Valborg...

Du kanske tror att jag har slutat
lyssna på de goda råden.

Eller att jag är nöjd med mitt liv,
eller kanske att jag redan gett upp.
Men jag är mer exklusiv,
och Du kommer inte tro dina ögon
när jag bestiger min topp.


Valborg... Jaha, vad fan är det för något jäkla högtid då? Ne skall inte slänga in en sådan attityd såhär på morgon kvisten. Men det är ju lite störatde att det är pissväder.. Och igår var det liksom 16 grader varmt å uppehåll åtminstånne.. Aja nu får jag sluta. Hjärtat ligger såklart och sover . Och jag sitter i soffan och kollar på nyhetsmorgon.
Vi åker till Lisa och Patrik sen i eftermiddag. Jag hade velat se på brasan som dem skall ha på kättilsröd men den började inte förens kl 19 :( Och då är ju vi säkert redan hemma hos dem. Men men man kan inte vara med på allt. Frågan är nu om det skall bli en nykter Valborg även för mig. Hmm, Hjärtat ska ju vara nykter men undrar om jag skall vara de. Får klura på det. Imorgon gott folk är det knallemarknad här i Tuve . Tycker ni kan komma hit och rasta mig lite . Jag vill gå dit men inte själv och hjärtat skall jobba hela dagen :(
Aja nu vet ju vart jag finns iaf.
Nu blire kaffe å cigg, Ching ching:P

/Love

Ps: Idag har vi vart förlovade i 4 månader :P


Hemma!

Nu är jag hemma igen. Trött i benen av någon konstig anledning.. Vet ej varför.. As mysko.. Men nu blir det sova sova säng säng säng för min del .. Börjar kl 07.00 imorgon och ni alla som läser min blogg vet ju vad det innebär.. TIDIGT!!!! Gäsp!

Sov gott godingar.

/Love

Dagstur... :)

Hej hej alla godingar. :)
Nu sitter jag här hemma i soffan och luskar runt på nätet.. Alltid lika roligt och man hittar alltid massa inside information... Så har precis skickat iväg ett varnings sms till min underbaring Maria. :) Hoppas hon fick de.
Nu skall jag iaf snart åka hem till Mammsen för att hon skall göra slingor på systeryster. Så Hanna kommer hit snart så åker vi till mamma gemensamt. Och påtal om slingor så kanske ni undrar hur det gick med mitt hår, och tyvärr måste jag göra er besviken... Det har inte blivit av än och jag tänkte lägga det på is lite till.. :( Har lite annat som måste prioriteras just nu. Men det kommer ett klipp jag lovar :D Jag vill vill vill...

Hur som, efter vi vart hos mamma och Hanna har fått slingor skall vi ta en dags/eftermiddagstur till Farmor, eller egentligen så skall Pappa kolla på båt i Bokenäs, men det ligger ju typ i Fiskebäckskil så vi tänkte att vi åker och äter lite mat hos Farmor och Konrad när vi ändå är i närheten liksom. MYS! :D Så pappa kommer och hämtar oss hos mamma sen så åker vi upp och först kollar båt och sen äter lite middag.Mums!

Men nu har jag inte tid att sitta här mera.
Jag och hjärtat har bestämt oss för att inte åka upp till Fiskebäckskil i helgen iaf. Vi hittar på något här i götet istället. Har försökt få tag på LISAAAAAAAAA och Patrik igår. Men utan resultat! ;) Haaaallåååå vad gör ni egentligen :P Hihi .

Men nu ska jag plocka undan lite här hemma innan Hannis kommer.

Ha en underbar dag och ta hand om varandra!

/Love

Back home.

Tillbaka hemma igen... Gick bra hos pappsen och hjärtat var med... Sen åkte jag och älsklingen runt och leta lite hus som vi kollat på på hemnet.se .. Vi hittade dem.. :) Spännande..

Nu skall jag iaf sätta igång med maten. :) Det blev ingen pizza tappade suget direkt efter jag skrev det förra inlägget typ. Så nu blir de kräftskjätsgryta istället.. MYCKET godare.. MUMSFILLIBABBA!

Ha en bra kväll.

/Love


Deklarera!

Ja då var det dags igen. Att deklarera alltså. Själv tror jag inte jag har förstått mig på det där riktigt än. Men det är ju alltid skönt att få tillbaka massa pengar :D Jag gillart iaf.
Hur som så skall jag iaf hem till pappsen och gå igenom allt . Det är ju så mkt. Resegrejjs å saker å ting som jag inte skall ge mig in på själv känner jag. :D
Vet inte om min sjukling skall gå med. Får se hur han känner sig. Han står i duschen just nu. Han har tagit det jätte lugnt dessa dagar nu.. Men det är ju liksom inte bra och ligga inne hela tiden heller... Så får se hur han gör.

Jag fick just nu i denna stund ett AKUT sug efter pizza! Woooow va gott det hade varit idag. =/ Fan varför skall det alltid komma sådana sug. Hmm.. får nog ringa pappa å höra vad han tycker om pizza :P


Fan jag borde inte .. men aa vi får se... Annars så har jag annan mat på schemat.. Nämligen kräftskjärtsgryta :) Yummi.. Men det blir inte förens jag kommer hem igen isåfall.

Jag och hjärtat har förövrigt tittat på en jätte mysig film idag. Så Olika hette den. Jag har velat se den jätte länge. Och den är klart värd att se. Det tyckte älsklingen med. :D Hihi. Se den :*)

Ha en underbar eftermiddag nu... Det skall jag ha.
/Love

Morning!

Hejhej godmorgon.
Nu är jag uppe och hoppar igen. :) Sitter och kollar på Nyhetsmorgon. Är nämligen ledig idag. Men imorgon börjar allvaret igen med jobb :P Älsklingen är dessvärre hemma idag me :( Han e fortfarande krasslig. Stackarn.
Men nu går det åt rätt håll iaf. Dem senaste dagarna har han bara blivit sämre och sämre varje dag men nu går det äntligen åt rätt håll. Så det känns ju bra iaf.

I helgen är det valborg. Både jag och hjärtat vill bara gömma oss egentligen . Men får se vad som händer.
vi har en del att välja mellan. Blir det super fint väder så vill vi åka upp till Farmor och Konrad i fiskebäckskil, och om vi inte åker dig så blir det nog att vara med Lisa och Patrik eller så.. Eller Johan och Maria å co. Får se . Hjärtat får ju inte dricka nu när han går på pencelin så han tycker det väll är lagom kul att gå på några festligheter. Därför tänkte vi att det är ju lugnast i fiskebäckskil. Där kan vi mysa med Farmor och dem och laga god mat och promenera och planera en del saker som vi har på gång nu. :)

Ja detta va allt för nu iaf. Nu skall jag laga frukost till mitt hjärta och väcka honom. :)

/Love

Jag skulle bara...

Ja, tanken var ju att jag skulle blogga lite igår eftermiddag/kväll när jag och älsklingen kom hem från vår lilla tripp. Men så blev inte fallet. Hur som hellst. Stackars älsklingen var helt död när vi kom hem så han deckade i sängen och jag ställde mig och lagade mat. Lasange :) Mums!
Tog faktiskt lite bilder . hihi. Jaa jag hade tråkigt. :P

Hjärtat somna! Och jag laga mat och drack vin för mig själv... :P

Bersamelle sås på G..  Köttfärssåsen..mums. Grekisksallad e godast till.

Taaaadaaaaaa! :D Suuuuuper gott!

Nu skall jag äta frukost och sen funderar jag på om jag skall ta en promenad bort till Sävebanan och kolla på när sofia rider A-final. :)

Ha en bra dag sålänge!

/Love

Och då händer?...

Fint väder... Sjuk pojkvän...Rastlös Malin... Detta är ingen bra kombo!
Suck!


Saknar min Elsa!

/Love


Soool!

Hej hej hej hej! Idag är det MASSA sol ute! Jag vill springa ut och sola med en gång! Men får nog vänta lite så det hinner bli varmt ute me. Nu är det bara +7 grader.
Skall göra lite frukost nu till min babe. Som förlvrigt mår mycket bättre!
Jag tycker det är lite läskigt med penecilin, Man kan liksom vara typ hur sjuk som hellst, Så äter man lite piller och redan tredje dagen när du ätit dessa piller så känner du dig frisk och mår bra. Då är det så himla lätt att ta ut sig för man tror att man är frisk! DET ÄR MAN INTE kan jag säga en gång för alla då! Det är jätte viktigt att äta penecilinet som man ska och undvika alcohol och att ta ut sig för mycket. Därför skall man INTE jobba dem första dagarna.

Oj oj .. Nu springer kl iväg. Skall laga frukost nu.

Hörs senare. Hoppas ni har en bra dag. En soooolig dag :D

/Love

Sorry!

Oj oj oj Ledsen för dålig update... 
Igår var jag på mitt kära jobb och JOBBADE ! haha rätt dag och rätt tid. Perfekt.. Det var underbart som alltid på jobbet. :) I like it.
Men det hela började på morgonkvisten SOM vanligt. Hjärtat åkte till jobbet som vanligt på morgonen men kom hem igen 10 min senare typ. Han va super sjukt. Varm som en stekpanna och ont i bröstet och hosta m.m. Så jag tvingade han att lägga sig igen för att sedan åka till läkarn kl 8 när de öppnar. Jag var ju tvungen att åka till jobbet och va super orolig hela vägen. Fasen ont i bröstet å kan knappt andas är inte direkt något bra. Men han åkte till läkarn iaf senare och nu går han på pencilin och har fått stränga order om att ta de lugnt.. Så det är bara för mig att pyssla om.. Hihi. .
Så igår när jag kom hem från jobbet hade jag fullt upp. Tvättade ett gäng maskiner tvätt samt fixa lite mat och städade undan här hemma, vädrade och bäddade rent i sängen så att hjärtat ska bli frisk ! Hoppas han blir det snart. Nu ligger han och sover som en liten plutt i sängen. Jag gick upp halv 8 och tvättade lite till. Funderar på att göra iordning lite frukost nu till min kära man.

Hoppas ni alla får en bra dag i detta mysko väder....

Hörs kanske av senare om jag hinner.

/Love

Maaaaat!

Nu är jag hungrig. Skall snart göra i ordning lite käk. Idag blir det fläskfilé. Kött är bra! :) Och gott!
Fan vi måste handla IGEN! vi handlade ju i söndags. Men då var jag så lycklig att älsklingen kommit hem så jag skrev ingen lista och kom från affären med massa konstiga grejjer.. Som jag ej behövde. Men glömde köpa allt jag behövde. Aja får bli en grandiiiiooooosa handling på fredag när lönen trillar in på kontot.

Oj oj . Nu kom Maurio! Jätte längesen jag träffade honom! Måste vara social!

Hörs sen!

/Love

En funderare kanske...

där på andra sidan vattnet
föddes ett nytt liv till den världen o ja svär hon va så vacker
men fattigdomen gjorde att föräldrarna dom knackade på dörren
till ett hem försvann lämna henne själv på trappen

sent på natten de e kallt allt man hör e babyns
skrik dörren öppnas sakta upp till hennes nya liv
där tog dom hand om henne fast inte på de
sättet vi är vana vid i hennes värld la dom en hand på henne

hon växte upp o när hon fatta bättre rymde hon
bodde runt på olika platser i stadens underjord
hon förstod att de fanns två val o när hon gör de kan hon inte ändra sig
hon valde då att sälja sig

fanns inget kvar i hennes tårkanal när han va klar
tog på sig byxorna o rörde sig mot nästa karl
då träffa hon mannen som lova henne bättre dar
om hon ba följde me över till sverige o gjorde som han sa

hon domna av o vakna upp i ett rum
med en gubbe över sig hon ville skrika men kände sig stum
försökte ta sig ut men dörren låst inne från
hon blev då tvingad att ta kund efter kund i ett år

timmar gick men de kändes som en sekund
o kroppen va sjukt smal fasten huvet va tungt
hon tog sönder hennes täcke o forma de till ett rep
som hon fäste runt sin hals bad en bad en bön o hoppa ner

berövad på frihet,
tagen mot sin vilja
ännu en stulen själ

dom gjorde henne illa
hon blev tvingad iväg
hon blev en stulen själ

december i vietnam, mamma gråter sig till sömns
dom kidnappa hennes barn en liten pojk så ung
hon som hade väntat i år på att bli gravid
är när äntligen blev välsignad tog dom hennes liv

tagen till sverige adopterad av ett par
växte upp som vilket som barn som helst, sprallig o glad
han döptes till jan, växte upp utanför stan
nyss fyllda 13 allt förändrades den dan

för den natten vakna han upp av hans far
nått kändes konstigt varför tog han mig där bak
snälla sluta, det känns inte bra
men farsan han blev lack och börja dela ut slag

nästa morgon va kylan extra hård
han va förvirrad, rädd och full me sår
kunde knappt stå, benen va svaga
tårarna rann och han kunde knappt tala

det blev början till slutet för jan
pappa gjorde honom illa varje natt han blev svag
året passera och ett år hade gått
gnistan va släckt det fanns inget hopp

hösten passera, och vintern va här
förtvivlad och ledsen gav han sig iväg
han närma sig rälsen och där kommer tåget
en sista tår föll innan han la sig på spåret

berövad på frihet,
tagen mot sin vilja
ännu en stulen själ

dom gjorde henne illa
hon blev tvingad iväg
hon blev en stulen själ

Musik.

Musik är nog något utav det bästa jag vet. Just nu sitter jag och lyssnar på Medina. Dem är sjukt bra. Har alltid gillat dem. Sitter och lyssnar på deras album Varsegod de e gratis vol 2 favorit låten kommer alltid vara Sagoland. Älskar den så otroligt mycket. Stulen själ går också varm. Men den e sorlig!


Hjärtat skicka sms och skrev att ciggen låg i vårat glasskåp i vardagsrummet. Haha Idjooot! Hur orkar man gå och gömma cigg på morgonen. Haha han e för sööt!

Nu blir de Aloevera och cigg. Eh ingen bra komboo.. Och JAAAA! jag skall sluta röka ... Sen... En annan dag....
;)

/Love

Totalt GALEN!

Ja idag är det då fan ingen bra dag iaf! Eller joo jag behöver ju inte ta i men aa iaf...
Dagen börjar med att kl ringer kl 06.15. Upp och hoppa med mig och gör mig iordning för att sedan äta lite frukost och bege mig till jobbet. Kom till ytterby vid halv och jag började inte förens hel så bestämde mig för att istället för att ta bussen till jobbet och sitta där och häcka så tar jag mig en skön promenad i morgondaggen. Såå jag börjar gå... Kommer fram till jobbet typ exakt hel! Möts av min otroligt söta chef men som säger FEL ord som jag vill höra när jag kommer till jobbet pigg å glad... Vad är det jag får höra jooo! "Men gumman nu e det fel dag igen! Imooorgon är det du skall jobba.!"  Jag känner att jag får svälja en extra gång för att inte börja gråta typ..
Snorandes av all jäääva pollen som också finns i luften nu så tar jag mitt pick och pack och GÅR i ren protest hela vägen tillbaka igen. Så kanske 1mils promenad har jag fått mig såhär på morgonkvisten!

Påvägen mot ytterbystation igen så ringer hjärtat och skrattar och skäller på mig för att jag inte har koll. Då brister det för mig. Tårarna rinner jag skrattar och gråter och vill bara skrika för att jag e så jääävla trött på att vara förvirrad! Jag var heeelt 100 på att jag skulle jobba idag. HEELT 100! Men nej!
Inte nog med detta så innan jag åkte till jobbet så märkte jag att min KÄRA sambo GÖMMT mina i cigg, Då var det ingen fara,. MEN nuuuuuu! Jag e förbannad och trött på mig själv. Jag behöver mina cigg.. Till svar får jag . "Men älskling jag KANSKE skickar ett sms med en ledtråd sen!" HALLÅÅ jag vill inte ha någon jääävla skattjakt här hemma!
Tror att det är bäst jag slutar skriva nu för tillfället.

Varför e det massa moln på himlen. Kan det inte bara bestämma sig om det skall vara fint eller fult väder... Gaaah! Suck!

Hoppas ni andra gullrumpor har haft en bra start på dagen iaf.

/Love

Ankorna! :)

Nu har kvällen fallit över oss alla och eftermiddagen har sprungit förbi.
Min Kära Maria kom förbi mig när hon slutat jobbet :) Vi drack kaffe och aa tjööta som vi alltid gör...
Sen kom även hjärtat hem och joinade vårat tjööt. Perfekt!

Sen så åkte Maria och jag och hjärtat gav oss ut på våran dagliga promenad. Den här gången rätt långt faktiskt. Vi gick till slätta damm och sedan runt den ett varv så jag kunde mata ankorna. Jag hade ju sparat lite av mitt gamla bröd till dem. Hade även med mig kameran såklart. Min nya bästa vän! Haha. Snacka om mobbad!


Dem va trötta dem små ankorna :) Såå sööta !

Nu blir det Tacos och sedan allas våra Desperata hemmafruar!

/Love

Lunch time..

Visste ni att det är inte bra att äta så som jag har gjort. När jag inte jobbar så äter jag typ halv 8 på morgonen och sen äter inte jag igen förens när hjärtat kommer hem kl 16 . Det är tydligen inte bra. Då går kroppen på svält och man går varken upp eller ner i vikt..

Så nu då när jag började mitt nya liv igår så började jag även att införa lunch i min vardag (när jag inte jobbar) Så idag blev det rester från igår, Dvs mina hemmagjorda köttbullar med potatis och sås (Såsen är hemgjord och utan fett.)
En halv avokado och gurka samt ett stort glas vatten fick det bli med...



Varje morgon lunch och kväll så dricker jag min älskade Aloe Vera. Ni som kanske undrat vad jag kör för utresning. Jag dricker MER aloe vera. :P Den Aloe veran jag har är färskpressad och innehåller hela 96% ren aloevera. Som färskpressad apelsinjuice fast jag dricker aloe vera istället . :P
Äsch orkar inte förklara mer. Vill ni testa så kontakta mig. Jag rekomenderar den starkt . Och min älskling kan inte leva utan att dricka det på morgonen å kvällen samt han kan inte leva utan sin aloe vera kräm ! Den är sjukt bra för huden! Tycker vi iaf :)


Jag Älskar iaf min Aloe Vera! Den i mitten är det jag dricker. De andra två är smaksatta bara. Den högra har bitar av Aloe Vera i sig som är "marinerad" i peach lag. Så den smakar Persika. Den vänstra smakar Äpple & Nektar. Barn brukar gilla den vänstra bäst för den smakar saft :)

Detta var lunch inlägget :P Älsklingen hann ringa undertiden jag skrev me, Han och Matte skall tydligen jobba över lite idag så det blir en lite senare promenad. Men det gör ju inget. Idag skall jag inte glömma mitt gamla bröd som jag skall mata ankorna med :D Dom e så söta!

/Love

Goomorraa!

Hejhej !
Har suttit i soffan ett tag nu och haft kaffeabstinens (inget kaffe under utresning) så tänkte jag att fan jag går ut å tar en cigg istället... MIN CIGG VAR BORTA... Va tusan! Jag måste göra nått åt detta. E detta dagen jag skall sluta röka då? När mina cigg har försvunnit spårlöst... =/  Jaja slut tjötat om de... Helt oitressant.

Men en kaffe hade inte skadat..

Igår kom jag på att man måste nog gå en kurs på hur man tar kort på sig själv. Haha fan va svårt det är . Jag är inte bra på de.. Älsklingen säger att jag inte har en framtid som fotograf när jag försökte ta en pussbild :P haha
Vill ni se resultatet.. haha okej Varsegoda..

Haha Aa ni fattar ju. Tillslut blev de garvpussar.. haha .. Haha aja PUSS!

Tog även på våran fondvägg i sovrummet. (kom inte fram till hur man lyckas få kort på hela sovrummet)


Ne nu skall jag ta tag i lite frukost.. NYTTIG sådan.. :P jävla tjöt på mig.

/Love

Paparazzi!


Gokväll.
Nu har precis jag och hjärtat kommit in från en skön kvällspromenad. Perfekt väder är det ute. När vi ändå var ute och gick så gick vi förbi Pappa så jag kunde hämta kameran. :) Så nu skall här fotas minst en bild om dagen på vad jag sysslar med. :P Neej de va inte tanken egentligen utan jag och älsklingen har kommit på att vi har så jääävla mycket skit som vi ej anväder och ej behöver så det skall säljas! Måste även ta farväl av några skor som jag haft 29495 år fast aldirg använt typ. :'( Känns hårt men jag måste ta farväl.. Haha Usch va hemsk man är.

Har även bokat upp min frisör och det blir tidigare än planerat. Jag orkar inte vänta :P Så i helgen kör vi. Hihi. Blandade känslor just nu men fan jag längtar som tusan till att bli snyggt klippt å äntligen ha frisyr igen. I love it. Och idag började ju utresningen, ta hand om mig själv veckan. Det har gått bra hittils. Har ju bara gått en dag.

Jag längar även till helgen för då tror jag det blir lite shopping för mig och älsklingens del. :) Kanske till och med en middag ute ;) Vem vet. Det hade vart mysigt iaf.

Hoppas ni haft en bra start på veckan. Det har jag iaf.

/Love

(Ps. Min Städning blev godkänd ;) )

Åååå HEEJJJJ!

Ååååå hååå !
Vad jag försöker säga är att jag börjar min städning nu. Eh några timmar försent. Men men. På med min favvo lista på spotify och sen kör jag. !

Haaaa de sålänge!

/Love

Äntligen hemma.

Ja nu är han äntligen hemma! Det blev ett kärt återseende när han kom hem till pappa igår. Massa pussar och kramar. Fick nästan tårar i ögonen. Tror han sa 2385 gånger att han aldrig skall åka iväg igen för det var alldeles för jobbigt att sakna mig :D Då blev jag glad! Fast det är ju ömsesidigt.
Vi satt iaf kvar hos pappa lite och kramades och sen så åkte vi hem till Mamma och jag fick hämtat min laddare som jag glömt där. Jag busade lite med Måns och Älsklingen stod å tjöta med Göran när han polerade sina bilar. :P Forden har kommit hem nu. Det är den finaste bilen av alla tycker jag. såå himla sööt.!
 Efter vi va klara hos Mamma så åkte vi till Bäckebol och handlade. Och sen så åkte vi hem och grejjade.
Kvällsmyset blev. Avokado med gräddfil löjrom rödlök och svartpeppar. Samt lite nybakat bröd och kambem. :) Yummii!
Sen var det dags att nana, Jag har inte sovit så gott som jag sov i natt på flera dagar. Med mitt hjärta bredvid mig så var det bara att sluta ögonen och sen sov jag som en stock hela natten,.

Idag är jag ledig och skall nog se till  att få städat lite här hemma. Och fixa lite annat me. Sen skall jag laga mat, och sen skall jag och Älsklingen ut och gå!
En underbar dag!

/Love

Dygna!

Jaa, jag och min syster.. eller rättare sagt min syster kom fram till att vi skulle dygna inatt (dvs vara uppe hela natten) det var otroligt längesen vi gjorde de. Meeen hon och Martin somnade i soffan och det hela slutade med att jag och illi satt och prata om livet i soffan massa myyys! (L)

Jag sitter nu och lyssnar på soundtrack från dreamgirls..I like it alooot!
Jaja det hela slutar väll med att jag får dygna med mig själv... KUL!
Jag och Hanna satt och tänkte tillbaka på när vi förklarade för mamma vad dygna va, det var väll när vi va i typ 12 och 14års ålder.. Vi berättade då att det är när man är uppe hela natten.. Mammas svar var då att "Men man kan väll dygna fast man har nattlinne på sig?" Älskar min mamma! Sötnöt!

Okej om ni tycker att inlägget är skit ointressant så kan det vara för att ja druckit en halv flaska vin och 4 öl... Då kan det bli lite luddigt..

Imorgon kommer min babe hem! LÄÄÄNGTAR!

Vårens trend för mig är PORRIGT! hahahah Jag gillart!  Ni andra ni kan hata det men jag JAG gillart!


/Love

Full fart...SNAAAAARK...

Hejhejhejhej!
Nu har vi vart och kollat på Aldina..Super duktig var hon.Riktigt stolt var jag. :)
Jag och systeryster är hemma hos Pappa nu och vaktar huset typ, vi skulle ha lite systermys såhär på kvällskvisten. Meeeeen som vanligt så somnar min kära lillasyster i soffan, Så ett snark är det ända jag får till svar när jag söker kontakt.. Haha hon e rätt söt ändå. Igår satt hon och förklarade vad somhände med henne om hon var uppe i 5 timmar i sträck, (nej ni läste inte fel jag skrev 5timmar) Iaf, då kan det hända att hon får ofrivilliga ryck i diverse kroppsdelar... HAha aa kan inte ens förklara .. Hon e goo den lille.. :P Själv får jag väll korka upp en vinare å dricka lite så jag sedan kan stå och prata med mig själv typ. Eh, Aa typ så...

Fick även bokat upp våran allas frisör Amanda:) Så om två veckor typ kör vi. Jag är såååå taggad så jag döööör!


/Love

Det åker av...

Klappat och klart. Efter denna vecka som kommer så blire total makover för min del. Som alltid på vårkanten. :D I love it. Jag vågar fan allt. Har klippt av mig håret så det inte var längre än en halv dm typ.Det var när jag flytttat hem från sthlm och jag kände att jag behövde en makeover. Och när jag känner de då finns det ingen eller inget som kan stoppa mig. Nu åker det av igen . Jag har sparat ett tag nu och inte klippt mig alls på jätte länge.. Så nu kör vi. Först kör vi som sagt ompyssling och utrensning denna vecka som kommer och kanske några dagar till .. Sen klipper vi av det och slänger i lite ljusare slingor. (Observera LITE ljusa slingor, jag skall ej bli blond)
Resultatet kommer bli liknande detta:



(Typ denna färg, Möjligtvis lite mörkare ändå.)


Såå. Jag tror att det kommer bli bra. Jag gillar att ha kort hår. Det än lätt skött och blir inte lika slitet som ett långt. Och jag har ju otroligt lockigt/aftohår... Så då blir det mycket bättre med kort. Även om jag plattar det precis lika mycket hur långt eller kort hår jag än har...

Håll utkik för om två veckor säger vi KLIPP KLIPP KLIPP

Ååååå nu längtar jag !

/Love

Skrik och panik!

Hej, Det är inte så allvarligt som det låter i rubriken. :) Men ni har väll sätt Herkules? Dem där små onda varelserna heter ju skrik och panik. Haha tycker de e roliga namn. Tänk och döpa typ sina hundar till de, eller ännu värre sina barn. Hahaha.. Aa de va roligt tyckte jag iaf . :P

Godmorgon förövrigt. Jag vaknade vid halv 8 imorse och låg och drog mig lite för mig själv och vid kl 8 så ringde älsklingen och sa godmorgon. :) Sen så gck jag in och kröp ner bredvid mamma i hennes och görans säng, Göran var iväg och körde Jocke till ledarutbildningen han skulle på. Så då passade jag på att krypa ner bredvid mammsen. Och sen när Göran kom hem så fixade han frukost. Om jag e på lyx hotell? Neej neej jag är bara hemma hos mammsen ;D

Idag så ser dagen ut som så att Mamma skall till stallet snart och jag skall nog inte åka med dit idag, är ju svinkallt ute tyvärr. Men sen vid 3 så skall vi åka och hämta Hanna som sov hos pappa inatt för att hon valde att gå ut efter maten igår. Och efter vi har hämtat henne så skall vi åka till Backa kulturhus och kolla på Aldina och hennes klass när dem har dansuppvisning eller aa liknande.. Hon går på angeredsgymnasiet med inrikting dans så dem har väll denna show som sitt projektarbete typ kan jag tänka mig. Så det skall bli spännande.

Jag har verkligen problem med att bestämma mig vad jag vill köra för frisyr/färg i vår/sommar. Jag har ju verkligen haft ALLT! Funderar på att typ ringa Amanda eller Carro och säga att dem får fria händer att göra vad dom vill å färga hur som hellst. :P Men innan jag klipper mig så vill jag få kroppen i lite bättre trim. I veckan skall jag på ansiksbehandling iaf.. Hoppas jag hinner de. Och sen blir de nog ren utrensning för min kropp i veckan. Så att både insidan och utsidan får sig lite ompyssling.. Sen kan jag ge mig in på frillan :D

Nu skall jag surfa runt lite här på datorn så skall ni nog se att jag sätter mig och klinkar ihop ett inlägg sen när jag kanske till och med hittat mig en frisyr. ;)

/Love

Javisst.

Ja men visst kommer här ett litet kväll/natt inlägg. Nu har familjen ätit en god grill middag, druckit ett/två glas gott rött vin och bara umgåtts. Som vanligt fastnade jag och mamma vid matbordet och pratade om allt mellan himmel och jord. Det är en utav grejjerna jag älskar med att vara här, att fastna med mamma efter middagen vid middagsbordet och bara prata om allt som kommer upp i huvudet.

Älsklingen ringde me och stämmde av läget. Haha mig går de då ingen nöd på här hemma hos Mammsen och Göris :)
Men nu däremot så sitter jag i min super stora säng som också är en bra grejj med att vara här :) Alla har dubbelsäng så det är bara att studsa runt i dem alla och se vilken som har bäst bounce som elsa hade sagt :) Min e såklart bäst! tycker jag då. Men vad jag ville komma till när jag nämnde sängen var ju iaf att jag sitter som sagt i den nu och skall nog gå över i en lite mer liggande ställning då jag känner att ögonen håller på att spela mig små spratt..

Men jag hoppas att ni alla har haft en underbar dag och tagit hand om varandra.
Och så hoppas jag självklart att ni får en god natts sömn och vaknar pigga och goa imorgon.

/Love

Alla på plats.. nästan...

Ja ikväll är nästan alla samlade .. Bror är påväg Syster är på plats, Mamma jobbar lite snabbt snabbt Göran är och hämtar däck. Ikväll skall det bli grillkväll/vinkväll Alá familjen Alm/Sandahl.
Pinsamt nog ska vi väll utrycka oss jag och Hanna så har våran kära lillebror fått körkort i veckan. Hrrmmf, varken jag eller Hanna är i närheten av det just nu.. Meeeen det kommer väll det me. :) Den ända som saknas i våran lilla familj är våran lilla lillasyster Emmus (Emma) hon blir kvar i Jönköping denna gång. :( Men hon finns me oss i tankarna iaf :)

Har även bestämt mig för att jag skall börja ta kort.. Eh skall bara skaffa mig en kamera först.. Meeen det löser sig det me... Sen skall jag bjuda ännu mer på mitt liv. Eller a lite mer i bilder iaf . Spännande... Not....

Ha en underbar fredagskväll.. Vem vet kanske dyker upp ett inlägg senare me.

/Love

Goding...

Han e för goo min lille man. Haha han ringde nu och förklarade sig att han inte kunnat ringa .. Han har försökt i 2dagar nu . Hahaha.. Jag fråga då självklart men hur kan du ringa nu då? Joo då hade han precis kommit på att han är ju i Estland, då måste man ju slå +46 innan. :D Yeeeey! Bra älskling!
Saknar han massor massor. Jag uppdaterade även han och hans jobbkamrater om att det vart jordbävning på Island och att jag sitter och väntar på det svarta molnet.. :) Haha bra koll och så dom har annars. ;)
På Söndag kommer han hem. Min lille pluttis!

Älskar dig min Christer Eriksson! (L)

He's gone....

(Detta är ett inlägg gjort mer för mig själv och personen det berör. Finns säkerliken läsare som känner igen sig i situationen. Men var tvungen att skriva av mig av detta. Många kommer nog inte förstå nånting utan kanske tillochmed tro att jag fått en knäpp eller nått när Chrille inte är hemma. Så är inte fallet. Har bara fått tid att grubbla lite...)

"Because Im hard as a stone..."

Godmorgon mina godingar.
Har suttit här i Mammas soffa med Måns hela morgonen och lyssnat på en väns musik. Undertiden jag lyssnar på den sitter jag och funderar på onödiga saker man gjort som bara ställt till det.
Som tillexempel denna kille som är en utav dem finaste människorna jag stött på. Han har ett hjärta av guld och blev en del av mitt liv när jag och Elsa va nere i Napa och jobba/plugga. Han va killen med gitarren som satt i hörnet och sjöng och alla kände honom. Skall inte gå in mer på det så för då kommer jag snöa in mig helt. MEN det jag skulle skriva iaf är att jag önskar så att jag prata med han lika mycket som för 1år sen typ. Då var jag delaktig i hans liv. Vi pratade varje dag mer eller mindre. Jag var under denna period en annan person än vad jag var egentligen. Jag vet inte vad jag ville bevisa med det var iaf inte jag själv. Ni vet när man skall ta i lite extra för att vara intressant. Och du har det finaste framför dig med du måste ändå se dig om för bakom dig kan det ju finnas någon/t annat... 

Han var den som sa till mig att "Malin det finns en vän i din närhet som ställer till det för dig" Jag lyssnade inte utan bara skällde och ställde till ännu mer scen.
Jag var så orolig för honom när han var med om en brand olycka och efter det lovade jag mig själv att jag ville faktiskt ha honom i mitt liv. Jag måste ändra mig. Ingenting blev som jag tänkt mig ändå.

Nu önskar jag att vi kunde vara vänner. De där vännerna som ringer varandra och bara pratar om allt. Jag ville prata med honom om allt. Men allting runt omkring ställde till det för oss båda.. Och allt blev bara fel.
Jag har betett mig som en idiot och nångång måste man tänka över hur fan man betett sig mot vissa människor bara för att man för stunden skall vara coolare än vad man är när verkligheten kommer ikapp än.
Önskar att du kunde lära känna den riktiga jag. Önskar att vi kunde sitta på en uteservering bara du och jag och prata om ingenting och allting. Jag kan berätta om mitt liv och du om ditt. Skratta tillsammans och prata roliga minnen. Jag vill berätta för dig vem jag är...

K..... Jag tänker på dig. Och jag önskar att en ursäkt från min sida hade läkt allt, men jag vet att det inte gör de. För du gav mig en varning... Du är en oerhört fin människa som berör mig. Önskar dig allt gott. /Maliin

(Hoppas jag inte förvirrat er för mycket nu. Men ibland så måste man använda bloggen för sig själv med, och inte bara informera om bra saker. Jag har absolut inte vart den personen jag är idag. Jag har vart någon helt annan, en hemsk och självisk människa som jag idag inte vill kännas vid. Alla är vi inte perfekta. Man måste förstå de, varför skall jag sitta och skriva ett inlägg om hur lycklig jag är eller hur glad jag är eller på bra humör jag vaknat när jag egentligen sitter bakom skärmen och grubblar så de kokar inne i huvudet, eller bara vill gå ut å skrika allt vad jag har för att få ut allt som jag sitter inne med. Någon gång MÅSTE man ha sådana dagar tror jag, För mig kommer dem ibland. Ibland kan jag sitta en hel dag och gråta/skratta/vara förbannad om vartannat då jag tänker på min vän Lauen. Men dem dagarna behöver jag. Idag och igår satt jag och Hanna och lyssnade på K's musik och då började jag grubbla på de. Har alltid vetat att det var mitt fel alltng. Jag betedde mig på ett sådant sätt man inte gör om man vill ha en vän för livet. Varför skall jag då sitta och förneka de. Är inte bloggar tillför att informera sina läsare om det som rör just ens egen blogg. Min biogg handlar om mitt liv, Och jag har gjort ett val, ett val om att skriva om ALLT eller väldigt mycket som händer mig. Varför skall jag då undanhålla vad som springer runt i min hjärna. Ni kanske tillochmed har världens tips och har vart precis lika dumma i huvudet när ni var yngre eller kanske nu... Gaaah, varför skall jag ens sitta här och förklara mig. Ne jag skiter i de!  Skall gå ut och sola nu. Och än en gång DETTA HANDLAR EJ OM CHRILLE NÅGONSTANNS, VI HAR DET JÄTTE BRA JAG OCH HAN. DETTA ÄR NÅGONTING JAG SKULLE KUNNA OCH PRATA OM MED HONOM MEN NU ÄR HAN EJ HEMMA... SÅ INGA JÄÄÄÄÄVLA ANONYMA KOMMENTARER OM SKITSNACK! JAG KOMMER ALDRIG ACCEPTERA ANONYMA KOMMENTARER SÅ NI SOM KÄNNER ER TRÄFFADE OCH SKRIVER DE PÅ TYP VARJE JÄVLA INLÄGG KAN JU SLUTA MED DE. SKRIV ERAT NAMN OCH NÅGOT POSSETIVT ELLER DELA MED ER MED NÅGOT ISTÄLLET.)


Saknad...

Hej Hej Hallå Dagboken...

Nu sitter jag hemma i soffan hos Mamma och har precis ätit med min familj (Mamma Göran och Hanna) en riktigt god middag. Kötbullar potatis och sås. :) Mummms , och det bästa av allt. Allt på Mammas vis :D Yummi.
Skrev ett meddelande till min man för en stund sen. Meddelandet löd såhär.
"Nu skall vi äta. Sen skall hela familjen (Mamma Göran Hanna och Jag) åka och storhandla mat. Helt underbart. Jag känner mig som 12 igen. Hoppas du har det bra älskling."

Haha jag tycker verkligen det känns så. Jag älskar att vara här. Har visserligen jobbat idag med och det var super bra som vanligt. När jag kom hem gick jag ut med min lille bus katt Måns och lekte med honom. Han e så rolig. Kastade löv på han .. haha. Jaa jag e lite sjuk i huvudet som sitter här å skriver om mina katter. Men I love them och jag saknar dem när jag inte är här...
Jag är sinnessjukt röksugen man har inga cigg. Den sista gick åt när jag åkte hem på jobbet och hade då inga tankar på att köpa nya . Jag ville bara hem. Jag jobbade de tidiga passet idag. Det då jag börjar 06.45. Å aa ni vet ju när jag brukar åka hemifrån då... :S

Hur som. Nu vill jag bara att min älskling skall ringa mig . Saknar han så otroligt mycket. Tänker på han hela tiden. UScha tur att jag är hos Mamma iaf. Men måste tänka mig för. Har en tendens att gå upp i vikt när jag är här. Och det vill vi inte skall ske.. :) Skall ut och gå sen iaf. Det är bra.. Fan jag måste kolla om Göran har några prover på cigg eller nått annars kommer jag börja äta massa onödigt om cirka 3 minuter...

Hörs senare.
/Love

Packa Packa Packa..

Heeeelluu sötnötar!
Imorse åkte min lille grabb.. :( Tur att jag va så jäävla trött när han kom och pussade hejdå på mig så jag inte orka bry mig.. Men sen när han väl gott och ja va totaly alone så blev jag lite ledsen i ögat.. Men men . Jag kommer ha en bra helg jag me. Hoppas bara att vädret är bra :)

Nu skall jag alldeles strax börja packa ihop lite kläder smink min dator m.m. för att bege mig till Pappa och vara med min syster lite och senare ikväll kommer mamma och hämtar mig och så skall jag tillbringa helgen där, Vet inte om det blir hela helgen men från och med nu iaf ..

Men detta får vara allt för nu. Uppdaterar sen.
Jag har ett dilemma som jag går och tänker på. Funderar på att dela med mig av de här på bloggen. Får se..

Wow, kom just på att jag inte skall packa för mkt .. För jag skall ju GÅ till pappa. Blir jobbigt om jag dör på vägen. haha Idag har jag skit ont i ryggjäveln me.. Som sagt en gång i månaden är den kaos.. eller aa meeer kaos än vanligt.. :( Uscha..

/Love


Jävla skit-tvätt....

NU e jag klar med tvätten.. Jag blir alltid på dåligt humör när jag tvättar har jag kommit på. Idag har jag försökt med allt för att va på bra humör, gått promenad, druckit kaffe å tagit en cigg i solen, suttit på balkongen å druckit pepsi och solat.. Men nej! För när jag går ner i tvättstugan för sista gången för att VIKA alla jääääävla tvätt så är det som om jag går in i ett geting bo och kommer ut från tvättstugan som ett argt bi.... Det blir ju inte så mkt bättre av att våran lägenhet ekar av brist på ätbara saker... Eller att hjärtat ringer och skall försöka vara trevlig när han vet att jag står å viker tvätt i hopp om att han skall komma hem som han brukar strax efter 4.. Men just idag MÅSTE han bara göra 29399383 ärenden innan han kommer hem .. MEN NEEEEJ ALLTSÅ DET ÄR HEEEELT LUGNT. JAG VIKER GÄRNA Å BÄR UPP ALLT I 2543 OMGÅNGAR.... (Jag älskar dig Christer Eriksson ;))

Nu är det iaf gjort... Min tvätt ligger vikt på sin plats i den mer kaosartade gaberoben.. Hjärtats grejjer ligger på sängen för jag vet att om jag lägger in de i hans gaberob så kommer han ta ut allt och vika om de.. SÅÅÅÅ då kan han ju vika om de när han lägger in de... (Ni tänker kanske att det är onödigt av mig och vika de från första början... Joo, men orkar inte ta diskussionen med "varför har du inte vikt tvätten?" )

Guuuud va ja e negativ.. För att vara liiite posetiv då så tror jag att det lutar mot Audi för mig å hjärtat. Igår satt vi och kollade och aa jag tror de. Men vi får väll åka och provköra/åka så vi kan jämföra alla. Allt ska va tiptop!

Jajajajja ! Nu går jag ut å tar min cigg å min 23 koppkaffe för idag typ..

/Love

Dagen före..

Ja, Det är dagen före min älskling åker till Estland. :( Imorgon på dagen åker han . Han skall vara borta till Söndag. Känns som en evighet.. Så i helgen skall jag vara med min bjodejj och jag skall vara hemma och umgås med mamma och Göran .. Massa mys för min del. Och sen huxflux så e de redan söndag och hjärtat kommer hem.. :)

Just nu håller jag på att tvättar all tvätt som vi samlat på oss vilket var sinnes sjukt mycket. När jag slängt in  nästa tvätt så skall jag promenera ner till torget och sedan sätta mig i solen med en stor koppkaffe och en cigg och sola mig lite. Igår fick ja en sjukt snygg bränna. Hahaha hade på mig mina svarta byxor med massa hål i från gina.. jag och min syster satt på Cappuchino och solade och åt räkmacka och sedan gick vi ner till kanalen och satt där resten av dagen. Jätte mysigt hade vi . Pratade om allt mellan himmel och jord. Sen så åkte vi hem till mig och jag lagade lite mat till henne och älsklingen som kom hem från jobbet.
Sen kom mamma och vi alla gick ut och gick, Jag älsklingen mamma och hanna. Super mysigt. Men sen iaf för att komma till grejjen.
När vi kom hem från promenaden och mamma och hanna hade åkt så skulle jag byta om till myskläder och då skådar jag min bränna på benen.. Jag ser ut som en zebra! bruna ränder på HEEELA benen. hahahaha. . Visade älsklingen och han fick sig ett gott skratt. Gud va hemskt.. Tur att man ej skall gå barbent nu... haha får sola bort de.. Fan nu kan jag ju inte ha dem snygga byxorna på mig när jag sitter i solen .. haha .

Aa detta va ett rörigt litet inlägg kände jag . Men jag har tappat de idag.. haha

Ha en underbar dag i solen.

/Love

Drar mig.. Men först...

Glömde ju skriva om min dagens gärning förut.. När jag satt på bussen påväg hem imorse så såg jag en påse som låg på sätet framför mig. Eftersom bussen nästan var framme så var det bara jag kvar på bussen. Så jag hoppade fram till säet där påsen låg och kollade lite försiktigt i den (Det var en fin påse, alltså ingen willys typ) i påsen låg plånbok mobil matlåda och massa papper.. Så när bussen stannade på endhållplatsen där jag skulle av så gick jag fram till busschaufören och lämnade påsen med alla grejjer till honom och sa att det var någon som glömt den. Det var väll bra gjort. Jag kunde lika gärna tagit påsen liksom det var en jätte fin mobil å så. Men MAN ska INTE sno saker! Tänk vad glad personen blir om hon/han frågar busschaufören eller nån senare om han sett en påse och då har han den :D Jag hade blivit skitglad!

Det va bara de jag skulle säga :) Nu åker jag och möter upp min systeryster :)

Om ni har tid över så lyssna på en bra låt Sammy P feat Jon Young J cash - Listen.

Take care.

/Love

Jag lever...

Trött som satan är jag. Men jag lever! Va på röntken kl 07.00.. Dem pinade mig med diverse sprutor i ryggen som gjorde så jäääääävla ont så jag trodde att nu dör jag. Och jag är rädd för sprutor sen innan. Aja när de va gjort så va det bara att hoppa på britsen och som vanligt åka in i det hemska röret... In med hela mig i ett rör där om man inte har sällskräck så får man de när man ligger där.. Typ.. Men de gick bra men hade ont som fan i ryggen å då e de ju nog lätt att ligga still. Samanlagt 45minuter låg jag där inne.. Uscha! Nu är det bara för mig att vänta på att ryggortopeden från sahlgrenska skall ringa mig i veckan...

Nu skall jag iaf ta mig en STOOOOOR kopp kaffe och slappa lite i soffan för att sedan åka in och luncha med systeryster i stan.

Hörs senare

/Love

Överaskning!! :D

Ja de kan man verkligen säga. Har inte vart inne på datorn sen i Fredags och vad ser jag när ja klickar in på min blogg jooo att min lilla fanny gjort ännu en snygg design till mig ! Tusen tack hjärtat! (L)

Helgen har vart underbar. Fint väder och bara underbar.. Igår var jag ju med mitt lillhjärta Axel från 10 till 4. Underbart hade vi det, Va i botaniska trädgården, trädgårdsföreningen samt slottskogen. Mycket mysigt. Men va mycket folk det var överallt. Helt otroligt. Alla ville va ute i solen.
Sen efter jag vart me Axel så mötte jag upp älsklingen på backaplan och vi handlade lite smått och gott för att sedan bege oss till Johan och Maria för att grilla.
En underbar kväll trotts att solen inte var med oss förens vi gick in typ, Men mycket bra mat och vet ni vad.. Det var ju självklart jag som skötte grillen . ;) Jag älskar att grilla. De finns en liten pyrroman inom mig .. hihi..
Alissa var där me, (Johan's dotter) hon hade lärt sig cykla igår och visade glatt upp sina kunskaper :D Duktig tjej det där. Och stor e hon nu me. Börjar 1an till hösten redan. Jissses!

Idag har jag tillbringat dagen med godingarna Lisa och Joline samt Lisa's systerdotter Michaela. Vi har vart på kättilsröd i det fina vädret och kollat på djuren och tog en liten fika i trädgården där. Super mysigt. Sen så ringde våra män och sa att dom var på väg hem från Landet så då satte vi oss i bilen och åkte hem till Lisa och Patrik för att grilla. Mumsfillibabba blev det med grillspett och diverse godheter till :D

Sen åkte jag och hjärtat hem och lämnade av michaela hemma hos sig i länman och vi begav oss hem mot tuve.. Nu har vi precis vart ute på en långpromenad och skall stax mysa till de lite i soffan .

Imorgon skall jag göra min andra röntken för ryggen! Håll alla tummar ni kan . kl 07.00 skall jag vara där. Uscha.. :( Hoppas iaf att jag får reda på vad som kommer hända med mig . Vad jag kommer klara av framöver och inte.

Nej, men nu vill jag inte sitta här mer..
Ha en underbar ny vecka nu med massa solsken.

/Love

Gokväll...

Hej och Gokväll mina kääääringar :)
Hoppas ni har haft en underbar kväll. Det har jag iaf haft med mina två bästaste Martina och Peter. :) En underbar kväll på Sense me sushi och rödvin för min del. Peter räddade min kväll och jag är han evigt tacksam som alltid :D Nu har jag iaf kommit hem och landat framför solsidan :) Imorgon skall jag vara med mitt lilla busfrö. Saknar han redan sen förra helgen . Imorgon skall vi busa massor och sen skall jag och älsklingen iväg och grilla hos johan och maria .. I like!

Påtal om min älskling så saknar jag han här hemma. Han är i stan och tackar av en som skall sluta på hans jobb. Men hoppas på att han kommer hem och pussar på mig snart..

Hoppas ni alla får en underbar kväll!

Massa kärlek till er alla.

/Love

Helg...

Ja mina kära gosnosar! Nu e de Fredag och helgen står och knackar på dörren.
Min mobil har fått fnatt och min plånbok har fått fötter och försvunnit... Hmmm..

Får hoppas det löser sig. Jag skall strax ta mig en promenad till min far och göra mig iordning för att senare bege mig in till stan och träffa Peter. OM jag hittar min plånbok vill säga... Så jävla typsikt.. Men om jag börjar plocka undan lite här hemma så hittar jag den säkert.. 

Igår var jag ju som sagt hos mamma hela dagen. Älsklingen hämtade mig vid 19 tiden och vi åkte hem. Och då kom min systeryster förbi och skulle låna lite pengar av mig m.m. (Då hade jag plånboken hmm...) Vi satt och tjöta lite och sen tro det eller ej satte jag igång att baka bröd. Haha mitt på kvällskvisten! Jaja får man ryck så får man. Det blev super bra. Slängde mig i sängen direkt efter de va klart vid ca 23 tiden.. Då fick mobilen rycket allan och vibrera och pep som aldrig förr! Alla sms som jag fått under dagen kom på en och samma gång typ.. Gissa om jag blev arg.. Började nästan gråta för det var viktiga sms om jobb och grejjer som jag ej sett.. Men men hjärtat kramade mig å pussade mig lite så de gick över. Men va arg man blir.. Jaja..

Ne nu får jag nog ge mig på jakt efter min plånka å sen blir de dusch och promenad i solen....

Massa kärlek till er alla

/Love

Hos Mammsen.

Ja nu sitter jag vid mammas lilla minidator och klickar.. :) ´Trevligt trevligt. Fick precis en riktigt god lunch bestående av torskrygg brocoli kräftskjärtar ägg skriat smör å pepperrot.. MUMS säger jag bara.. Min lilla månsemannen ligger här brevid mig å nanar såklart han mötte mig när jag kom från bussen så gick vi tillsammans upp. Sen när jag ätit klart så sprang han bredvid mig till sängen å nu ligger han här å myser.. :) Saknar mina katter otroligt mkt . Men nångång när vi flyttar så ska ja ha alla mina djur :D Nu får ja nöjja mig me fiskar.. :D

Jag prata me Maria förut och bjöd verkligen ordagrant in mig själv och älsklingen till dem i helgen då jag tyckte att grillat skulle smaka gott. Jag är mästare på att grilla helt sant faktiskt.. Men det är ju lite svårt att grilla hemma hos mig å hjärtat så hos johan och Maria i deras hus går de ju galant! JAG VILL ME BO I HUS ! börjar få panik nu faktiskt.. På tal om panik.. igår ville bara jag och älsklignen lägga oss ner och gråta när vi va uppe på vinden och skulle lassa upp lite skit.. FAN VA GREJJER DÄR ÄR! som inte ens är våra.. Utan en jävla snubbes som bor på deras land typ .. lång historia orkar ej dra den .. Men! vi får iaf inte plats med våra egna grejjer . Och detta går oss på nerverna .. Så igår tog hjärtat tjuren i hornen och sa att ALLt ska BORT! så aa nu får vi se vad som händer.

Nu ska jag gå ner å göra mig en latte.. (Fan jag måste köpa hem en kaffemaskin till lägenheten..) Blir ju bortskämd här me sveriges godaste kaffe! :)

Ha en underbar dag

/Love

You know it...

Har ni någon gång varit med någon med vetskapen om att det bara är för stunden? Det är en speciell känsla. Att ligga i någons armar och veta att det inte kommer att vara för alltid. En sommarflirt eller någon man träffar på mormors landställe. En blick på ett dansgolv ett one night stand. När man vet att det är sista gången.

Så bitterljuv blir en sådan tid. Du passar på att njuta fullt ut eftersom du inte vet när det tar slut men du kan inte riktigt slappna av när du vet att du inte kommer ligga i den famnen resten av ditt liv. Du kanske inte ens ligger där imorgon.

Jag minns exakt den känslan men inser hur svår den är att beskriva. Jag kommer ihåg när jag vaknade av att solen värmde upp sängen med två koppar te och ett askfat bredvid. Dagg och fåglar som kvittrade. Jag drog mina fingrar över hans bröstkorg tills sängen blev för varm och jag gick utan att säga hej då. Han var inte mannen i mitt liv men ändå kunde jag inte sluta låta mina fingertoppar trippa över hans mage.

Jag låg i sängen en kväll och skulle somna när jag vände mig om och tittade på min älskade som låg bredvid och just i det ögonblicket insåg jag – det här blir min sista natt i denna säng. Jag flätade mina händer i hans och lät hans läppar röra mina trots att jag visste att när jag går imorgon så kommer jag aldrig mer att komma tillbaka.

Det kändes ibland sorgligt då och det känns ibland sorgligt nu. Men jag minns varenda andetag. Jag minns formen på händerna och exakt hur leendet såg ut, jag glömmer inte någon som varit nära. Det var vackert och sorgligt på samma gång, så många gånger. Personer.


Torsdag 8 April.

Ja tänk vad denna vecka gått fort.. Känns som om den bara flugit iväg.. Jaja hur som hellst. Nu har jag precis ätit en smörgås och skall snart åka hem till mamma för att umgås lite med henne och systeryster.. åker väll om en timme kan jag tro.
För övrigt så har jag vart oerhört duktig nu denna vecka. I lördags var jag ju i slottskogen med min lilla solstråle Axel som förövrigt fyller 4 år idag. Grattis min goding! (L) iallafall då GICK vi upp och ner för alla miljarders backar som finns där.. Och när Axel inte orkade gå fick han sjklart åka i vagnen. Och det gjorde de ju inte lättare för mig. Hur som hellst en riktig promenad dag!
I tisdags satt jag här hemma och smsade med systeryster och vi kom då fram till att vi skulle ut och gå, Så på med varma kläder och ut i regnet. Och i regnet gick vi. Typ en timme kanske... Jätte gött va de..
Och igår då.. då satt jag och hjärtat här hemma och hade precis ätit och det var underbart väder ute. Kl va väll närmare halv 7 då jag frågade hjärtat om han va sugen på en promenad. Och de va han så vi gick ut å traska. en promenad på en timme . Underbart.!

Så jag tycker allt att jag vart duktig i veckan. Om en vecka åker mitt hjärta till Estland med jobbet :'( Jag vill inte.

Jaja. Nu skall jag ta tag i lägenheten innan jag går.

/Love

Sekunden senare!

Friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii som en fågel ! Friiiiiiiiiiiiiiiiiiii som en fågel!
FAN VA GÖÖÖÖTT !
Maria ringde precis ! Och han e Friiiiiii som en fågel! JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Nu åker jag till Maria's "Spikaffär" och hänger i gäng!

/Love

Ne.. ingen lyx...

Ne! Ingen lyx för mig idag. Kom på att man ska nog boka tid innan för att inte komma in till stan och riskera ett nej tyvärr har ingen tid idag men imorgon.. Och de orkar jag inte med.. Att åka in och sen vända.

Min Maria!
Jag har turen som har en av dem underbaraste små varelser på denna jord som vän. Att hon satt med mig hela natten till söndag när jag låg på marken och bara ville bli ett med asfalten... Hon satt där, med mitt huvud i sitt knä! Hon är den finaste människan som jag känner. Att veta att hon alltid finns för mig är en utav dem finaste gåvor jag någonsin fått. Finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar att ha henne vid min sida! Och jag hoppas att du vet att jag alltid finns mindre än ett samtal bort! ALLTID!
Du är den starkaste jag vet! Jag tänker på dig idag, och varje dag!
Du har en plats i mitt hjärta min underbara Maria!
All kärlek till dig!

/Love

Lyxa till de kanske?

Hej Gosnosar!
Nu va även påsken över, Jissses va tiden springer iväg. Påskhelgen har väll kanske inte vart värdsklass på. Men jag hade mina undantag bl.a i fiskebäcksskil som jag skrev här om dagen...
Och efter en rätt kämpig helg så funderar jag på att åka in till stan och ta mig en ansiktsbehandling. Jag är värd det känner jag . Så så får det bli. Ska ta mig en stor kaffe nu och en cigg sen beger jag mig mot lite vardagslyx!

Återkommer senare.

/Love

Lyckan för mig!

Lyckan för mig är att vara i Fiskebäckskil och känna hur solens strålar lyser på en... Detta har jag gjort idag. Med min kära sambo och min far och min älskade systeryster.. Farmor fyllde år och detta firade vi tillsammans hemma hos dem... :) *Underbart!

Allt igår löste sig när hjärtat berättade vad som sprang runt i huvudet på han. Och det är ingenting som rör er på bloggen här ... Men vill att ni skall veta att jag mår mycket bättre iaf. Är älskad till tusen!

Ha nu en underbar kväll!
Det skall jag och den skall firas med kalas hos Alexandra och Lillen. Alexandra fyllde år igår. :D Hejja!
Hoppas att min prinsessa Maria också kommer! Jag vill!!!!!! :D

/Love

Vet ingenting...

Hej och Glad påsk på er alla gosnosar!
Hoppas påsken börjat bra för er.. Själv har den vart ja, bra antar jag.. Sitter nu i mina grubblandes tankar och undrar vad det är på tok.. Någonting hänger i luften här hemma och jag vet inte vad det är . Jag känner igen allt som händer men vill inte tänka mer på det för är det som jag känner så är det inget bra som hänger i luften.. Nu gäller det för mig att andas och tänka på varenda millimeter jag tar och gör... Vad är det som händer? :( Känns inget bra alls... Hoppas jag har fel... Hoppas av hela mitt hjärta att jag inte min känsla är fel... Snälla säg att den är fel...
Orkar inte med livet annars....

Hoppas nu att ni alla får en underbar påsk och ta hand om varandra..
Älskar er alla som är värda att älskas det vet ni!

Massa kärlek till er...

/Love

Eh... Jaha....

Hmm. Hej igen ...
Nu har jag vart hos läkarn.. Och aa, fick samma svar som alltid tror jag .. Kom tillbaka om det blir värre..
VA FAN!!!!!! Jag blir så trött. Jag är inte den som går till läkarn för jag tycker de e kul, Jag går dit för att dels mina nära och kära vill de och dels för att jag själv är lite smått orolig för mig själv... Nu har jag inte fått behålla någon mat på 6 dagar! Jag ser ut som ett skelett och energin springer från mig... DÅ går jag till läkarn.. Säger som det är..
Jag -Hej! Jag får inte behålla min mat... Jag behöver göra massa prover tror jag. Kan ni hjälpa mig?
Läkarn - Har du feber?
Jag - Nej...
Läkarn - Känner du dig sjuk annanrs?
Jag - Nej...
Läkarn - Har du ätit något konstigt eller vart utomlands?
Jag - Nej, Nej, Nej ......
Läkarn - Du e nog magsjuk.....

Det slår blixtrar från mitt huvud! Jag känner ilska! Va fan. Om jag hade vart magsjuk hade jag la för fan inte gått till läkarn. Jag e faktiskt utbildad undersköterska själv och fattar nog om jag e magsjuk eller inte... JAG ÄR INTE MAGSJUK! Det slutar med att jag får säga ursäkta mig men jag skulle uppskatta om ni tog lite prover. Och då! Ja men själklart de kan vi ju göra..... GAH!
Tog prover iaf men som inte heller dem visar något spc.. Allting va lite lågt bara men de va ingen fara....
Sen kommer de värsta...
Läkarn - Du får komma tillbaka efter helgen om du blir sämre....
Hmm.. SOM SAGT! Jag gick till läkarn för att jag inte har någon energi jag är INTE magsjuk jag mår bra känner mig inte sjuk för 5 öre.. Men jag får inte behålla någonting jag stoppar i mig...

Aja, Hur som hellst.. Nu e jag hemma igen och drar en suck!
Och nej jag är inte Gravid så ni kan sluta spekuleraa!!

/Love

Vaken och påväg..

Hej alla.
Japp jag är vaken sen ett tag tillbaka. Sitter och kollar på vakna med the voice och snart skall jag åka ner till Backaläkarhus för att dem skall få sticka i mig massor och kolla vad det är för fel på mig :(
Känns ändå bra att åka dit för att få reda på vad som händer liksom. Min bjodejj som snart e färdig läkarsekreterare sa till mig att hon också tyckte jag skulle dra in och ta prover. Och jag lyder.. Så skall snart åka.
Hör av mig senare.
Ha en underbar dag !
/Love