Söndag..

Godmorgon alla godingar..

Hur har eran helg varit? Min har varit helt fantasktisk faktiskt.. :)

I Fredags jobbade jag och sedan mötte jag upp mamma i kungälv. Vi gick till Maxi och handlade lite smått och sen följde jag med henne hem till Säve. Mys mys .. Hjärtat var nämligent i Lidköping och jobbade. Så jag kände att då kan ju jag ha lite fredags mys med Mamma och Göran.
Vi lagade en underbar middag .. Eller iaf mamma. Hon gjorde Torskrygg på en bädd av babyspenat och blandsallad, med räkor och kräftskjärtar och rom på, samt lite skirat smör och citron .. MUMS! Sjukt gott va de.. Nej ingen potatis eller så till .. Dem går på Lchfkost.. Inte för att dem e stora eller så men för att dem ville testa på de .. Och dem fastnade.. Hmm undrar om man ska prova.. :)

Det var så jobbigt hemma hos mamma på ett sätt.. Pelle var ju inte där :( Och Måns gick och letade och letade å jamade å hoppa upp på alla ställen där pelle brukade ligga å leta .. Det gjorde så ont i hjärtat.. Trodde inte djur fattade så.. Men Måns hade tydligen börjat jama å leta redan när mamma kom hem från smådjurskliniken i veckan.. Tänk va sjukt.. Dem känner att nått inte är som de brukar.. Usch..
Men jag hade en mysig kväll trots detta..
Älsklingen hämtade mig när han kom hem och vi åkte hem och somna som stockar i soffan typ.. :P..

Igår så va vi inne i nordstan och kollade på älsklingens mamma och hennes gubbe Martin när dem dansade.. :) Super duktiga va dem.. Och jisses va folk de va där .. Helt otroligt.. Tur att ja hade klackarna på mig så att jag såg nått.. :) sen sprang vi bort till Yoko yap och jag fickt köpt mina converse.. :D Super fina.. Så nu vill ja ha vår så jag kan springa runt i dem.. Efter detta så mötte vi upp min lille far och tog en fika med honom.. Chokladboll och Latte blev det för mig .. Yummi... Seeedan så åkte vi till munkebäck för att älskling skulle fixa lite grejjor.. Och sen vidare till torslanda torg och lämna lite grejjor.. Och sen åkte vi till Maxi i torslanda.. Jisses jag har aldrig vart där.. Jääääklar va stort de va.. Jag blev helt förvirrad där inne .. Men men fick tag på allt jag skulle ha ..

När vi va klara på Maxi åkte vi hem till Kristina och Martin för en liten fika igen... :) Kollade på film när Kristina va liten m.m. Super trevligt.. Satt å prata om allt mellan himmel och jord.. Helt plötsligt sprang kl iväg och vi ar tvungna att åka hem i ilfart.. Vi skulle nämligen ha middagsgäster..

Maria och Johan kom vid halv 7 och jag stog såklart mitt upp i middagen... Men tillslut blev den klar.. Oeeeerhört gott va de.. De blev helstekt fläskfile med potatisgratäng grekisksallad samt beasås och pepparsås.. :) Mums.. Till de drack jag och Maria vin älsklingen drack öl å stackars Johan som körde drack cola.. :) hihi
En mysig kväll med mycket prat..
Efter dem hade åkt hem så va ja helt slut .. Hade ju flängt runt heela dagen... Jisses... Så vi somnade som stockar även denna dag.. haha ..

Idag vet ja inte vad som står på schemat.. Kanska skall åka till Mormor och Morfar i uddevalla.. Får se,.,. Hjärtat sover ju fortfarande såklart...

Men men nu ska ja laga lite frukost..

Hörs sen..

/Love

Cp!

Mitt inlägg som jag skrev för typ 2 timmar sen kom upp nu.. Jävla cp blogg.. Aja..

Hjärtat har kommit hem igen iaf och han fick i sig lite mat han me  . :) Vilken tur att den stod och väntade på han då....

Nu skall jag kolla på efterlyst..

Ha de.

/Love

Ensam.

Sitter ensam hemma. Älsklingen jobbar över idag. :( Lika tråkigt som alltid. Jag hatar att vara ensam. Det värsta jag vet.. Idag känns det nog lite bättre än igår tror jag, har inte riktigt velat känna efter... Meeen nu slut pratat om de... :(

Har precis lagat mat till mig själv. Mums mums. Hedepaj blev de.. Eller aa de heter så ..
Har lärt mig de av mormor och mamma.

Först bryner du lök och köttfärs i en panna pressa sedan i vitlök och häll på lite ketchup och soya.. Sen lite vatten... låt de stå å puttra...
Sen reder du köttfärssåsen lite med mjöl å vatten..
Krydda efter behag med salt och peppar...
Låt den sedan stå å puttra för sig själv.

Under tiden kokar du potatis och gör potatismos..

Sen lägger du köttfärsen i en form och klickar sedan på potatismoset . Och sen in i ugnen med de hela en liten stund tills de blivit lite brunt på topparna av potatismoset..

Servera sedan med rårivna morötter...

MUUUUUUMS!! :D

/Love

Älskad.

Kärlek till ett djur kan vara mer värt en till människan
Människor kan vara elaka och krossa ens hjärta
Ett djur krossar inte sin väns hjärta
Ett djur är ärligt
Älskar man ett djur älskar de dig
TA VÄLL HAND OM DITT DJUR..

Min prins blev 10år. När vi fick honom var han livrädd. Vi fångade honom tillsammans med hans syster från stallet i Tofta när vi hade våra hästar där. Dem var stallkattens kattungar. Dem var vildkatter kan man ju säga. Men vi hade bestämt oss för att vi skulle ta hand om dessa två. Flera flera veckor satt vi på höloftet och försökte få dem att ta kontakt. Gav dem mjölk å grädda å fjäskade med dem. Det var en hona och en hane såg vi tillslut. Vi ville ha bäggetvå. Vi döpte dem snabbt till Maja och Pelle. Maja var mer social än Pelle. Pelle va en liten fegis som gömde sig bakom Maja. Men han va så otroligt söt. En dag så fick vi tag på Maja. Vi stoppade in henne i den mysiga lilla buren vi hade tagit med oss och så tog vi hem henne. Hon var lite reserverad i början men tillslut så gjorde hon sig hemmastad snabbt hemma hos oss. Men jag ville ha Pelle me. Fasten han var livrädd och osocial. Han va min katt redan när jag såg honom första gången.

Vi försökte dag efter dag att få tag i honom men ville ju inte skrämma honom mer än va han va... Men så en dag när mamma inte var me i stallet utan det var jag och Linda (En kompis till mamma) Som var i stallet.. Då fick vi äntligen tag på min lilla prins. Jätte förvirrad och rädd tog vi hem honom till Maja. Och Maja försökte och försökte att visa honom runt typ. Men han var jätte rädd. Jag och Mamma satt med honom i samma rum flera timmar per dag för att han skulle vänja sig men han var livrädd. Han gick armgång på fönsterkarmarna för att han inte vågade gå på golvet. Han gömde sig inne i fotöjler och soffor.. Det tog tid innan han gjorde små närmanden.
Och det var BARA till mig och Mamma. Alla andra var han jätte rädd för.

Han blev bättre och bättre med åren men var fortfarande rädd så fort det kom någon som han inte kände igen och det tog tid innan man kunde klappa han snabbt. Han var osäker och när han blev rädd så rev han . Men aldrig på mig eller Mamma.

Maja var översocial. Hon va den coola syrran som kunde göra allt. Hon klättra upp på hustaket från altanen och hämtade fågelungar å va skit stolt. Men pelle han låg hällre i en buske nära huset där han kunde spionera utan att någon såg honom.
Sen fick vi reda på att Maja väntade kattungar.
Och kattungarna kom. Två svarta tjejer och två randiga killar. Selma Tyra Måns och Sune. Vi bestämde oss snabbt för att behålla alla. Men Sune fick ett nytt hem hos några kompisar till familjen. Men Selma Tyra och Måns fick stanna hos oss. Pelle blev nu lite mer social och han var super snäll mot kattungarna.

När Mamma och Göran var bort resta nått år senare så blev tyvärr Tyra överkörd och omkom. :(
Året efter de så blev även Maja överkörd och omkom...
Maja och Tyra var dem tuffaste som skulle se sig omkring lite extra hela tiden.

Men så efter de har vi bara haft Pelle och Selma och Måns.
Efter att Pelles syster Maja dog så fick han typ en knäpp.
Han blev mer och mer social för hela tiden. Men fortfarande mest till mig och mamma.

Det senaste åren nu har Pelle älskat alla människor som kommer . Han har hoppat upp i knät å kelat med alla som sätter sig ner. Han kommer som ett skott så fort man ropat på honom och han har bara velat ha all kärlek han kan få.

Han gick från vildkatt som bara tydde sig till mig och mamma till att älska alla människor och bli den mysigaste. Detta tog typ 8år.
Många har tyckt att han va knäpp men jag har älskat honom från första stund. Det är han jag har saknat när jag flyttat runt i Sverige. Och det är han som kommit springade så fort jag kommit hem till mamma.

Han blev iaf strax över 10år. Jag visste att Mamma skulle till vetrinären imorse med honom för han fått en knöl i munnen. Han var jätte smal nu i slutet men han mådde jätte bra. Han åt men han gick inte upp i vikt. Och så var han inne mest och sov. Så mamma ville åka och kolla hans njurvärden och även knölen i munnen. Men när mamma ringde imorse hörde jag direkt att någonting var fel. Hon kunde inte hålle gråten inne och då förstod jag att min lille prins hade fått somna in.
Jag vet efter att ha pratat med Mamma och allt att det var det bästa för honom för hans njurvärden va jätte höga och han hade blåsljud på hjärtat m.m. Han led inte nu.. Men han hade gjort de snart om vi inte hade hjälpt honom.
Jag vet att han har de bra med syrran Maja å lille Tyra nu...

Men att förlora ett djur gör såå ont! Mamma sa att hon pussade honom hejdå från mig. Men jag hann aldrig göra de. Han va min lilla bäbis. Min lilla katt.. :'(



Värsta dagen .

Tårnarna bara rinner å rinner å rinner.. Kan inte sluta.. Gråter å gråter.. Min älskling är borta...
Min älskade lille pelle.. Och jag hann inte pussa han hejdå...
Orkar inte skriva mer... Jag älskar dig min sötnos...

R.i.p. Pelle 23 februari 2010




Jag älskar dig . Du är världens finaste...

/Love

-

Har du någon gång frågat dig själv om allt du drömde blev verklighet,
 Vem skulle du se vid din sida då?...


Världens bästa.

Min dag börjar bli bättre.. Världens bästa man har smsat mig hela dagen och nu börjar jag känna mig mindre arg... Men känner fortfarande att det ligger irritation i luften...

Jag är väldigt lyckligt lottad som har min lille prins . Snart kommer han hem från jobbet och då skall vi åka och storhandla och sedan blir det en lugn hemma kväll , Systeryster kommer hit me och skall äta med oss och så. Mys mys..

Maria e underbar som erbjuder sig att jag får komma. Känner mig alltid välkommen hos dem.. Underbart.. :)
Får ta å styra upp att åka till dem i veckan.. Verkligen. Idag hade jag velat de men eftersom syrran kommer så får de bli en annan dag.

Nu skall jag kolla på One tree hill snart :D Wiiii jag ska köpa alla avsnitt någongång.. Haha jag älskar de programmet.. Men först.. Ski cross på 1an.. I like..

/Love

Ingen bra dag...

Ne idag känner jag att jag inte har en bra dag. Har kännt mig arg sen jag vaknade.. Lätt irriterad och lipig är jag idag tror jag.. Tur att det bara är jag som är hemma... Och tur att jag skall åka och träna snart.. Tack och lov. Få ut lite överbliven energi ur kroppen. Undrar varför de är så. Att man känner sig arg vissa dagar.. Konstigt tycker jag. Jag stör mig på folk me... Idag alltså. Har gjort de sen jag vakna me. Klickat runt på facebook å bara stört mig typ.. Hmm .. Inte bra det här. Men jag orkar inte bry mig. Känns som jag försöker och försöker men va fan skall man göra de för.. Äsch.. Trött på de nu...

Irriterat inlägg... Nog bättre att jag slutar här... Känner i magen att jag är arg...

Undrar om man kan åka till Johan och Maria idag.. Hmm skulle nog behöva de.. Saknar Maria..

/Love

Hej mitt vinterland...

Imorse var det nästan så jag la av ett asgarv när jag kollade ut genomfönstret.. Sol å jätte fint väder men helvete de snööar fanemig fortfarande.. Heeeelt sjukt..

Aja nog om de .. Nu sitter ja å kollar på Nyhetsmorgon som vanligt.. :) De e Lazee på tv:n jag älskar Lazee. Han e ett litet charmtroll tycker jag.. :)
Han och apollo drive har gjort en låt i förmån för bris.. Det tycker jag är SJUKT bra !

Jag har faktiskt inget kul att skriva just nu.. Älsklingen kom hem igår vid 19.50 typ.. och han somna en timme därefter.. såå aa ja hade väll en trevlig kväll med mig sj typ.. Yäyä...

Nu ska jag försöka sparka upp han från sängen.. FAttar inte hur man kan sova så mkt som han gör alltså.. jäävla latmask !

/Love

Booooring..

JAg har tråkigt.. Jätte tråkigt.. Har suttit halva dagen framför tvn å halva dagen framför fönstret å kollat på dramatiken på parkeringen utanför... usch...

Skrev ett långt inlägg innan men min dator har fått fnatt så de försvann.. FAn.. så nu kommer jag inte ihåg vad jag skrev.. så aa.. strunt samma.. Hoppas på att min älskling kommer hem snart... Men de kan ju jag hoppas bäst jag vill... Suck!

/Love

PS. Dåligt bloggande av mina länkar idag... Hmm SKÄRPNING ;) hihi. KÄRLEK!

Ren idioti!

Sitter här som på nålar ungefär fast kanske värre.. Älsklingen har åkt till Henån! Jaa ni läste rätt han har åkt till fucking Henån i de värsta snökaoset.... Han åkte väll hemifrån vid 08.50.. Jag va fly förbannad för jag tycker de e ren jävla idioti att ge sig ut på vägarna när dem VARNAR stort för att om man verkligen inte måste så skall man ej ge sig ut.. Så vem FAN är de som inte ställer in matcherna i henån i sådant här väder... Sista rapporten Chrille fick innan han gav sig av va att dem från trollhättan inte kommer för dem hade kört fast eller va fan de va .. Jaaaahaa men dem från Göteborg kan ju åka då .. Jag blir så arg.. Och anledningen att jag blir arg fattar ju vem som helst... Jag är sjukt orolig och jag har förmåga att känna när saker och ting skall hända.. Och de har jag känt HELA natten... och HELA morgonen... Och då visste jag inte ens hur mkt de snöade ute.. Jag vet att nånting kommer hända .. Och jag hatar känslan.. Fan!

Så snälla vänner få inte för er att gå ut och köra bil idag.. Jag ber er.. Räcker att äckliga kärra bedminton gör de... Blir så förbannad..!
Jag återkommer...

/Love

Klick Klick!

Sitter hemma i soffan fortfarande och har sinnessjukt tråkigt.. Som vanligt.. Men har precis suttit och klickat runt lite på Victoria Secret.. Vilket inte är en jätte bra idé för jag vill köpa allt!!!!

Ja tack jag kan tänka mig att ha på mig dessa i sommar svar JAAAAAA !

Och såklart ett par nice flipflop till det.. Typ dessa kanske ..
 Ååh. Kan de inte bara bli sommar snart.. Sola sola bada bada sola sola.... Fika kall öl uteservering.. båten bryggan stranden.. M.m.
Nee men nu ska vi inte va sådana.. Nu sätter vi oss å kollar ut i de fina vinterlandskapet.. De e faktiskt bara PÅSK om en månad typ... EH ... Aa ..

/Love


Pulka e inte å tänka på eller?...

Sitter hemma i soffan och kollar på efter 10. Börjar bli lite smått förvirrad, för det droppar som satan från taken så de töar ju .. Men Ändå skall de komma miljoner cm snö till! Räckte de inte me bomben som kom igår.. Aja. Det är bara att gilla läget. Kanske ska man dra fram pulkan igen.. Eller nått..

Hur som hellst igår var jag och älsklingen ute och åkte bil mitt i värsta snöstormen åkte lite vilse i angered och runt där.. Haha hamnade tillslut typ hemma hos Johan och Maria och den briljanta idén från mig kom att vi kan ju åka å hälsa på dom istället.. MEn ne.. vi hade ju faktiskt åkt för att stränga om hans rack och efter all vilsekörning hann kl blir halv 8 så aa tillslut kom vi fram och lämna in racken och sen raka vägen hem ...

Idag blir de en lugn fredagkväll .. Hoppas jag iaf.. Man vet ju aldrig med min kära man.. Men han skall ju spela serien imorgon så de blir nog lugnt.. :)

Sen vill jag rekomendera http://alissas.blogg.se/ Det skall börjas i tid . :D Hihi hon e så duktig..

Nu ska ja sätta på lite kaffe å så.
:)

/Love

Ååå jaaa ! Meeeeera !

JAaa tjooooohoooo. Det snööööar! Jippie! Ge mig mera !

SUCK!!!!!


Jag tror ...eller jag vet...

Det töar.. Det är sant.. Jag har sätt det från fönstret.. Jag lovar... Det droppar... Wiiiiii ! :D 
 
Hur som.. Nu sitter jag och jaa, gissa vad.. jooo väntar (som vanligt) på att min älskling skall bli klar för att vi skall åka å handla.. själv ser jag ut som 7svåra år .. Trött krulligt hår och osminkad... Och såklart oduschad. haha . Fan här duschar man inte i onödan.. Men älsklingen min MÅSTE ju bara göra sig i ordning för att åka och handla.. VIKTIGT ! .. eeeh .. aa .. Sant...

Sjukt att vi kan vara så olika jag och min babe. Mig får man dra in i duschen och sedan dra bort soffan som sitter fastklistrad i rumpan på mig för att sedan slita av kläderna som limmat sig fast för att sen Kanske få in mig i duschen.. Medans han skuttar glatt med höga knän in i duschen.. För att sedan stå där i fleeeera minuter helst en timme och sedan skuttar han glatt ut.. Och aa ni som är mina trogna läsare vet ju hur de ser ut när jag tar mig ut ur duschen .. Spring ducka ta betäkning göm dig under handduken.. HELA DIG... Där e mitt motto som jag står å rabblar i duschen mellan Shampoo fooort balsaaaam satan tvåååål.. brrrrrr.... Ut ut ut !
Aa så kan de vara...

NE fan de här går ju inte undan direkt iaf... VA fan !

Suck! Sega helvete... Ska nog tjöta lite så han blir lite förbannad...

/Love

Kvällskvisten å jä'la snöööö!

Japp här sitter man då med en kopp te och kollar ut på den UNDERBARA snön! Suck!
Älsklingen är och tränar och leker hurtbulle ;) Nee men han ska ju komma upp på samma nivå som innan säger han så vi får väll se.. :P Han e duktig iaf..

Har haft ett givande samtal med Maria med angående mitt dilemma med mig själv.. Kändes bra och jag skall ringa till Sahlgrenska imorgon å kolla lite med dem ang min väntetid...

Vad har mer hänt sen sist jag skrev då.. Hmm ingenting... Vi har ätit mat och pratat igenom dagen... Älsklingen har städat och plockat undan. Jag har klagat på att  jag inte får plats med mina grejjer och vi har insett att de inte ens e hälften av alla mina grejjer som är här. Nästan allt e kvar hos pappa me.. sååå eh, Aa vet inte riktigt hur vi skall få plats... :S Men de löser sig väll..

Ne nu ska ja hälla upp lite mer te..

Och Lisa vi måste ju ha regn för att få bort all snöö! Typ en natt eller så .. När vi inte märker de.. å sen på dagen kan de vara sol :D Eller? E du me mig? Möts vi på halva vägen så att säga ;)

Puss på er Goingar.

/Love

Det är inte sant!

Man tror ju fasen inte de e sant alltså .. Det snöar fan idag igen !
Jaa det är fint med snö och jaa jag älskar snö och absolut åka bräda är nått utav de bästa jag vet ...
MEN, Nu e de 44 dagar kvar till påsk! 44 dagar alltså 1½månad typ.. Faaaan om de är snö på påsk! Nej jag vill inte, jag vill se krokusar och snödroppar och påskliljor då INGET vitt på marken !
Snälla snälla snälla.. Nu vill vi ha ett vårtecken. Fåglarna försöker ta ton varje morgon men fryser nog ihjäl på kuppen... Fasen då.






GE mig ÖS regn! och sen sol! :D

/Love

VÅR OCH SOMMAR!

Ja idag har jag en längtar efter vår och sommar dag!
Så jag tänkte att när jag och Lisa skrev så jätte mkt om att vi ville ha snö och vinter så fick vi ju de så de räckte och blev över..... Så om jag skriver om vår och så nu då så kanske kanske kanske den kommer snart;)

Hur som hellst så sitter jag och planerar vad jag vill göra i sommar och det som jag tjatat mest om redan förra sommaren va Kolmården! JAG MÅSTE ÅKA TILL KOLMÅRDEN! jag älskar Kolmården! Sååå.. Jag har nu suttit och kollat på deras hemsida och dom har massor av bra erbjudanden.. Mysiga hotell m.m. Så vem vilka vill me till kolmården i sommar???? När alla djuren får bäbisar :D
Jag ska dit iaf.. Å älsklingen då för han har inget val.. Haha ..

www.kolmarden.com Där finns ALLT. Jag har surfat runt där i lite mer än en timme nu.. Haha ..

/Love

Tur att man är ledig...

Ja det får jag verkligen säga. Att de är tur att man e ledig några dagar nu för här huggs de som priayor såfort man inte skriver i bloggen ;) Haha . Snart får jag har med mig datorn på jobbet så får alla barnen skriva med mig . :P Skämt och sido...

Idag är jag som sagt ledig. Känns skönt faktiskt för en gångs skull. Alla hjärtans dag var det som sagt igår och även fast jag tycker de är rätt överskattat så var det en mysig dag. Fick ett jättefint kort av min man ;)

Ett hand gjort kort var det där de stod "Älskar livet med dig vid min sida" Blev jätte glad faktikt. Och så köpte jag lite tulpaner till mig själv ;) OCh så fick vi lite alla hjärtans dag choklad av Lisa och Patrik och Joline som va här och hälsade på på dagen me. :) Mycket trevligt och vi fikade och tjötade lite göttt..
Strax efter Lisa och Patrik hade gått så kom min syster och hennes "man" hit och vi satt också och tjötade gött. Martin kollade på hur vi skulle göra i sovrummet. Eftersom det är han som skall fixa det . :) Och nu skall han nog även fixa om hemma hos Lisa och Patrik. Kanon... :)
Jag började lite lätt med maten och stod och tjötade me syrran samtidigt.. Trevligt.. Sen skulle dom hem till sin lilla lya i stan så dom åkte väll vid 6 halv 7 tiden.

Då började jag på allvar med maten. Hade ju mina favorit killar på middag så de va ju till att lyxa till de lite extra. Min bästis kille Skalman (Linus) kom vid halv 8 och såklart min älskling då. Så de va vi tre och en romantisk alla hjärtans dag middag. :)
Det blev. Helstekt fläskfilé, potatisgratäng, pepparsås och grekisksallad. :) Yummiiie!

Till maten såg vi en film som jag hade hyrt. "Allt för min syster" hette den. Den var en väldigt gripande och fin film. Kan ju säga att man hade sina funderingar efter man sett den. Jag grät mig igenom den och är glad att jag sett den. Men som Linus sa man blir ju inte direkt glad när man ser den.. Så det är iaf en väldigt stark film... Mycket bra att det finns sådana filmer tycker jag...

Sen så hyrde vi en annan film som jag suttit och kollat på nu på morgonen. "I hate valentine's day" hette den.
Den var AAAAS bra enlit mig själv då. Super romantisk och lagom rolig (Jag hatar komedier) Men den va verkligen sevärd. Hoppas inte älsklingen blir arg för att jag såg den utan honom nu.. ;P Opps!

Nu skall jag snart ta mig en dusch och lite så . Kanske klura ut va man skall göra till middag idag.. Suck!

/Love

Alla Hjärtans Dag...

Tyvärr tycker jag det är lika överskattat som alla andra högtidsdagar typ...

Är inte alls på humör just nu heller. Skulle behöva en fet boxningssäck i min närhet just nu .... SUCK....

Saknar mina bästa..
Elsa och Andreas ....
4 månader till ja träffar elsa igen och 2år och 2 månader till jag träffar Andreas igen . :'(
Tänker på er hela tiden.
Glad alla Hjärtans dag på er mina hjärtan. Ni vet att ni har den största platsen i mitt hjärta.

Älskar er oerhört mycket.

/Love

För snäll sambo/flickvän/m.m.

Japp har precis insett att jag måste vara världens snällaste sambo/flickvän/m.m.
Älsklingen skulle INTE dricka och absolut inte gå ut på fleeeeeeeeera veckor miiinst.. Men va får man inte för sms efter han slutat jobbet och jag är på släkt kalas.
Jo ett "Grabbarna vill ha med mig ut"
En djup suck flöt genom hela mig men bet mig i tungan och skrev snällt tillbaka.
"Okej, men kan jag bara få nyckeln hem så jag kan gå hem."

Så efter en promenad mitt i natten från krabbeliderna och hem till tuve HELT SJÄLV så sitter jag nu i soffan HELT SJÄLV och huttrar...
Och då kom jag till insikt att fan va snäll jag är ..
Orkar inte ens lägga ner energi på att sura över att han ska ut hela tiden..
Jag sitter väll uppe å väntar då istället... KUL?! Ne inte så värst .... men men....

Natti natti goingar...

/Love

Jag skriver på....

Japp med anledning av att bruka få klagomål på mig så nu jääävlar . När ingen annan skriver.. HOST inga namn ;) Så får jag passa på att peppra på med inlägg..

Har precis kommit i underfund med att jag är en väldigt lat person ibland. Har blivit de på äldre dagar. Som typ nu.. Sen förra inlägget har jag inte gjort ett skit.. Alltså det är sant. Jag har knappt orkat gå på toa liksom.. Okej de va lite ljug. Jag har gjort lite grejjer faktiskt . Men bara sådant som unnar mig själv.. Typ lagt ansiksmask, tagit bort den . Bytt nagelackfärg. Käkat lite godis kollat runt på datorn, pratat med Ola på msn samt jonas på facebook. Om det var givande.. Njaa inte så . Bara brist på att göra typ.. HAha ne skämt å sido...

Ja jag vet att jag skrev att jag skulle städa och så . Men gick ni på den lätta. De e ju lördag och jag vill inte städa.. Jag vill typ dricka vin å chilla.. Så jag blundar.. Blundar för allt jag går förbi i lägenheten och sen när älsklingen kommer komma hem och ringer mig då säger jag att "Shit, fan jag visste att de va något jag glömde" Jag älskar den repliken . Man får stå ut med ett litet utbrott i andra ändan, men utbrott är bra för jäävlar va bra han städar då... Haha fan va ja e smart.. Har ni tänkt på det någon gång.. Att ja e inte dum jag när de väl kommer till kritan... ;)

Mitt tips för dagen är alltså:

Blunda och gå förbi allt stök och bök, ta hand om dig själv istället...
Och sen när du får ett litet samtal eller så då slänger du ur dig ett bekymrat
"Shit, Fan jag visste att det var något jag glömde"

Haha . MEN skyll inte på mig om de inte funkar. ;)

Jag känner att jag har en tendens till att bli sjuk i huvudet idag.. Mooohahah galet..
Hur som . Om jag ska ta å (Kaninöron me fingrarna) Städa lite då..... *Blink Blink*

 

Tjoohejj

/Love


Sol och uppe med tuppen.

Som vanligt så vankar jag tidigt när jag inte behöver...

Gårdagen var suoer trevlig. Vi åkte till Maria och Johan på kvällskvisten. Drack lite kaffe och pratade om livet typ. Var jätte längesen jag träffade Maria kändes det som :( Buhuu.. Jag har verkligen vart kass med att höra av mig till alla mina vänner. Fy mig! Men det skall bli bättring på det nu. :)
Älsklingen har åkt och jobbat och jag sitter nu i soffan och sträcker på mig. Kollar lite på Nyhetsmorgon Lördag med Lassa Bengtsson. Han e goo den gubben tycker jag . (Jaa jag är en nörd som kollar nyhetsmorgon) Men jag gillar faktiskt de lite så . Mysfaktor på morgonen. :)

Senare skall jag röja lite här hemma och sedan skall jag ta mig en promenad i vintervädret hem till pappa och hänga lite. Farmor och Konrad ska komma ner idag nämligen. Så då passar ja på att hänga lite hos pappsen och umgås med dem,..

Jag har förresten börjat prata och gå i sömnen igen.. Suck! Gjorde det jämt när jag va yngre.. Men nu har de kommit tillbaka.. Denna natten va nog värst. Har tjötat som en idiot tydligen och sen så råka älsklingen stöta  till mig när han skulle vända sig om varav jag svarar med en rak höger och sen går upp och slänger av mig min pjamas.. hmm.. Detta fick jag reda på imorse...
Jag har också en förmåga att vakna upp av att jag står i köket eller i vardagsrummet av ingen anledning.. Sjukt läskigt faktiskt.. Måste se till att bli av med detta så jag inte tar mig en tur ut i svalen eller så .. Jisses....



Ha en underbar dag .
Så hörs vi senare.

/Love

Underbart

Hej alla..
Igår gjorde jag de. Jag tog steget. Jag bakade cupcakes.. Jajamensan. De ni! Dem blev bra. Men med tanke på hur jag lagt upp mitt ätande nu så blev de älsklingen som fick knapra i sig .. För mig blev det ett äpple och en apelsin...

Nu har hon åkt iaf. :( Min prinsessa. Blev ett farväl med mycket tårar igår som vanligt.. Usch . Sa hejdå till henne så sent som möjligt. Så Älsklingen körde mig till henne kl 20.30 typ.. Långa kramar och tårtorkande blev det och sen sa vi åt varandra att gå annars hade det blivit jobbigare än va de redan var...
Saknar henne redan oerhört mycket. Men jag är stolt som fasen över henne för att hon ger sig ut i världen helt själv och ser sig omkring och testar på massa grejjer.
Älskar dig min underbara Elsa!

Nu till någonting helt annat. Var inne och läste Kenzas blogg förut som vanligt. Och så såg jag att hon skulle till Yasuragi ett spa som ligger på hasseludden i sthlm.
Där har jag vart. Med den bästa! Det var en upplevelse som jag aldrig kommer glömma. Aldrig någonsin. Det är så oerhört fint där så jag rekomenderar alla att åka dit. Bjuder på några bilder på enlit mig sveriges finaste spa.
Tack för att DU tog med mig dit. Världens bästa överraskning som alltid finns kvar.

Detta är utomhus varmt vatten och kallt i luften underbart mysigt

Utsikten går inte att beskriva i ord...

Vackert!

Nu skall jag åka och träna med syster yster.

/Love

fix och don!

Hej hej på er...

Idag har jag haft en super duper dag. :)
Den har spenderats med Lisa och Joline på ikea. Mkt mysigt och givande. Tycker om dem jätte mkt.
Vi hittade lite små kramms. Jag köpte vinglas och ljus (som vanligt) och ett rivjärn. Lisan köpte lite små lådor och en makapär till gaberoben.. Kanooon!
Vi åt lite lunch me Ceasar sallad såklart för min del och kyckling me potatis och sås tror ja minsann de blev för Lisan.

Nu sitter jag hemma i soffan och har försökt lägga in bilder från mobilen till datorn , Men det går som vanligt inte som jag tänkt mig... SUCK! ¨
Blir galen på alla dessa prylar.
Älskling kom precis från jobbet med. Har inte riktigt kännt av om det är en bra eller dålig dag idag. Men det märker vi väll snart..

Skall ringa Göran me och höra om han kan hjälpa mig med en liten överaskning till min lilla Elsa som hon skall få av mig innan hon åker till Spanien för att vara borta från mig i minst 4 månader.. Jag tycker det är en mycket dum idé att åka bort sådär hela tiden.... :( Men men .

Ne nu fick jag total stop i hjärnan...

Älsklingen gick raka vägen ut i köket och plocka å grejja så antar att jag skall hålla mig ur vägen typ.. Jahaja..
så kan de gå...


Älskar dig tjejen. Finns med dig för alltid ! (L) Du stöttar mig i allt (även skridskoåkning)

/Love

bild

bjuder på en bild på mig och min "syster Aldina"

/Love

ur eller i form...

Aa ännu en gång kalla de va ni vill..
Någonstanns måste mina "aggrissioner" komma ut. Och ibland blir det här.. Som just nu.
En grejj som jag blir väldigt ledsen över är otacksamhet...
Jag tycker inte om att man inte kan slänga ur sig ett oj va fint du gjort eller oj va du har grejjat m.m. Detta kan va jätte löjligt av mig men jag blir ledsen av sånt .. spc när jag e lite deppig innan...

Aja skitsamma. Jag hade en trevlig kväll iaf.. Nu tror jag att det blir läggdags för min del... Är som sagt dunder trött..
Och imorgon skall dagen spenderas med Lisa :D I like.
På ikea me .. Ännu bättre..  ;)

Sov gott sötisar.
/Love

Värdelös..

Ja, kalla det värdelös eller bloggtorka.. Jag har inget namn på det iaf.. Men det händer så mkt just nu och jag vet inte vart jag skall börja.. Ligger redan massa efter.. Aj aj aj inte bra alls.. Men funderar på att göra så att vi kan ju ta lite pö om pö så att säga.. Typ så..

Äsch.. Skitsamma.. Jag skriver bara... Som vanligt..

Idag är jag trött. Har vart det heeeela dagen. Helt död typ.. Var tidig på jobbet idag.. Eller rättare sagt TIDIGAST.. Började kl 07.00 inte så farligt tänker väll ni då.. Neee de är inte så farligt. De tyckte inte jag heller. Fram tills att jag igår satte mig och gick in på västtrafik för att kolla vilken buss jag skulle ta för att vara på jobbet i tid... Jaa chocket kom ju när jag såg 04......... Jajjamensan.. 04.49 skulle jag sitta på 17 bussen för att komma till jobbet kvart i 7 typ.. Eh jag tar tillbaka allt jag sagt om att bussarna går smidigt till mitt jobb.. fyyyyy faaaaan ! Jag gick in i deppen och var inne i den heeela dagen igår .. Tyckte faktiskt synd om mig själv.. Och sen blev jag arg på mig själv för att jag inte har mitt körkort!
Men när kl närmade sig läggdags igår och Älsklingen hade skrattat klart åt att jag skulle upp kl 04.00 så drog jag ett snyftande och då började älskling tycka lite synd om mig me så han erbjöd sig att köra mig till backaplan på morgonen så jag kunde ta en buss senare och sedan gå från ytterby.. Jag kan ju säga som så att jag tar hällre en buss kl 06.00 och går från ytterby till jobbet (ca 15min) än att tar en buss hemifrån kl 04.49....

Så så fick de bli. Älskling körde mig imorse och jag kom som en död zombie till jobbet..

Just de .. Den största nyheten har jag ju glömt.. MIN mobil har ÄNTLIGEN kommit ! så köpte den i fredags.. Är så nöjd såååå ! Älskar den..

Och så har jag och älskling köpt bil me . Den älskar jag me. ! så jag har två små skötebarn nu min mobil och våran lilla bil.. Det bästa är att fixar jag körkortet innan påsk så får jag både bilen och en resa.. så nu jääääävlar!
Fast jag behöver all peppning jag kan få.. För jag hatar allt som har med vägverket att göra.... :(

Men nu ska jag se om jag kan fixa nått mys till älsklingen när han kommer hem från träning/match eller va de nu va .. :P Bra koll jag har.. hahah .. Jaja !

/Love