en stock och det är ju hennes speciallite. Att sova alltså. DEt är det bästa hon vet.. :P Hon e rolig den.

Vi skall iaf snart gå hem till Pappa och laga lite lunch/middag som min farmor hade sagt. :) Pappa är ju i Tyskland och spelar golf tävling.. Så jag får snällt gå med Hanna hem och laga lite mat så hon äter nått den lille skitungen. Som förövrigt inte är så liten längre.. 19 basst. Uscha.. :P

Ne nu får jag sparka upp henne den lilla latisen.
Hörs av senare godisar.

/Love

Lille Vimse...

Godmorgon/förmiddag gott folk.
Detta blir ett kort inlägg. Jag skall ut och sola med min systeryster som sovit hos mig och hjärtat inatt.

Hur som hellst ni kanske undrar vad jag menar med rubriken. Jo så här är det, Minns ni katten vi hittade :( När vi lämnat han på blåstjärnan så döpte chrille honom till Vimse. Fall vi skulle få ta hand om han sen. Men, Veterinären ringde imorse till mig och sa att jag fick fatta ett beslut. Vimse hade slutat äta och såg ingenting och jamade för att han ej kunde se. Han var också jätte sårig och så i munnen. Så veterinären trodde att någon tvingat i han massa skit. Han sa till mig att han tyckte att lilla Vimse skulle få somna in. Men jag fick fatta beslutet. Efter att ha hört veterinärens alla ord så svalde jag en extra gång och sa att jag vill inte att han lider så låt han somna in.
Så så blev det och nu e Vimse uppe med min lilla Pelle i katthimlen. Vet att Pelle kommer ta hand om lille Vimse där uppe.

Nu vet ni hur det gick iaf . :'( HEMSKT!

Nu blir det frukost.
/Love

Nattens goda gärning...

Hej allesammans..
Nu skall jag berätta vad jag och min älskade man har sysselsatt oss med en lördagskväll/natt som denna...
Det började med att jag satt och rökte på balkongen vid 22 tiden. Då såg jag en katt som gick omkring på vägen nedanför oss, den gick runt i cirklar och jamade jätte mycket. Betedde sig allmänt konstigt.. Men jag gick in och kolla lite på filmen vi hade börjat kolla på. Typ en halvtimme senare kollade jag ut igen och katten gick fortfarande omkring i cirklar utanför. Djurvän som jag är så satt jag och kolla på den från fönstret, den försökte gå upp på trottoarkanen men kunde ej gå upp...  Jag tyckte att den va konstig så jag gick ut till den och satte mig och prata med den. Pupillerna på den va så stora så jag har aldrig sätt något liknande.. Chrille följde också med ner och kollade på den. Den va jätte kelig men allmänt yr och förvirrad. Jag trodde att den var blind för den gick in i mig och så. Efter att ha suttit där ute med den ett tag så tog jag med den in till oss. Jag gav han lite grädde han åt lite men såg inte skålen utan gick in i den och väggarna och grejjer. Så jag ringde mamma och fråga vad jag skulle göra.. Det slutade med att jag ringde runt till alla katthjälper och grejjer som jag kunde hitta på nätet med den lilla kissen i knät. Tillslut ringde jag blå stjärnan och dom sa att vi skulle komma in. Så vi åkte först till mamma med katten i knät och hämtade en kattbur och sedan in till blå stjärnan. Direkt när veterinären såg honom så sa hon att han va jättefin med väldigt påverkad av något. Någon har alltså drogat denna stackars pisse som inte visste vart han skulle. Han va så himla kelig och både jag och Chrille blev kära i han typ. Hon tog hand om han där inne så han får vara där över natten. Sen så skall jag ringa dem imorgon. Fatta vilka hemska människor det finns, som har antagligen drogat honom eller liknande. Usch det har runnit många tårar från min kind denna kväll. Men nu är han iaf där och dem skall kolla upp honom. Han var inte märkt eller någonting. Stackars liten.
Så underbart fin var han!

Så nu då kl halv 1 kom vi hem efter kvällens händelser.
Hoppas ni andra har haft en bra kväll.
Nu skall jag försöka sova...

/Love


Ta skydd!!!!

Till ett jävla åskmoln som bara kör över allt som kommer i min väg har jag förvandlats till. Fråga mig inte varför. Efter duschen var det som om de small till i kroppen å på så dåligt humör som jag e på nu har jag inte vart på riktigt länge... Vad hände??? Jag har inte pms för jag skall inte ha mens på typ 2 veckor.. Men snacka om humörsvängning. Stackars älsklingen som försöker med allt.
Vad hemskt det är när man sitter och är så jääävla tyken och uppkäftig och allmänt sur å bitter.. Men man sitter innerstinne och tänker varför sa ja så nu då? eller varför gjorde jag de.. Va ja tvungen att skrika å bli förbannad över den grejjen. USch jag tycker det är skitjobbigt iaf..

Bara allmänt förbannad just nu .. Så det blir till att straffa mig själv. SITTA I SOFFAN HEEEELA KVÄLLEN... usch! min största fasa.. Hatar de verkligen. Men men...

Tror jag tackar för mig aka Bitterfittan just nu...

/Love


Nomy-Cocaine

Har ni inte hört den måste ni höra den. Den bästa låten Ever typ.. Enlit mig då.. Jag går loss helt när jag hör den.. Står å spelar luftgitarr och headbangar framför spegeln  typ. Sååå goo e den va.. Typ så man vill knäcka sig en öl (Jag dricker knappt öl) haha då fattar ni hur bra jag tycker den är! :)

Nomy- Cocaine

Till något helt annat. Hjärtat har kommit hem från jobbet. Jag har bakat och lagat mat. Nu ligger han och vilar och jag sitter här och vrålar till min som ovan nämt favoritlåt just nu :P Stackarn att han ens kan soova.. Jag tar ju i så jag spricker :D Som ni förstår så ligger jag inne med värsta energin idag. Som ett litet energiknippe som snart måste sprängas. Jag skall ta mig en dusch nu snart.. Ska bara först...
VAD SKALL VI GÖRA IKVÄLL? vi har legat funderat över detta en sväng innan han somna men vi kom ej fram till så mycket.. Mina pojkar Linus å co skall ut och vi var tydligen välkomna där men frågan e hur kul jag kommer ha det med 5 grabbar och jag ute i stan .. haha :P Tycker iförsig väldigt mycket om dem alla men aa .. Det är ju alltid lite skillnad på killar och tjejer på krogen. Typ jag börjar nog dricka vatten när jag känner mig full men när dom känner sig fulla ja då är det shotsen som åker fram..
Haha ibland känner jag mig som deras hönsmamma. Undrar om dom tröttnar på att jag ska va deras mamma hela tiden. :P Men jag är en väldigt omtänksam person som bara vill väl. Och inget skall få hända varken mina eller Chrilles vänner..

Aaaa men shit. Aa ni fatta la där i slutet att min låt tog slut .. Helt plötsligt går jag från Crazy till hönsmamma..
NEJ FAN! på med NOMY igen !

Rock´n roll hos mig . Hej!

LALALAlalalal laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaYEAAAAH!

/Love


Morgon!

Goomorraaaa! :)
Igår var det en MYCKET bra dag/kväll! Jag var helt överlycklig faktskt... Så kan de va...

Jag hade ju gjort min speciallite rombomben och Lisa å Patrik fixade varmrätt som bestod av grillat med tillbehör... Vi satt och tjöta lite och hade allmänt trevligt som vanligt med dem.
Jag och hjärtat åkte häm rätt tidigt faktiskt. Det var skönt att inte komma hem super sent. Vi var väll hemma vid 22.40 typ.  Så nu skall hjärtat åka iväg och jobba snart och jag skall väll ringa till ALLA mina vänner.. hmmmm.. och kolla om någon vill komma på knallemarknad med mig :P Annars får jag väll traska bort själv.. :(

Vill ni också göra min Rombomb?
Då gör ni såhär:
Röran
1 Paket Philladelphiaost
2 dl (1 paket) Creme fraiche
1 finhackad rödlök
Lite citronsaft
salt peppar och lite citronpeppar

Garnering
Färska el frysta skalade räkor
Löjrom svart och röd
Grovhackad gräslök

 
Blanda ihop detta i en bunke ta sedan en liten skål där du tror att röran får plats i, Plasta in skålen med plastfolie häll sedan i röran och ställ den i kylen. (Helst över natten) men minst 2 timmar.
När röran är färdigkyld så skälper du upp den från skålen på en större tallrik. Lägg på garneringen och toppa sedan med lite svartpeppar!

Sådär ja, nu kan ni också laga den :) Den är suuuuuuper god ! Nu skall jag äta frukost. Börjar bli hungrig här faktiskt. 
Som sagt jag är hemma om någon känner för att komma och rasta mig :P hahah.

/Love