Trött!

Nu e jag hemma. Trött är jag! Som attan! Men men ingen vila, har precis satt lussedegen på jäsning. Och ska snart börja me pepparkakorna. Tar bara en liten paus emellan.
Hittade för övrigt ingenting i stan.. Tråkigt. Men men. Så kan de vara.

Hoppas ni får en mysig kväll.

/Love

29 dagar kvar...

Då var det måndag igen och folket är på jobb. Alla utom jag. Boooooring! Men dagarna springer förbi och snart är de helg igen. Nu går veckorna verkligen fort.
Skulle egenlitgen på lunch med min vackra Maria idag men hon skulle till tandläkarn så vi tar de imorgon istället. Kan vi mummsa riktigt ordentligt. Ska nog baka lussebullar å ta med mig till crew:et i spikaffären. Man får ju fjäska in sig lite :P haha.. Ne men de blir bra.

Så istället idag ska ja in till stan på jakt efter ett par mammajeans. Vill ha ett par svarta. Men finns inte någonstanns i min strl. :( Men en tjej som också är gravid tipsade om en affär på Järntorget som hon skulle kolla i, hon har samma problem som mig att allt är förstort över benen typ. Så hoppas hon hittar där så jag kan åka dit och kolla någon dag. Men idag blir de bara femman, sjukligt kallt ute ju.. Brrrrrr!

Min vecka annars e fullrulle kanelbulle!
Idag: Leta byxor i stan, sen hem och baka lussebullar och pepparkakor.
Imorgon: CTG på östra kl 08,00 sen lunch med Maria, sen banken och sist hem till Kristina och Axel och fika
Onsdag: Träffa Linda pussa å krama lite på henne för sen åker hon till Australien...
Torsdag: MVC kl 08,30
Fredag: CTG på östra kl 08,00
Lördag: Kalas hos Lisa kl 17,00
Söndag: Julbord FarsHatt kl 13,00

Ja de va denna veckan de :P haha snacka om fullt upp!

Men nu ska ja göra mig iordning lite.

/Love

30 dagar kvar!

Glad första advent på er alla sötnosar!
Idag är det EXAKT på pricken 30 dagar kvar till vi har våran lilla bebis hos oss :D Känns helt sjukt! Men underbart såklart. Både jag och hjärtat längtar göra mycket!

Igår va vi först hemma hos Mamma och Göran och fixade bilen sen ut till Patrik och Lisa snabbt för att hämta lite grejjer. Och sen hem fort som satan. Stressad som en gnu va ja, fick bakat,duschat,sminkat mig,bytt om typ samtidigt. Men jag hann och vi kom bara 5min sent till Pappa där det vankades kalas!
Alla va där, Det var huuur mysigt som hellst, Pappa hade gjort super god mat och mina chokladkakor blev jätte bra! Nöjd med kvällen. Hjärtat drack vin så vi ställde bilen där och tog vid halv 12 en promenad hem,. Kallt kan jag ju säga att de va, men en kvart senare så va vi hemma, så de går fort att gå.
Jag har sovit väldigt oroligt inatt. Vet inte varför, Gör jobbigt är de iaf..

Men nu ska ja fixa lite frukost och sen väcka hjärtat så vi kan gå å hämta bilen och sedan åka och kakla hos Göran.

Ha en underbar dag!
/Love

Ajje!

Halvsittligger i soffan och har ont ont ont i mitt lilla huvud. Har nog sovit för hårt inatt. Äntligen fick ja sova en hel natt! Skulle träffat Elsa idag men känner att mitt huvud exploderar om jag vistas bland folk och det vill vi ju inte vara med om.

Istället får ja ligga här och vila mig lite och sen ta tag i tvätten lite lugnt, vika ihop allt som vi tvätta igår. Fick även upp lite ljusstakar och julgardiner igårö. Fiiiint blev de! Sen ska vi även hinna med och åka och storhandla idag. Tack och lov att älsklingen slutar 1 idag så han kan pussa lite på mig så huvudverken går över och sen kan vi åka och handla. Sen får ja se om jag kanske kan träffa elsan ikväll ist...

Imorgon fyller min kära far år. Då blir de kalas och avsked för systeryster! USCH! vet inte hur ja ska klara mig när hon åker. Men men. Farmor och Konrad och Marianne och Mats och farfar å co kommer imorgon så de ska bli kul ändå att träffa alla! Mys!

Ne nu sprängs jag snart. Ajjeee!

/Love


Oj oj oj...

Ja de får man väl verkligen säga. Vilken dålig uppdatering av mig här. uscha mig, Och ändå gör jag typ inget på dagarna. Dåligt!
Så vart ska vi börja då?
Helgen kanske?
Fredagen va lugn, Lördagen så va de ju dags för lill-julen. Eller först och främst så va ju min kära bror och man iväg och spelade b(e/ä)dminton och pingis tydligen, dem va borta en rejäl stund så trodde nästan dem hade slått ihjäl varandra, men icke, dem kom hem båda två hela och glada till lägenheten, Jocke duschade och gjorde sig i ordning här han me och sen så bar det av till Toys'r us för att köpa ett spel. Och efter de så bar det vidare till Säve. Väl hemma hos Mamma och Göran så va de full julstämning. Såå himla mysigt, julmusiken spelades mamma hade satt upp julgardinger och lite pynt och det doftade julmat i hela huset! :D Underbart!

Vi åt och åt och åt och åt lite till och sen så gav vi oss in på spelet. Asså herregud va ja skrattade, Vi spelade med andra ord, Emma Hanna och Jag var i ett lag, Mamma och Jocke i ett och Chrille och Göran i de tredje. Ja rekomenderar verkligen de spelet. Var längsen ja skratta så mycket alltså. Sen tog vi en paus i spelandet och kollade på Så mycket bättre för att sedan återgå till spelandet igen. :P När kl helt plötsligt va 23.30 så va de dags för oss att åka hem. Va nog lite trött trotts allt... :P Och vi hade ju vart där sen 16. :P Men en underbar dag va de iaf...

På söndagen va vi trötta, och tillochmed jag sov till typ 9.30 . (rekord typ) Sen så blev vi bjudna på mat hos Chrilles mor och Martin med Lisa och Patrik och lille Joline. Trevligt trevligt . Men ja va trött hela dagen.
Vi åkte och hyrde film och köpte lite godis när vi åkte hem . Sen somna vi som två stockar typ...

Veckan har annars varit lugn, Va me mamma och grejjade massa grejor i måndags och i tisdags va ja på föräldragrupp och sedan gick ja hem till pappa och umgicks lite med Hanna, igår va ja lite seg och tog de mest lugnt. Idag är det torsdag och ja ska strax städa här hemma för att sedan dra fram julpyntet! Myys!
Sen ska vi nog åka iväg och handla lite grejjer. Jag ska baka massor och grejjer i helgen tänkte jag så måste inhandla allt det och sen ska vi nog åka och kolla på ett par stolar som vi har hittat. :) Kul kul!

Igår fick vi även brev från Östra, dem har tydligen ändrat våran inskrivningsdag till den 22dec istället. Fråga mig inte varför men dem kanske vill hem och äta julbord en dag tidigare kirurgerna ? ;)

Oj va långt det blev nu! Jaja så kan de gå.

Ha en underbar dag!

/Love

Daniel Adams!

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt


Dobidoooooo!

Hej godisbitar.
Sitter för tillfället i soffan och kollar reprisen på Dobidoo. Älskar de programmet, Sjukt mysigt!
Det är även massor me snö ute för er som ej märkt de;) Och de gör ju att man drar extra på smilbanden.
Det gick för övrigt kanon bra för mig att köra till Borås igår, fasten de inte var till borås vi skulle utan till nått ställe i ingenmansland typ. Så de va lite extra körning men de va bara roligt. Sen efter vi vart där så åkte vi till Patrik och Lisa för lite god fredagsmys plock mat. Suuuuper gott, Dock så va ja och hjärtat helt döda typ men de va jätte trevligt ändå.

Nu har min lille man åkt iväg för att spela en runda bedminton med min kära bror, så dem kommer la va helt döda sen. Om dom inte dödat varandra innan :P Haha! Envisa som getter bådatvå ;) Ska bli spännande.
Ikväll ska vi nämligen fira lill-jul som min mamma och syster så fint kallar de för. Min systeryster åker nämligen till Idre nästa helg så hon är ej hemma förens den 1 maj. Å då har ju jul och allt vart så då firar vi lite jul hemma hos mamma idag :D Så de va ju trevligt att de kom lite snö till våran lilljul.

Ne nu ska ja mys ner mig lite i soffan me en kopp te och titta klart på dobidoo.. En utav mina idoler är me , Peter Johansson heter han, han e musikalartist och helt otroligt charmig och duktig. Jag gillart!

Tjing tjing!



/Love

Trötter.

Har nu bytt soffa och sitter hemma i våran egen nu :) Skönt. Chrille kom och hämta mig förut istället så ja slapp cykla, de va ju snällt tycker jag . hihi.
Nu står han i duschen och jag kollar på Robinsson,
Imorgon är det äntligen fredag, Men jag e lite nervös, Ska nämligen köra bil ända till borås och som de ser ut nu på vädret så ska de bli snöstorm typ.. Jag tycker inte om att köra i varken regn eller snö. Hmm aja får se hur de går, annars får hjärtat köra.

Om en vecka är de första advent me . YES! då får man julpynta . I looove it. Ska även börja tvätta alla bebiskläder och göra allt färdigt. Har ju fått snittdatum den 28dec men när vi va på Östra igår så sa våran kära läkare att den lille filuren i magen med rätt stor sannorlikhet vill komma ut tidigare.. Hmm, kunde ja inte fått snitt datum innan då. Ne men ja e tacksam för att alla kirurger å allt finns på platts när ja väl kommer. Dom rings in om jag får verkar eller så så de känns kanon.

Ne nu ska ja ta mig en clementin. Yummiiiie!

Ha en bra kväll alla söta!

/Love

Förkväll..

Hejhej.
Sitter hemma i soffan hos pappa och han och hanna sover i varsin soffa som vanligt :P Jag och Hanna har haft en heldag med varandra. Och den började med att  vi köpte mat på de nya cribet här i byn :P hehe nä men vi köpte på Taksim. Och jag säger då de, jag ska sluta ha åsikter om saker och ting innan jag vet. För jäääklar va gott de  va där. Dem hade gjort de hur fint som helst och maten och uppläggningarna va som en 5stjärig restaurang. Riktigt imponerad va vi båda två.
Så de rekomenderar jag verkligen.
Nu så väntar jag på att hjärtat ska sluta jobba så ja kan ta min lille cykel och cykla hem igen. Hatar att va själv så då kan ja lika gärna vara här och va social :) För Pappa och Hanna e ju rätt sociala av sig.. hmm :P sömntutor mer... Men ja gillar dem ändå.

förövrigt så kan ja bjuda på en bild som min kära syster alltid tar när hon ser mig.
Denna gång i Lottas mammabyxor som ja fått låna nu när hon inte behöver dem längre.


/Love

Choklad...

Ja vet ni vad jag gör nu.. Jag sitter med choklad i hela ansiktet. Alltså bokstavligt talat. Häromdagen när ja va i stan så gick ja in på kicks och köpte lite småkraffs, och då tänkte ja att ja skulle köpa lite ansiktsmasker till mig och hjärtat. Jaa han älskar de :D . Mer än mig faktiskt, sist ja köpte fick jag en och han tog resten den jäkeln :P
Men iaf, så när ja stod och valde mellan alla som lukta blommor å vanilj å jordgubb å melon å sånt mumms så kom de en hudterapeut fram till mig och sa att choklad! CHOKLAD ska de va! du måste testa choklad! Eeeh jaha tänkte ja.. Kändes ju rätt så fel. Men men jag gick på hennes råd och här sitter jag nu. Med choklad i hela ansiktet.. Det ser ut som om jag ska ut i krig i skogen ungefär, saknas bara lite kvistar och grenar i håret. haha.. Nä men vi får väl hoppas att den är bra, det återstår och se när ja tar av den om sisådär 5 min.

Tjing tjing

/Love

Onsdag morgon.

Mitten på veckan redan. Igår va de första föräldragruppen. De va väl helt okej.
Idag ska vi till Östra igen och kolla på bebis. Så hjärtat kommer hem och hämtar mig vid 12 så åker vi. Jag sover för övrigt helt sjukt dåligt på nätterna. Men men jag får sova ikapp mig på dagen istället. Ska nog gå å lägga mig en sväng innan älsklingen kommer och hämtar mig.

Ha en underbar dag.

/Love

Godmorgon.

Hej godmorgon godingarna i regnet!
Hoppas ni har haft en bra helg. Det har jag iaf... hihi!
Har inte så mkt å skriva har lite halv bråttom, eller njaa inte bråttom men jag ska äta lite frukost och sen duscha och sen gå hem till pappa och lämna min platttång till Hanna och sen ska ja in till stan och träffa min älskade bjodejj!(Martina) Myyyysig! vi ska fika och tjöta och äta oss feeeta :P haha Jag gillart.

Nu får de räcka nu börjar dem borra här me ! Jääävla fan!

/Love

Kort update...

28 december kommer våran efterlängtade lilla bääbis! Fick hem brev på posten igår att vi va kallade till Östra den 23dec för inskrivning och sen va operationsdag den 28dec så de känns hur bra som helst att ha ett datum. Och vi kan även vara hemma hos Mamma och Göran på Julafton och ha en LUUUUGN och mysig jul tillsammans. Jag Mamma Göran och Chrille. Kan ej bli bättre! .

Nu ska hjärtat och jag iväg till IKEA ,HORNBACH, kanske CUBUS och lite annat skoj. Lördags turné it is :D
Förövrigt så har min kärlek namnsdag idag så får väl hitta på nått mys till han. Fast de e inte riktigt rätt för de e Krister me K idag... å hjärtat stavas CH men men finns de inge CH så får de bli me K . haha

Ha en underbar dag!

/Love


Om en månad.

12 November idag, och innan jag nämner mig själv så vill jag rikta världens största Grattis på födelsedagen till min kära vän Maria! Äckel ungen är förövrigt i Miami och gottar sig med sin prins. Men jag antar att jag unnar henne de :P ;)

Sååå nu då, som sagt 12 November idag, och för mig betyder de att de är en månad kvar till min födelsedag. Exakt på pricken :D Åå va skooj! Jag tycker om att fylla år. Förra året va ja riktigt bortskämd av min kära man, fick presenter heeeeela dagen! =) hihi. Underbart..

Idag är det iaf också fredag IGEN,,, herreguuuuuud va fort tiden går, idag skall vi bara ta de lugnt., Myskväll hemma med godmat och kanske efterrätt. Vem vet, Godis står på schemat iaf för de har ja vart sugen på sen igår.... :P
Imorgon så va de nått på dagen som vi skulle göra som ja glömt av och sen på kvällen blir de lugnt me för att senare ska vi hämta min mor i Stenungsund för hon ska på tjejmiddag.
Söndag blir de fullrulle kanelbulle... Hem till alla pappor höll ja på å skriva men vi ska iaf förhoppningsvis till graven och lämna en farsdagblomma och sen till Göran som är lite av en extra pappa till både mig å chrille haha lät konstigt men aa. Och sist men absolut inte minst så ska vi hem till min Älskade far på middag å söndagsmys!.

Men nu måste jag springa ner i tvättstugan!

Tjing tjing

/Love

Dra åt helveteeeee!

Ja så har jag lust att öppna dörren och skrika just nu. Jäääävla borrande! Jag är trött trött trött och åter trött! Sovit dåligt i natt och så vaknar man av dem jäävlarna aaas tidigt!!
Som tur är så ska jag snart packa lite grejjer för att sedan åka till Lundbybadet och möta upp Elsa för en simtur ! :P Gott!

Ne nu ska jag äta lite frukost och så.

Ha en bra dag i snön! :D

/Love

Du och Jag Alfred...

Ja nu ska jag strax springa ner till min vapendragares bil och dra på Turné.. Vi ska ut till Säve först.. Handikappridskolan står på schemat, Varför? Joo för att min kära vän är mer än väldigt intresserad av att jobba med rehabilitering av människor med hästar som hjälpmedel... Så vi ska ut och prata lite med dem om dem kanske behöver hennes hjälp med något... Hon e så duktig och omtänksam... Hon kan tillochmed tänka sig att jobba gratis typ bara för att hon har intresset där. Det beundrar jag. Men jag beundrar min vapendragare väldigt mkt med allt! :D Såklart det är min Elsa ja pratar om....


Sist jag lovade att ta med mig kameran så glömde jag de så idag LOOOOOOVAR jag på hedersord.. Jag ska dokumentera min dag så gott det går.

Ha de fint sålänge!
Tjing tjing!
/Love

Helgen i korthet..

hejhej...

Ja får väll ta en snabb sammanfattning. :) I lördags va vi ju som sagt på restaurang med Lisa och Patrik. Mycket trevligt och god mat blev de.. Vi åt på en grekiskrestaurang som hette Kalimera och låg på Linnégatan.
Sen när vi va mätta och belåtna åkte vi hem och jag och hjärtat åkte ner till torget och köpte lite godis och sen mös vi till de i soffan innan vi somnade som två klubbade sälar. Igår så åkte vi iväg hyffsat tidigt. Hjärtat skulle hjälpa Göran me lite ved och Göran skulle hjälpa han och fixa lite med bilen. Så då passade jag och Mamma på att gå igenom massa bebiskläder :) hihi. mys! Sen när vi va klara i säve så åkte vi och köpte lite bullar och så och tänkte ta en snabb fika hos Martin och Kristina men dem hade främmat så vi fick så snällt stanna kvar och äta middag och massa lyx.. Jag och hjärtat som tänkte komma hem i tid igår.. hah men men de va jätte trevligt de med iaf. :) Väl hemma baka vi av lite bröd och tog oss en mysig kvällsfika och sedan bänkade vi oss i soffan till Ensam mamma söker och EMA's . Men sen tröttna vi och gick och la oss.

Och så nu då till min UNDERBARA (not) morgon som ja haft idag.. Kl 06.45 flyyyger jag bokstavligt talat ur sängen för att de känns som om någon är inne i lägenheten och borrar! Men neeepp ingen i lägenheten iaf.. Men nååååånstanns är dem,. för jäääävlar sen dess har dem borrat och borrat och borrat.. Det slog mig då för en stund sen att dem ska ta bort nån jäävla gammal fog eller nått på alla balkonger och dem kommer till våran balkong på torsdag.. Men fan ska ja stå ut med detta hela veckan.. Jag kommer ju dööööö! Vill inte ens tänka hur mkt de kommer låta när dem är på våran balkong. Nu är dem ju inte ens någonstanns så jag ser dem..

SUCK!

Aja ha en bra dag alla!

/Love


Snowboard abstinens.....!

Som alltid denna tiden på året så kommer den krypandes.. Min snowboard/skid abstinens!!!!
Och till råga på allt så går de en dokumentär liknande grejj om Jon Olsson på 5an! Tack för den! Nu e jag nog inte ännu mer sugen..
Den stora frågan är ju bara nu om jag kommer få åka nått i år. Hoppas ju för allt i livet att de kan bli lite åk iaf.. Om inte annat i Ulricehamn! Jag behöver verkligen åka för att mina vintrar skall vara kompletta! Men jag menar om bäbisen tittar ut i mitten av dec så kan jag väll stå i en backe me brädan i februari iaf? Jaaa! de kan jag nog.. Jag siktar på de!




Min bräda trivs VERKLIGEN INTE på vinden!!!

Aja, ha en underbar dag! Det ska jag ha ska göra mig i ordning och så nu och sen så ska vi ut på restaurang med Lisa och Patrik.  Myyyys!

/Love

Röd dag...

Packade med mig hela tvättkorgen och traska ner till tvättstugan för att tvätta. Då det slog mig när jag kom in i tvättstugan J'vlar de är ju röd dag idag.. SUCK bara till att traska upp igen... Verkligen jobbigt.... Men jag ska snart sparka upp älskligen så vi kan äta lite frukost och sen tycker nog jag att vi ska bege oss till backa för att tända lite ljus och lägga en liten krans eller nått. Får se om han e med på den idén.. Brukar va lite jobbigt och jag förstår han... Nog pratat om de....

Annars idag blir det lugnt, ska ju tydligen bli fint kallt höstväder så kanske en promenad på schemat? Vi ska iaf bort till Andreas och lämna nån sprit eller va de va...Hoppas han har bakat bullar till mig .. haha :P Nee, men de ska vii iaf och kanske köra min far som ska på herrmiddag kvart över 2 ? Va fan e de för tid? har man inte herrmiddagar och sånt på kvällen? Herregud vill inte ens veta vilken form dom är i senare.. haha ...

Ne nu blir de som sagt frukost ...

Tjing tjing!

/Love

Beger mig.

Godmorgon alla!
Har precis slängt i mig lite frukost och nu skall jag alldeles strax slänga på mig lite kläder och gå till bussen. Ska nämligen åka till mamma och städa min systers rum. Jag e sjuk i huvudet jag vet. Men så tråkigt har jag på dagarna så att jag åker till Mamma för att hjälpa systeryster att få ordning på hennes rum innan hon åker till Idre för jobb över vintern. Förhoppningsvis så kommer hon och hjälper mig och städer sen men de vet man aldrig. :)

Sen ska vi ju som sagt hämta Görans bil. Jag ska ta med mig kameran tänkte jag idag.. Va längesen jag la upp nya kort på alltmöljligt. Så vi kanske kan ta oss ett bildinlägg sen. ;)

Ne nu e de bråttom.

Tjing Tjing

/Love

Hitta den jäveln i fel färg!

Ja som jag skrev igår så skrev ja ju att jag ger upp mitt overall letande.. Men neej! Jag ljög. Jag har inte gett upp de.. Och jag har hittat en sida som har heeeeeelt sjukt många juicy couture grejjer.. och jag hitta såklart EXAKT den jag vill ha.. MEN i fel färg! Jag måste ha ljusgul! Faaaan då!
Här är den i fel färg iaf....
http://www.juicycouture2salefz.com/juicy-couture-tracksuits-192-cp-5239.htm

Jaja nu ska vi åka och storhandla! INTE KUUUL! ska bara sparka upp hjärtat från sängen.. Han tog sig en nap efter maten :P haha latis..

/Love

Jippie.....Slut...

Hej hej. Idag är det torsdag vilket betyder fredag imorgon och då jobbar hjärtat halvdag tack och lov, så när han kommer hem så ska vi åka till säve och hämta upp Göran för att sedan ska jag köra han så han kan hämta sin nya bil! Läääääängtar efter att få se den. Han har haft en liknande innan och det var en av dem bilarna han haft som jag tyckte mest om. Fast Esceladen kommer alltid ligga på första plats! Hur som. Vi ska iaf hjälpa han med de.

Igår hann jag med att va på banken snabbt och fixa mina konton så att ingen kan sno pengar av mig :( Fick tillbaka alla pengarna idag.... Det första jag kännde va jippie. Men sen så titta jag på min räkningshög som låg bredvid datorn.. och VIPPS! så va hela lönen slut typ... Sparpengarna kan jag inte göra slut på för de är ju till min bil som jag ska köpa i början av dec. :) wii! Men men räkningarna är betalda iaf. Och de va faktiskt en jäääävla massa denna månad. Sånt som man bara betalar en gång liksom... Så de känns väll rätt bra ändå. Men Fan! Det suger att va sjukskriven. Tråkigt som fan att va hemma och inga pengar får man typ heller. Jävla skit. Eller man får ju sin sjukpeng och sånt men ändå... Jaja. det är ju trotts allt för mig och bebisens bästa. :) Det kommer nog va bättre sen när hjärtat också blir sjukskriven. Han blir de direkt när barnet föds.. Så då är vi sjukskrivna båda två. Fram tills vi kommer hem, då går vi på våra mamma och pappa dagar.

Ne men nu ska ja sörja att mina pengar e borta.... IGEN... haha neej skojja bara. Man MÅSTE betala sina räkningar.. Förövrigt så ska ja och hjärtat spela bingolotto på söndag.. hahaha anteckna de :P

/Love

Ger upp!

Jag har nu gett upp mitt overall letande. Hjärtat kommer snart hem från jobbet och jag skall förbereda lite mat innan jag snor bilen och tar mig en tur. I regn och mörker. DONT LIKE! men ett måste.

Vill även skänka ett STOOOOORT grattis till min "kollega" Liza som fått en liten dotter! Massor me Grattiskramar till er allihopa!

Längtar så himla mkt efter våran lilla knodd nu. Shit va tiden går långsamt i slutet. Eller asså dagarna går fort men ändå långsamnt, eller aa. Ni fattar , eller inte.. Skitsamma! :P Snurr snurr..
Ne nu måste jag nog tända lite ljus. Börjar ju bli mörkt.

Ha en underbar kväll.

/Love

Blir galen.

Har hittat exakt som jag vill ha men hittar ingenstanns jag kan köpa dem. Inte ens på tillverkarnas hemsida.. F*ck! Vill verkligen ha! Får nog åka in till stan å gå på jakt eller nått nån dag. NÄR JAG FÅTT TILLBAKA PENGARNA FRÅN BANKEN.. Dem skulle vart tillbaka nu men icke! Aja jag ska inte klaga ja får iaf tillbaka dem.
 
Om nååååågon människa vet vart jag kan finna någon utav dessa eller liknande så snälla säg till mig vart! Blir galen snart..

Ching Ching.

/Love

Overall jakt!

Ja, först och främst så letar jag efter en gul träningsoverall till mig själv. Fråga mig ej varför jag har bara snöat in på att jag ska ha en sån... Och sen så letar jag efter en gullig bebisoverall me, men hittar ingen.. måste klicka vidare. Återkommer om jag hittar någon...

/Love

3 November huxflux!

Hej alla! Ja herregud va tiden går. Nu är det redan 3 november. Och det syns ju väldigt mkt ute att det är riktig höst, alla fina färger har försvunnit och nu är det bara brunt å grått. :P
Förövrigt så avbokade jag det jag egentligen skulle gjort igår, fick en ny tid som passade bättre. Så igår var jag Hanna och Mamma hos Mormor och Morfar, Åkte hemifrån redan vid 8.20 för att möta upp Mamma och Hanna för att sedan åka vidare till uddevalla. Väl där blev det först fika och sen så grejjade vi med lite grejjer dem tatt ner från vinden, Mamma hitta hennes gamla dagböcker som hon lästa för oss å shit va ja skratta! Sjukt roligt. Sen så blev det middag och fruktsallad till efterätt. Suuupergott. Och efter de så drog vi oss hemmåt och hjärtat kom och hämtade mig hos Mamma när han sluta jobba. Sen blev det myskväll i regnet och till dem desperata! :) Like it.

Nu ska jag snart styra upp lite frukost.

Ha en bra dag.
/Love