Kvällen vs Natten....

Det snurrar runt för många tankar i mitt huvud för att sova.
Jag antar att man skall vara glad . Men jag orkar inte vara glad. Känner mig förvirrad och känslokall. Vet inte vad jag skall känna för känslor. Det är något konstigt i luften . Varför nu?

Ibland undrar jag om inte jag och min syster borde vart tvillingar. Vi känner på oss direkt när det är något med någon utav oss. Och så sympati deppar vi ihop om någon är lite ledsen. Nu är det min syster. Men det är jag som sitter uppe här i soffan och har ont i magen och känner för att gråta. Varför är det så ? Är livet så konstigt?
Det värsta är också att ju mer man grubblar ju mer knäpp blir man.

Imorgon är detta året slut. Jag och Elsa var i stan förut och gjorde den årliga listan på vad som hänt under året som gått. Vi visste nog inte riktigt om vi skulle skratta eller gråta.. Sjukt år. Riktigt sjukt också. Roligt? Aa stundtals... Aja. Nu är det förbi också. Precis som alla andra år. Bara ett trasigt minne i bakhuvudet kvar.. Jag tror på att man minns sånt som betyder. Det är nog därför jag minns så mkt . För allting som kommer i närheten av mig har betytt eller betyder otroligt mkt för mig. Mest betyder . För jag har svårt att glömma.

Ne nu ska ja väll lyssna på lite goa låtar å försöka tänka på andra saker.. Bättre saker ... eller nått jag vet inte .. Känner mig ensam !
Hatar att vara ensam....

Gott nytt år på er alla .
Kommer nog inte skriva imorgon.

/Love


Saltkråkan del 2 :)

Till min lycka så är det saltkråkan idag me :D Och denna gång är de "Skrållan, ruskprick och knorrharne"  Haha älskar dem! Och undertiden så väntar jag på att tvätten skall bli klar så jag kan slänga in en ny osv. Detta skall jag syssla med till jag ska åka in till stan och träffa Elsa.:) 

Mamma ringde förut me och berättade att hon åkt till systemet imorse för att få köpt de hon skulle ha inför nyår. Hon hade vart där kl 10 när dem öppnade och de hade vart kaos ! Massa folk överallt. Kul tänkte jag . De är ju precis dit jag skall sen me.. Men men får väll kriga mig in där då... SUCK !

Igår hemma hos Johan och Maria så fick vi oss lite kaffe och bulle som vi köpte med oss och sedan blev de film kollande.. En jävla film dessutom Paranormal Activity hette den . Fyyyyyy fan ! Jag svettaades som en gris och höll för ögon och öron när jag kollade på den.. kändes som alla skratta åt mig .. Usch jag HATAR sånt.. Men jag tog mig igenom den och i natt trödde jag att jag va en psykad demon,....  Så kan de va ,..

Nu skall jag njuta av saltkråkan.

/Love

Nyårslöfte..

Nu har jag kommit hem från stan efter ett nytt försök till mobilköp som gick ungefär lika bra som häromdagen.. Imorgon är mitt absoluta sista försök annars köper jag mig en elvisp eller nått istället ! Blir ju förbannad !

Träffade iaf min älskade Peter i stan. Va så kul att se honom å krama om honom igen! Har saknat massor. De värsta när man ses så sällan är att man har så mkt att säga så att man glömmer hälften . men men vi fick lite koll på läget iaf :D Så de va ju bra .. hihi..

Innan jag åkte in till stan idag så kom jag på vad mitt nyårslöfte blir. Jag kommer inte säga de men de handlar om mig.... Och det är inte att sluta röka. Det kan jag göra när jag känner för det ändå har jag ju märkt. Känns bra att ha kontroll på rökningen faktiskt... =)

Mitt nyårslöfte är iaf bäst! Tror att folk kommer undra lite över de när dem väl kommer på vad de är.. spc folk i min närmsta närhet... Men men de är för mitt eget bästa iaf.. :) Kommer bli mindre konflikter...

Så är de..
Nu skall jag och hjärtat åka å hälsa på johan och Maria.. Skoj skoj skoj .. Läääängesen som fan ! Saknar dem båda två. Men mest Maria.. Förlåt Johan med de är bara sanningen :P
Jag och Maria mot världen . Thats it.. :D

/Love

Saltkråkan :D

Ja det är precis vad jag gör just nu. Kollar på saltkråkan. Skrållan är så söt så att jag vill äta upp henne.
Farbror melker är så rolig så ja kissar ner mig typ.. så Japp jag har en underhållande förmiddag för mig själv..

Dagen idag ser ut som så att jag skall snart bege mig in till stan och göra ett nytt försök på att köpa mobil,. Älsklingen hade tydligen sett min mob i stan så ska åka in o kolla om jag hittar något.. Ska även köpa lite nyårskläder är tanken. Får se mer vad jag hittar.. Håll tummarna på att jag att hittar min mob idag :D

Jag skall även käka lite med Peter. Skall möta upp honom i stan . Var år och dar sen jag träffade honom så de ska bli kul.. :D

Nu ska jag kolla vidare på saltkråkan för att sedan göra mig i ordning lite snabbt.

/Love


When the stars go blue...

Halloj och god forsättning på er alla :)

Jag vet att jag har vart lite off det senaste.. Det har vart mkt flängande som vanligt runt jul. Men nu är jag äntligen hemma igen och allt är som vanligt. Älsklingen är på jobbet och jag sitter i soffan BOMB förkylld. Riktigt jobbigt faktiskt. Har inte sovit som jag ska på två nätter heller.. Suck! Jobbigt att vara förkyld.
Men vi hoppas på att det går över snart.. Det är bra att vara hemma och kurera sig faktiskt. Även fast det är sjukt tråkigt...

Igår var det Görans födelsedag och även min otursdag... Allt gick åt helvete..
Och inte nog med de så blev det en känsloladdad diskussion mellan mig och min älskling me. Slutade med att jag satt å lipa i aa cirkus 3 timmar kanske från och till... Och stackars Chrille var helt förvirrad... Usch det var en hemsk dag igår... Idag hoppas jag på bättre...

Sitter just nu och lägger in en soft lista på spotify som jag ska lyssna på snart när jag ger mig in i städar tagen... Det ser FÖRJÄVLIGT ut här hemma skall jag säga de.. Tro de eller ej . Men jag tycker lite synd om mitt hjärta som får panik när det är stökigt.. så ja tänkte överraska med storstädning..

Lisan ringde förut me, Vi planerade nyår lite vem som gör vad osv... Skall höras av imorgon me. Då vi har lite mer koll på läget... :) Jag längtar jätte mkt till nyår. Ska bli super trevligt ...

Just de ja kanske ska skriva om jul me.. Den var jätte bra .. Det får räcka så ;)

/Love


Mindre huvudverk åt folket...

Japp.. Huvudverk har jag haft idag.. Och ingen vanlig sådan. Satan va ont jag har haft. Vaknade imorse och trodde jag skulle gå i tusen bitar när jag reste mig upp.. INTE KUL....
Extra knäcket som jag har när jag inte är på Dagiset är kanon. Ni hittar mig på Törnrosas blommor på södra vägen.
Det är så underart att vara tillbaka med blommorna igen. Älskar de. Och trivs även där som fisken i vattnet. :)
Känns så bra !

Idag/Kväll hoppas jag att vi ska få in granen ÄNTLIGEN. Eller aa vi måste iförsig åka bort till stallet först för att hugga den och bilen har pajjat så .. eeeh. aaa vet inte hur älsklingen tänkt sig. Men jag hoppas att de löser sig iaf.
Nu sitter jag iaf hemma i soffan och skall snart ta mig en dusch..
Undra va man skall äta ikväll. Hmm..
Jag och älskling MÅSTE ta oss tid att komma in till stan tillsammans me någon dag... fan jag jobbar ju sent hela tiden typ... Aja de löser sig. Hoppas bara att vi hittar de rätta. :D Spännande. Inte långt kvar nu.

Älskar dig min prins!




/Love

Lycka!

Jag säger som min underbara Lisa.
Fy tusan vad lycklig jag är idag. =)

Jag har världens bästa vänner och världens bästa familj och världens bästa pojkvän och hans familj.
Nu skall vi åka och handla inför lite kalas som vi skall ha imorgon när hjärtat mitt fyller år !
Älskar honom över hela mitt hjärta. Jul och nyår närmar sig och jag Älskar de !
Under jul kommer jag sakna min man så otroligt mkt. Men det är stora steg som skall tas efter de :D Jag längtar av hela mitt hjärta!


Pratade precis med Peter också . Vi skall ta och ses i veckan . Saknar honom. Han är en utav dem bästa ! Vänner föralltid känner jag alltid när jag pratar med honom ! Massa kärlek till dig !


Ha en underbar kväll allesammans de skall jag ha !

GLÖM INTE KOLLA PÅ HJÄLTE GALAN IKVÄLL KL 20.00 PÅ TV4.

/Love


Rastlös och sällskapssjuk!

Det är början på mitt 21 åriga liv. Och på tal om de . Tusen tack alla goingar för era Gratulationer.. Det var helt sinnes va många Grattis jag fick..
Jag hade den bästa födelsedagen någonsin tror jag nog. Och den började redan på Fredagen.
Då mina kära vänner och jag gick och åt på Charlies änglar. Ett nytt ställe som vi aldrig testat på. Jätte trevlig personal men minus på resten tyvärr... Eller maten va god men bränd. Vi åt alla ceasar sallad och brödbitarna va kol svarta så de drog ner betyget en del.. Sen blev vi bortglömde några gånger me . Men annars va de trevligt.. Var där till kl 00.00 och då grattades de brutalt :P hahaha. Åkte sedan till Berså där de va nya planer.. Rigo va där- Jag ÄLSKAR Rigo. Och älskar han nog ännu mer nu. Trevligare människa får man nog leta efter..
Det började med att jag gick och letade efter Chrille där inne men hitta han inte och sen när ja kom tillbaka till "lilla dansgolvet" Där mina underbaringar Elsa och Angelica hade snackat gött me Rigo som började sjunga jag må hon leva för mig. Först på spanska och sen svenska. Och sen kom bartenderna och drog upp mig bakom djbåset.. PINSAMT! Men Rigo och hans vän tog så bra hand om mig så. :) Sen så tillägnades hela kvällen till mig. haha vad jag än gjorde typ så sa Rigo nått i micken. Haha . Och vet inte hur många låtar de va som "Den här låten är bara till dig Malin" Och min låt för kvällen blev "She got her body on fire" Tack för den :D Har nog aldrig dansat så mkt en helkväll tror ja . 12 cm klackar men vi körde på ! Grymt kul.. Svetter rann och shakade ass som aldrig förr ! Bästa kvällen på läääänge !

Sedan vaknade jag svin tidigt på lördagen. Frukost på sängen av älsklingen . Jag kände migg depp men de gick över.. Fick mina första paket av hjärtat som var Mössan halsduken och tummvantarna jag önskat mig. :) Sen så grejjade vi lite och sen helt plötsligt fick jag ett till paket av hjärtat. Då var de parfym som jag önskat mig . Blev överlycklig. Sen så kom Kristina (chrilles mor) då fick jag ett jätte fint halsband med tillhörande örhängen. Sen kom Mamma och Göran och Systeryster. då fick jag Rengöringsprodukter som jag önskat mig och ett par underbara tofflor som jag me önskat mig ;) . Vi fikade och tjöötade gött.. Sen hade älsklingen en överraskning när kvällen närmade sig och alla hade åkt hem.
Det var Bio :D Luftslottet som sprängdes. Jag blev överlycklig.. Så vi satt och kollade på den :) och kom hem vid 23.30 och kl 23.45 fick jag min sista present. Då hade jag fått paket typ hela dagen av han mitt underbara hjärta.. Det sista paketet var ett par sjukt sexiga (om man kan kalla de så) skinhandskar... Jävligt snygga..

Sen så igår så va vi hos pappa och firade mig . Då fick jag ett par till skinhandskar. Fast denna gång exakt dom jag önskat mig. Lite varmare än dom jag fick av hjärtat . Och så fick jag presentkort på ansiksbehandling och så fick jag pengar och blommor och handdukar m.m.

Men tillbaka till rubriken. Jag är sjukligt rastlös och sällskapssjuk. Ville strosa runt me Lisa i stan idag men nej, fröken fröken va upptagen ;) Luuuuuugnt . =)

Ne jag ska in till stan å sätta mig på ett café me syster yster å äta frukost :) Mys mys..

Så vi hörs senare.. Imorgon fyller min älskling år. Hur fan skall jag kunna överklassa han så många paket å grejjer jag fick . NERVÖS.. :S

/Love

Vadå Fredag?

Jag jag menar väll de ? Vadå Fredag? De va ju Måndag igår? Eller?
Missförstånd på jobbet gör att jag sitter hemma i soffan just nu.. Haha Jag älskar min chef hon e så super sööt som man bara kan tänka sig och så lite lätt förvirrad.. Precis som mig. Så när vi slår våra kloka huvuden ihop så uppstår de missförstånd. Som idag tillexempel. Men jag ler bara för de är ganska kul ..

Jag är snoooorig.. Och när man är snoooorig så är de inte bra att jobba med småbarn. TYVÄRR.. För jag älskar mitt nya jobb. Men jag kommer igen ! Weeey ! :D

Funderar på att börja på någon liten Diet nu såhär innan jul å all mat.. Jag vill bli smal igen som jag var innan... Inte gå ner i vikt som jag gjort som satan nu men jag vill bli smal.. dvs MOTION och RÄTT MAT ! Hmm... Aja .. Får tänka på saken...

VARFÖR kan jag inte lägga in vissa bilder här.. JAG blir TOOOOOKIG! Jag hade två jätte bra bilder när jag har drömmkroppen .. Men Neeeej.. då skall de inte funka att lägga upp dom.. Aja SKIIIIT I DE DÅÅÅÅ ! (ursäkta aggrisionsutbrottet) Lägger upp gamla flööötiga bilder istället då om nu de funkar...

Weeey de funka! Är är någon som jag inte känner.. Och sen är de jag och min Elsa..

Här är jag förra året när vi festa ihjäl oss :D SAKNA =/

Aa nu orkade jag inte me de här me kände jag .. Skriver mer sen... Ser ut som om jesus barnet fötts i våran lägenhet just nu.. får nog göra ett litet ryck... OJ oj oj ...

/Love

Sååå ja !

Då har man slängt in sista maskinerna tvätt och så då.. Har även vart och skurit i mig.. Nej men gud så hemskt de lät.. Nej nej .. Jag menar jag har vart på Um och tagit ut min p-stav... Kändes inte så mkt. Men de kändes ju att hon grävde runt lite.. Så nu är den ute iaf.. Som planerat.. :P

Idag är det ännu en fin kall vinterdag i Götet. Men vart är snön. Jag trodde att när de är så kallt ute då snöar de.. Men tydligen inte.. Då hade väll jag fel där då...
Igår var jag lycklig när älsklingen öppnade dörren och kom hem.. Slängde mig på honom å pussade massor massor.. Resjobb är ett jäkla påhitt tycker jag.. Men allt var kanon när han kom hem. Vi kollade klart på bonde söker fru och sen paradise hotel å sen gick vi faktiskt och la oss. Kollade lite på film i sängen och sen så somna vi.
Idag skall vi åka till IKEA ! Weeeey ! Eller aa dvs om vi får bilen tillbaka... Men de får vi nog. Hihi ni skulle höra min övertalning förut när jag pratade me hjärtat i telefon.. haha

Jag - Älskling!? Kan vi inte åka till Ikea sen ? kanske? Eller?

Älskling - Jaha? Varför då?

Jag - Hmm.. Jooo, eeeh, Jag skulle behöva köpa ljus....

Älskling - aja okej då...

Hahahahaha Bara jag som vet att de inte bara kommer bli ljus som hamnar i våran vagn.. hihihi.. Busig jag är va... Men om jag säger.. - Joo men jag tänkte att vi kunde gå där och kolla lite å se om vi hittar nått ?!... Dp skulle jag få ett NEJ vi har massa annat att göra..

Imorgon är det julbord som gäller.. Och jobb då såklart.. Men julbord iaf.. FAAAN jag har aldrig varit på julbord? .. Hur äter man ? När äter man vad? Hur vet man vad man äter? Får man lägga skinkan på mackan å äta me händerna? Jäkla julbord... Ne men de skall bli spännande.. Ska ha på mig en super fin svart klänning är tanken.. Så aa ni får väll önska mig lycka till så att jag förhoppniongsvis överlever mitt första julbord.. :)
 
Nu skall jag kolla Förlossningskleniken...
och på tal om de....
( Fråga:Lisa gjorde de ont å föda barn? )

/Love


Jag lever !

Jajjamen . Jag lever.. Har vart halvkass några dagar nu men jag lever ! =)
Har tillbringat de senaste dagarna framför mysteriet på greveholm med min syster som vart hemma hos mig nu när Chrille har vart på resjobb. Jag och Hannapanna har haft super mysigt verkligen. Älskar när vi har systermys så . :) Men nu har hon åkt hem till Mammsen igen och jag sitter med stor väntan efter att min Älskling skall komma hem . Har saknat han något ENOOOORMT... Vill att han skall komma NU !

Vill ge Sara Toll min vän som jag inte träffat på super länge ett stort Grattis till deras otroligt fina son som äntligen har kommit till världen. Grattis tjejen och hoppas alla mår bra !

och på tal om de så imorgon så händer de en grejj som kan bli till en stooor grejj i framtiden.. Imorgon kl 11.00 på um.. yes yes.. så är de..

Ne vet ni va .. Jag vet att jag e tråkig men orkar inte blogga faktiskt.. Jag och Hanna började kolla på Sunes jul förut så jag skall fortsätta med de nu . :)

Och just de.. Jag trivs sjukt bra på mitt nya jobb LOVE IT !

Uppdaterar senare eller imorgon.. Nu ska ja längta efter min älskling och kolla på Sunes jul .. hihi..


/Love