Påsken...

Hej Gosnosarna. :)
Kalaset igår var mycket trevligt även fast jag mest satt tyst på en stol.. Men som sagt så känner jag mig inte i mina sinnesfulla bruk.. Har vart uppe och spytt inatt några gånger och aa det blev alltså ingen sömn denna natten heller.. Har ingen energi i kroppen alls... Inte fått behålla någon mat  på 5dagar nu... Så inte så konstigt om jag inte har någon energi.. Usch...

Har precis kollar på den andra filem i Twilight.. Älskar dem filmerna och hade inte sett 2an så passa på att hyra den på Viasat OnDemand sjukt bra var den. Grät och log om vartannat. Jag tror jag vill vara vampyr.. Men jag tror ju även att det finns vampyrer nu me.. Och troll me för den delen .. Men jag skall inte gå in på den biten för då tror ni jag e knäpp. Men jag tror på mycket som inga andra tror på.. Så är det bara. Jag tror inte på något som har med religion att göra utan massa annat ... Och alla får ju tro på vad dem vill eller hur?

Nu tror jag att jag ska försöka få i mig lite vatten och sen skall jag nog hyra en till film.
Alla ni som inte testat Viasat OnDemand, prova de.. Jag e skitnöjd..

Ha en underbar dag gosisar..

/Love

Ps. Lisa Patrik och Joline uppskattade presenten jätte mycket vilket jag och hjärtat tycker va jätte kul :) En Disney trehjuling fick hon för er som ej vet. :)

Konstigt...

Hej Gosnosarna. :)
Nu sitter jag i soffan med turban på huvudet, Har precis kommit ut ifrån duschen. Har haft en jobbig natt och även en jobbig dag idag.. Är inte riktigt som jag ska vilket inte känns så bra. Har vart knasigt sen i Lördags typ... Hoppas att de går över snart ... Är rätt trött på att ej kunna sova på nätterna m.m. Älskligen skrattar lite åt mig men vet att han tycker synd om mig innerst inne. Han stöttar mig bra :)

Vid 18 tiden idag skall vi iväg till lilla Joline :) Hon fyller 1år idag och blir stor flicka.. Jisses jag kommer ihåg förra året när hon föddes. Och första gången jag fick se de lilla pyret.. Det var på påskafton.. Då va hon inte mkt till världen. Och nu e hon redan 1år å charmar alla för fullt :) Lilla pussgurkan. Får se va hon gillar vårat paket ;)

Ne nu skall jag torka håret och göra mig iordning så att jag är klar när älsklingen kommer hem så jag slipper vara i vägen när han springer runt och stressar här :P Hehe..

Ta hand om er Gosingar!

/Love

Underbar helg...

Hej alla gosnosar. :)
Nu är det Måndag igen och ny vecka. Vi har haft en underbar helg jag och min älsklings man.
Den började i Fredags med att jag mötte upp Martina i stan, vi åt lite sushi på Senseuteservering, där spelades de musik och vårkänslorna var på topp. Sen gick vi till Hemköp och handlade lite gottigheter som bestod av Vindruvor, Melon,Parmaskinka,morötter,blomkol,gurka och dipp ovh gräddfil.Sprang in på systemet snabbt me och Sen satte vi oss på bussen och åkte hem till mig och hjärtat.  Jag fixade iordning det vi hade köpt, lindade parmaskinkan runt nätmelonen och blandade dipper å grejjer.. Om ni aldrig provat nätmelon med parmaskina så testa de.. Det är sjuuukt gott. :) Jag älskar de!
Hursomhellst.. Sen kom Johan och Maria hit.. Så jag Martina Chrille och Johan och Maria satt och mumsade i oss gottigheter och kollade på lets dance finalen.. Sen åkte Johan och Maria hem och senare åkte även Martina. Och jag och hjärtat hoppade i säng och somnade bums!

Kl ringde sedan kl 07.30 och de va bara att gå upp, när i tvättstugan me massor av tvätt och sedan äta lite frukost samt tömma sovrummet på grejjer. När vi ätit och så så åkte vi till Hornbach och köpte maskeringstejp och även bolaget och köpte lite alkohol :P Sen bar det av till almedal för att hämta systetyster och Martin, Dem var inte så pigga.. haha men vi hade sagt att vi skulle hämta dem strax efter 10 och de höll vi . :) Sen hem till lägenheten igen och fixa det sista. Ställa fram lite frukost till Hanna och Martin och Älsklingen åkte till Gokarten för att jobba.

Martin började spackla och grejja och jag tog en promenad ner till torget och handlade lite till middagen.
Vid 16 kom älsklingen hem och middagen stog på bordet och Martin var nästa klar med spacklingen och takmålningen i sovrummet. Jag hade gjort helstekt fläskfilé potatisgratäng med rödvinssås och beasås. :) Super gott..

Sen blev de kvällen och Martina kom vid 18tiden kanske. Vi gjorde oss i ordning och Hanna och Martin åkte hem. Jag och Martina blev såklart klara först.. Tog oss en cider å tjötade lite medans vi väntade på min underbaring som alltid är klar SIST! Han e för rolig ibland alltså...
Men när han äntligen var klar så åkte vi till min lille skalman (Linus) där alla samlades innan vi gick ut.. En underbar förfest med dem bästa och den roligaste utgången på mycket länge på Berså och Trädgårn! Tack alla för den absolut roligaste kvällen på sjukt länge!
Linus Robin Lillen Ricky Martina och Älsklingen! (L)

Söndagen var rätt seg.. Jag mådde som jag förtjänade... Haha men jag får väll skylla mig själv .. Jag var uppe och grejja ändå.. För jag kan faktiskt de även om jag e lite seg.. haha .. :) En underbar söndag me med min älskling .. Massa mys och kärlek!

Nu har jag skrivkramp!!! Måste sluta..
Ta hand om er .

Goooo gooo, Goooooooooo Agustina Goooooooo!

 /Love

På ingång...

Storhandling står på schemat.. Kanske skall klämma in en Älskling jag tror jag måste åka till ikea och köpa "ljus" me... Den brukar alltid funka ;) Hihi .. Lurifax som jag är. Hihih.. Sen kanske det råkar slinka ner något annat i påsen men det vet man ju aldrig förens i kassan.. :P Perfekt!

Hur som hellst .. Som sagt storhandling först och främst. Imorgon kommer Johan och Maria hit på lite fredagsmys och min kära Martina kommer även befinna sig här. :) Så då får ja införskaffa lite smaskens till imorgon.. Undrar bara vad... :S Och vad tusan skall vi äta idag. Hmm.. Jag e sugen på sushi, det är jag iförsig alltid.. Men de orkar jag inte laga .. och skall jag äta de måsta jag köpa de på mitt favvoställe i stan och de blir meckitg.. Men aa de får nog bli en köttbit eller liknande idag me lite greksallad som min lilla älskling älskar :) Åååå jaaaa nu kom ja på va ja behövde på ikea.. Ett stort fint salladsfat! Ne! Jag måste till ikea..

Hörs senare.

/love

Täppas!

åååh, Nu måste jag nämna en sak här i min kära blogg. Minns ni Täppas?
Jag minns täppas och nu sitter jag och kollar på efter tio och jag får typ tårar i ögonen . Allas våran Täppas han e så söt så jag vill äta upp honom och alla tystnar när han pratar. Jag växte upp med täppas.. Jag kommer ihåg när han var hos tandläktarn och hade tandverk och det var ett knäckpapper som fastnat mellan tänderna på han och jag kommer ihåg när han var i en fabrik där dem tillverkade tvål... Jag älskade täppas. Och han hade en liten krokodil som rodde en roddbåt i slutet av varje avsnitt, Detta mina vännder är nostalgi för mig . Nu sitter han här i min tv i efter tio, han har fått en ögonsjukdom på äldre dagar som gör att han inte kan se bra alls. Han försökte dricka deserten som dem serverade i glas för han ej såg skeden eller att det var någonting man skulle äte och ej dricka.. Jag säger bara de.. Täppas! Jag kommer alltid minnas dig..

Världens bästa barnprogram enlit mig ! Jag minns. Gör ni?


/Love

Booring...

51 frågor när du har tråkigt!

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? 

- Som min älskade sambo :)
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? 

- Ohja! Massor ..
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? 

- Älsklingen än så länge
4. Hur lång är du? 

- 164cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett? 

- Minns inte :S
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: 

- Ne trodde ja hade slarvat bort dem men ta me dom till pappa nästa gång.
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? 

- Skicka sms.. Hatar att prata i telefon
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? 

- Skilda sen långt tillbaka
9. När såg du senast din mamma? 

- Måndags.
10. Icke godkänt i något ämne? 
- För många...
11. Mvg i något? 

-  Idrott såklart :D
12. När vaknade du idag?

- 07.27
13. Vilken är din favoritplats? 

- Varsomhelst i solen..
14. Vilken plats föredrar du minst? 

- DUSCHEN!
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
- Ingen aning om vart men någonstans med min älskling å våra barn :)
 16. Hur stor är din säng?
- 180cm
17. Vad sover du i?
- Pjamas :)
18. Hur många kuddar har du i sängen?
- 4-5 st
19. Var har du bott/bor?
- Kärrdalen,,Säve,Åre,Sthlm,Tuve
20. Tycker du om kinamat? 

- Inte så mkt ...
21. Tycker du om kaffe?
-  Ohjaa lever för de typ ! :D
22. Vad dricker du helst till frukost?
- KAFFE
23. Kan du spela poker?
- Njaaa
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
- Hmm tror inte de . Men Maria fyller år EXAKT en månad innan mig å har samma 4 sista i person nr :)
25. Vill du ha barn?
- Japp!
26. Kan du några andra språk än svenska?
- Spanska Engelska
27. Har du någonsin åkt ambulans?
- Ja
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
- Havet!

29. Vad spenderar du helst pengar på?
- Mat,Fika,kläder,smink.
30. Är du cool?
- Kanske..
31. Kan du rulla med tungan?
- Vadå rulla?
32. Vem är den roligaste människan du känner? 

- Det är nog min sambo eller min absolut bästa vän Andreas Lauenstein
33. Vad har du för ringsingnal?
- RIIIIIING RRIIIIIING typ.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
- Inte så mkt för vårat hus brann ner :(
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
- Min pjamas på mig
36. Kan du byta olja på bilen?
- Hahha NEJ kan inte ens tanka... eller vågar inte
37. Vilken var den senaste boken du läste?
- Flickan som lekte med elden
38. Vem delade du senast säng med?
-  Min älskade sambo såklart :D
39. Dansar du i bilen?
- Hur fan lyckas man me de.. Jag skriksjunger bara
40. När var du i kyrkan senast?
- Oj.... =/ Eh .. 1,2,3år sen kanske..
41. Hur många hål har du? i öronen?
- 4 med dem jag hör med...
42. Har du någon piercing?
- jaa.
43. Har du någon tatuering?
- jaa.
44. Gillar du någon just nu?
- Älskar min pojkvän

45. Har du provat droger? 
- jaa.
46. Röka eller snusa? 

- Röka!
47. Har du pojkvän/flickvän?
- Absolut pojkvän!
48. Vad är ditt mobil nummer?
- hemligt!
49. Vad ska du göra ikväll?
- Bygga på en hemlig grejj. haha
50. Har du några syskon?
- Japp 3 st..

51. Hur mycket pengar har du på din mobil?
- Alldelles för lite... hahaha

Bara mig...

Hej alla gosnosar.
Dagen började med att vi inte hade någon ström i lägenheten.. :S Smått panik sprang genom kroppen på mig .. Men tillslut efter mycket knapprande på alla lampknappar m.m. så kom den :D haha. Det va tur...

Idag är det onsdag och imorgon är de löning.. Tack och loooov!
I helgen blir det skaldjursmys med hjärtat.. :) Kräftor musslor och räkor å lite vin till de ! Yummiiiie! Sen skall vi nog även bort till min lille skalman som tydligen skulle ha lite folk hemma. Skoj skoj.. Men de kommer bli en mycket lugn helg eftersom vi har MYCKET att göra. Sovrummet skall ju bli som nytt.. Och det kommer bli sååå jääääääää*la bra! Jag e redan nöjd trotts att det inte har hänt nått än. :) Var ju hemma hos min far snabbt igår och berättade va jag behövde till mitt lilla projekt. Han trodde också att de kommer bli jätte fint :D Sen så åkte vi hem till Martin och Hanna. Och guuud vilken mysig lägenhet han hade Martin. Jag har ju inte hunnit vara där än. Men igår va de på sin plats att åka dit. :) Jätte mysig var den. Och va duktig han är. Han har gjort om hela lägenheten heelt själv. Jag va imponerad. Men jag vet att han är duktig. Annars hade jag aldrig låtit han gåloss i våran sovrum ;)

Och på tal om ingenting så tror jag att det pågår ett bloggbråk .. Haha ett roligt sådant.. Mellan min vän och en annan aa vad man nu skall kalla de... Haha .. Jag tycker det är sjukt kul att läsa fram och tillbaka.. Men tycker inte det är så himla kul för min vän. Henne ger jag mitt hjärta just nu. Hoppas bara att allt blir överstökat..
Hon vet att jag finns här alltid för henne iaf . :) Och så kul som vi haft med varandra under hela vårat liv typ så kommer vi alltid va vänner..
Vad det gäller den andra tjejen så tycker jag bara att det är patetiskt! Nu får du ge dig!
Javisst! du har allt du är så hiiiimla bra! Lyckliga lyckliga du...? Eller???

Ha en bra dag mina kycklingar.

/Love

Privat målare...

Sådär jag mina vänner-. Då har jag hunnit med en del!

Först och främst så åkte jag till min goiing Maria. Vi tryckte i oss lite mc donalds och kände oss feta typ.. Sen blev det en kaffe och mycket tjöt! Underbart visst är de.. :)

Sen så tänkte jag ta bussen upp till Wieselgren för att handla men när jag började gå så tänkte ja för mig själv . Malin ditt feta as här sitter du å trycker i dig mc donalds å sen orkar du inte gå tre hållplatser.. Och med de tänket så blev de helt enkelt för mig att GÅ ! Jag for omkring som ett litet asplöv i vinden men de va gott ändå.. :) Så jag gick till Willys faktiskt för en gångsskull och handlade. När jag öste upp allt på bandet i kassan kom min nästa hemska tanke över mig ! HERREGUUUUD Malin hur har du tänkt nu. Det är ju inte så att din kära man står utanför me bilen direkt utan allt detta ska du konka runt me till och på och från bussen.. Hmm.. Aja de va bara att bita i de äpplet me å köra lite armträning.. Så nu e mc donaldsen som bortblåst... Perfekt...

Ja just de .. Min rubrik ja.. Joo de stämmer faktiskt. .Jag eller aa vii jag och min kära sambo har en privat målare och han skall komma hit och lattja i helgen :D Ska bli underbart.. Så vi skall åka hem till Martin och Hanna när hjärtat kommer hem från jobbet och så ska vi dit och säga till Martin vilka färger jag skall ha så han kan beställa hem dem,. PERFEKT! Det kommer bliii såååååå bra ! Och jag skall bygga en grejj me.. hihi fast de e hemligt än så länge.. Ååå NEEJ jag ljuger inte det är jag som skall bygga inte Chrille . Jag e grymm på att snickra.. Det är sant. Fråga min vän Peter.. Jag tror jag tjata om de hela förra sommarn att ja va grymm på att spika.. Haha .. Men de är faktiskt sant.. Pappa har lärt min allt han kan .. Eller aa typ! :)

Ni kommer bli imponerade jag lovar ;)

Ne nu skall jag rulla tummarna och vänta på att segisen pallrar sig från jobbet.


Bara bygghjälmen och blåbyxorna som saknas ;)


/Love

Innan jag går.

Ja innan jag går kan jag ju bjuda på en bild eller två :)


Jag och Hjärtat man ser ju vem som inte hunnit dricka nått än... ;)


Ett gott skratt förlänger livet.. Jag och min bjodejj Martina (L)

Lycka!

Ja det är inte ofta man blir överlycklig när  det regnar och blåser ute.. Men jag blir faktiskt de. För ju mer de regnar ju mer snö försvinner de :) Underbart... !

Jag har inte riktigt tid att skriva här just nu.  Skall åka och luncha med min kära vän Maria!

Men jag skriver nog lite senare.

/Love

Inga bekymmer!

Allt är löst! Inga bekymmer!...
solen skiner och regnet har tagit bort mkt av snön! Underbart.. :)

Men nu skall jag göra mig i ordning för att åka hem till mammsen sen :)

Ha en underbar eftermiddag kära du.

/Love

Trött....

Ja trött är jag .. Som saaatatan! Hade en trevlig kväll igår och tack och lov så sluta den hyffsat tidigt.. Jag var hemma strax innan 02.00...
Vad det gäller min sambo så kommer det nog bli en eller annan disskussion när han vaknar om en stund...
Med tanke på att jag kom hem i tid och han sa som vanligt att han va påväg hem då men kom inte hem förens strax innan 06 imorse.. Vilket ledde till att jag somna gråtandes till sömns och vaknade nu för en stund sen... Suck...

Idag skall jag/Vi hem till min mor på söndagsmiddag :D Mums va gott.. Längtar redan.. Fast de är inte förens 18 ikväll. Men får hoppas att tiden går undan :)

Tänkte snart ta å ringa min bjodejj å höra va hon gjorde för bus när hon skulle hem igår... Hmmm....

Ha en bra förmiddag.

/Love


Nostalgi.. typ...

You know that its over when the burning and yearning inside your heart
Ain't there anymore
And you know that you're through
When she don't do to you and move you
Like the way she moved you before
And you wanna pull her close
But your heart has froze
You kiss her but her eyes don't close
Then she goes
Out of your heart forever
And it hurts you but you know that it's better




Ja jag har verkligen suttit och haft en nostalgi tripp med min systers bilddagbok. Sjukt kul :)
Igår var det en händelserik dag. Och jag vet att jag lämnade er här på bloggen med mitt sista inlägg att jag skulle ta mig en promenad.. Fyy fan det var lättare sagt än gjort skall jag ju säga er. Jisses! Det brukar ta mig ungefär 15 min att gå hem till pappa. Igår tog det mig 45 minuter! 7 cigg! 14 nära döden upplevelser och 10 tårar! Asså skojjar inte! Det va den värsta isbanan jag någonsin vart me om HELA VÄGEN! Hela promanden gick ut på att ta två steg, kolla bakom mig så att ingen såg mig när jag gick och sen två steg kolla röka gråta två steg röka gråta skrika titta gå två steg... A osv.... Fyy tusan! Men de va ju en upplevelse iaf .. haha.
Och jag kom fram helt oskadd tro det eller ej.. MEn jag var svettig som en gris..
Jaja, nu lämnar vi de.
Det hela slutade med vin och lasange i soffan. Mums sen sov jag som en gris.

Nu skall jag snart slänga in en maskin tvätt och sen skall jag göra mig fin för att åka till Martina ! :)
Jag uppdaterar sen.

Ha en underbar dag alla.

/Love


jahaja...

GÖR-DET-SJÄLV-AVSKEDSBREVET

Käre Christer.
Jag vet inte hur jag skall säga det här, men jag avskyr dig.
Jag tror jag förstod det när din fårhund löpte amok på mentalsjukhuset, och jag såg dig slita kläderna av min bästa vän.
Jag är säker på att du är öppen nog att förstå hur dåligt jag mått.
Jag skickar tillbaka soffdynorna, men jag behåller ditt självmordsbrev som ett minne.
Du skall veta att jag spelar in en film om kokainmissbruk.
Gå och dränk dig. /Malin




Byt ut siffrorna mot svaret du får på motsvarande frågenummer.
Till slut har du ett färdigt avskedsbrev till din partner!

Käre - din partners namn. Är du singel, skriv John-
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men ___1___.
Jag tror jag förstod det ___2___ ___3___, och jag såg dig ___4___ ___5___.
Jag är säker på att du är ___6___ nog att förstå ___7___.
Jag skickar tillbaka ___8___, men jag behåller ___9___ som ett minne.
Du ska veta att jag ___10___ ___11___.
___12___, -ditt namn-


1. VILKEN FÄRG HAR DIN TRÖJA?
Blå – vår romans är slut
Röd – vår affär är död
Vit – jag ska gå i kloster
Svart – jag avskyr dig
Grön – våra horoskop passar inte ihop
Grå – du är ett pervo
Gul – jag går på gatan
Rosa – dina näsborrar är en förolämpning
Brun – maffian är ute efter dig
Ingen tröja – du är en nolla
Annan – jag är kär i din syster

2. VILKEN MÅNAD ÄR DU FÖDD I?
Januari – den där natten
Februari – i fjol
Mars – när vi badade nakna
April – när jag trippade på sesamfrön
Maj – senaste första maj
Juni – när du satte bojor på mig
Juli – när jag kräktes
Augusti – när jag såg det krympta huvudet
September – när din dvärg bet mig
Oktober – när jag reciterade ”Tomten”
November – när jag bytte tennisskor
December – när din fårhund löpte amok

3. VILKEN MAT ÄTER DU HELST?
Tacos – i din lya
Pizza – i din campingbil
Pasta – utanför Säffle
Hamburgare – under bussen
Sallad – medan du åt enchiladas
Kyckling – i din garderob
Kebab – med Knutby-pastorn
Fisk – i kvinnokläder
Mackor – på Hare Krishna-avslutningen
Lasagne – på mentalsjukhuset
Korv – i trans
Annat – med paret Bush

4. VILKEN FÄRG HAR DINA STRUMPOR?
Gul – stöta på
Röd – förolämpa
Svart – ignorera
Blå – knocka
Lila – hälla sirap på
Vit – karva dina initialer i
Grå – slita kläderna av
Brun – sätta blodiglar på
Orange – snöpa
Rosa – slita tupén av
Barfota – sitta på
Annat – driva ut

5. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER?
Svart – min bästa vän
Vit – min far
Grå – Carl Bildt
Brun – min pruttkudde
Lila – min senapsufflé
Röd – Björne
Blå – min avocadoplanta
Gul – min brevvän i Ghana
Orange – min Carl Larsson-samling
Rosa – Djurgårdens förstakedja
Inga – min Ingvar Carlsson-staty
Annat – den galne munken

6. VAD SER DU HELST PÅ TV?
Scrubs - man
O.C. - känslig
One Tree Hill - öppen
Heroes - skamsen
Lost - påtänd
House - feg
Simpsons - ärrad
Aktuellt - mongolisk
Idol – masochistisk
Family Guy - senil
Andra Avenyn - borgerlig
Annat - köldskadad

7. HUMÖR JUST NU?
Glad – hur dåligt jag mått
Ledsen – hur trist du är
Uttråkad – att din Honda suger
Arg – att dina finnar är i sista stadiet
Deprimerad – att jag har bytt kön
Uppspelt – att det inte finns någon lösning för
Nervös – Mellanöstern
Orolig – att vi är kusiner
Apatisk – att Jultomten inte finns
Skamsen – att jag är allergisk mot din hamster
Kramsugen – att jag tänder på sopåkare
Överlycklig – att jag är en klon
Annat – att Äntligen Hemma är botten


8. VAD HAR TAPETEN I DITT SOVRUM FÖR FÄRG?
Vit – din ring
Gul – dina kärleksbrev
Röd – din Darth Vader-poster
Svart – din tama sten
Blå - soffdynorna
Grön – bilderna av Halmstad
Orange – dina löständer
Brun – din adressbok
Grå – våra matchande Snobben-haklappar
Lila – dina gamla lottokuponger
Rosa – de avklippta tånaglarna
Annan – dina lumpen-minnen

9. FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN?
A/B – ditt foto
C/D - oljeaktierna
E/F – min oskuld
G/H – din granne Magnus
I/J – resultaten av blodprovet
K/L – ditt vänsteröra
M/N – ditt självmordsbrev
O/P – din mamma
Q/R – mitt förstånd
S/T – din fjärilssamling
U/V/W – ditt brottsregister
X/Y/Z – Dennis trikåer
Å/Ä/Ö – ditt gymnasiebetyg

10. SISTA BOKSTAVEN I DITT EFTERNAMN?
A/B – alltid ska minnas
C/D – aldrig ska glömma
E/F – alltid ska försöka glömma
G/H – ska upplysa skatteverket om
I/J – alltid känt mig smutsig inför
K/L – aldrig öppet hånat
M/N – spelar in en film om
O/P – intervjuas av Aftonbladet om
Q/R – informerat psykiatern om
S/T – mår illa när jag tänker på
U/V/W – berättade i bikten om
X/Y/Z – klarar mig bättre utan
Å/Ä/Ö – aldrig tyckt om

11. VAD DRICKER DU HELST?
Vatten – vår vänskap
Öl - senilitet
Läsk – ett nytt liv som klon
Saft - eskimåreinkarnation
Mjölk - hyreshuset
Vin - kokainmissbruk
Cider – ett passionerat intresse för möss
Juice – Lasse Berghagen-imitationer
Mineralvatten – pinsamma utslag
Oboy – aubergine-fetishism
Whisky – att sabba andra världskriget
Annat – att hata Föllinge

12. VILKET LAND ÅKER DU HELST TILL PÅ SEMESTER?
Thailand – Varma hälsningar
USA – Med vänlig hälsning
England – I smärta
Spanien – Gå och dränk dig
Kina – Äcklade hälsningar
Tyskland – Med lättnad
Japan – Stick å brinn
Grekland – Din eviga fiende
Australien – Hälsa din groda Leonard
Egypten – Stick nu
Frankrike – Lycka till på permissionen
Annat - Hälsa din läskiga familj

Promenad kanske ?

Sitter som en säck potatis .. Blää . Inte alls kul att vara hemma nu längre.. Myrorna kryper i benen på mig. UScha.. Så sitter och funderar på om jag skall pallra mig hem till pappsen och hämta den sista posten innan den kommer hit. Guuud va skönt att äntligen adressändrat! Så man slipper gå fram och tillbaka för att hämta räkningar m.m. Meeen nu är de gjort iaf.. så får väll ta mig en uppfriskande promenad i den gråa våren. Snön är snart borta ! Jippie! Regna mera och sen vill vi ha sooool :D

Neee! Nu kan jag inte sitta här och lata mig längre..! Suck! Ha en underbar dag alla söta!

Kärlek!

/Love

Finns det någon som ej läst denna så LÄS!

Sjukt kul!

HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK:
783:e dagen i fångenskap. Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt. Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng. Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat. På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som "allergi". Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel. De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta. Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias..

Sjukling me Disney...

Ja host host och nys och aj.. Det är så jag låter nu.. Fast idag är det bättre än igår. E sjukling :( Feber och tjock i halsen ont i huvudet.. Aa typiskt!

Men när man är sjuk så får man ta hand om sig själv då ingen är hemma och tar hand om en, så jag har väll tatt hand om mig själv så gott jag kan...

Legat framför datorn och hetskollat på alla mina favorit Disneyfilmer :) Nämligen

  • Micke och Molle
  • Ringaren i notredame
  • Poccahontas 1 och 2
  • Pinnochio
  • Alladin


Och nu tror jag att jag ska slå till med lite Skönheten och Odjuret :)
En kopp varm choklad till de kanske.. Hmm fast jag kokar redan inombords av febern.. Men de e ju gott.. ;P
Och jag blir nog frisk på de me .. hiih..
Jag måste bli frisk tills på lördag..
För då skall jag leka med min bjodejj. Vi skall busa heeela dagen.  Jag och Martina som alltid förr, vi har en grejj vi skall göra som kommer bli roligast av alla.. Martina var nämligen bäst på att ta kort när vi va mindre .. Och jajjamen tro de eller ej. Hon har en skanner me .. haha så nu jäklar ska alla gamla bilder upp :P Haha kommer bli sååå kul..
Och på tal om att ta bilder. Hon har en super grym kamera nu me så får se om vi hinner knäppa några nya bilder under dagen -. Hope so!

Ne nu dör jag av värmeslag här.. Måste öppna fönstret! Shiiiiit! Hjäääälp!

/Love


Vårkrasslig..

Ja de va de rätta namnet. Känner mig lite krasslig men såfort jag kollar ut så känner jag lycka.. Solen skiner och de e klarblå himmel..

Helgen har varit bra.. Trotts vissa motgångar som vi tillslut redde ut.. Suck. Hatar att "bråka!" Men allt är löst nu...

Funderar på att åka ut till stallet någon dag denna vecka.. Var väldigt längesen nu. Pussa lite på Låda och filuren.. OCh såklart på mina favoriter Håkan och Yvonne, Våra kära stallkatter som jag tycker mkt om :)

Bjuder på några bilder på dom... :)

Yvonne..

Håkan tror han e liten å ligger i brödkorgen. haha sööto!

Melodia är Yvonne's favoritplatts.

Är inte brödkorgen ledig ja då blir de på Eilifur som håkan vilar.. :)

Njuter till fullo :)
 
Ha en bra dag alla söta.-

/Love

Underbart...

Har du hört på detta som en sång?
Mellan drömmar och verklighet
Sägs ska spelas gång på gång
Hjärtats sång

Och här står jag – en enkel man – utan stora och vackra ord
Visst, jag gör så gott jag kan men ibland
när mina ord känns simpla och små, ska du veta,
då tvivlar du? Undrar du? Önskar du? Älskar du?

Är det säkert att du älskar mig? Hör du kärlekens alla toner?
Klingar starkt och underbart, underbart
Är det säkert att du väntat mig? Ser du kärlekens alla färger?
Skimrar starkt och underbart, underbart

Skräms du utav tystnaden, ska vi stryka det av min fiol,
spela högt för kärleken, kärleken
Tvivlar du? Undrar du? Älskar du?

Är det säkert att du älskar mig? Hör du kärlekens alla toner?
Klingar starkt och underbart, underbart
Är det säkert att du väntat mig? Ser du kärlekens alla färger?
Skimrar starkt och underbart, underbart

Tvivlar du? Undrar du? Önskar du? Älskar du?

Är det säkert att du älskar mig? Hör du kärlekens alla toner?
Klingar starkt och underbart, underbart
Är det säkert att du väntat mig? Ser du kärlekens alla färger?
Skimrar starkt och underbart, underbart

Blir så trött.

... Ibland blir man trött... Det är jag nu... Trött på allt... Alltid blir de så här....

Orkar inte just nu !


Underbart!

Sitter och lyssnar på min lille Kalle Moreaus och Orsa spelmän! ÄLSKAR LÅTEN!

Min underbara bjodejj (Martina) var här precis. Var så underbart att träffa henne igen. Ryser typ i hela kroppen när jag tänker på de.. Jag vet att hon ALLTID kommer finnas där för mig. Även fast vi inte pratat på jätte länge så var de kärlek igen direkt! Det är riktiga vänner som man vet att vad som än händer så finns dom där.. Även fast man inte pratat på så länge!
Våra minnen är dem bästa jag har! Det finaste och roligaste som finns! Vi skulle kunna göra den största komedi filmen ever me våra sjuka minnen! Och jag lovar.. Det är bara jag och hon som skulle skratta ihjäl oss åt de.. Haha. Ler när jag sitter och skriver här nu. Vi kommer alltid vara oskiljaktiga! Vad som än händer.. Vi e så lika och tänker lika dant. DEt finns inte många som man har kvar från man va liten/Mindre.. Man Martina finns! Och hon har alltid funnits.. I mitt hjärta och mina tankar!
Detta var första gången vi sågs på minst ett år alltså.. Men absolut inte sista..
Du är finast det vet du ! Och jag finns för dig FÖR ALLTID!
Massa kärlek!

Snart kommer hjärtat hem från jobbet (Gokarten) och då skall vi prata igenom hur kvällen kommer att se ut..
Får se vad som händer.. Kanske hör av mig senare..

/Love

Gråa dagar..

Hej hej hej...
Nu har de vart ett par gråa dagar här i Götet faktiskt. Uscha riktigt tråkigt.. vill ha tillbaka solen...

Det hände en jätte konstig sak förrut,.. Jag höll på att städa och plocka i undan förut, så plötsligt fick ja kuta in på toa och spy... Mådde aaaas illa, Då kom jag och tänka på hon på tv, ni vet hon som spydde i direktsändning och sedan skyllde på mensverk.. Jag tänkte .. "Va fan jag har ju mensverk nu å mens, shit hon kanske hade mensverk å blev plötsligt illamående och spydde!" Fan va elak jag vart som skrattat åt henne å trott att hon va helt jäävla dum i huvudet, för man spyr ju fan inte när man har mensverk.. Men tydligen.... eller så håller ja på å bli magsjuk... Hur som så la ja mig i sängen efter jag spytt och jag slockna som en stock.. Somnade på några sekunder typ.. Sen vakna jag typ tjugo i två... Det va lite läskigt.. Undra va som hände med mig.. Nu mår jag lite halv illa typ men inte mer än så... As skumt... Vill inte bli sjuk.. Ska jobba imorgon och vill göra sköjj saker i helgen... :S

NE usch nu måste jag sluta tänka på de.. Snart kommer älsklingen hem iaf. Han kommer hem tidigare idag för han har vart på kurs... :)

Ha en bra eftermiddag .

/Love

Tidig morgon och köttbulle rullande...

Ja idag var de ingen rolig morgon.. Började jobba kl 06.45.. SUCK! Var lagom trött när kl ringde 04.15... Yrvaken som en ja vet inte vad.... Men men.. Så e de...

På schemat idag stod de skogen.. Dvs att alla björnbärsbarnen + jag gunvor och andreas +praktikant gick ut i skogen och letade spår.. Det var heeeeelt underbart.. Solen stekte å jag trivdes som fisken i vattnet.. Som alltid på mitt jobb :D

Nu har jag haft lite eftermiddags mys me älsklingen i soffan och skall snart ställa mig och rulla köttbullar.. FAst inte nu.. För just idenna stund sitter jag och pratar med min lilla Elsa... Saknar henne sååå!

Ne har inte tid me bloggen längre..

Bjodejj .. Saknar dig otroligt.. Vi MÅSTE verkligen ses svar jaaaa ! Tänker på dig super mkt min lilla Martina bjoj1..

Ta hand om er.
/Love

Svartpeppar och Kall hallonpaj...

Hej alla igen.. :)
Nu börjar dagen lida mot kvällen eller iaf eftermiddagen...
Idag har jag kommit på att jag är kraftigt beroende av svartpeppar. Asså det måste vara direktmalet.. Med andra ord sånt som man har i en pepparkvart och sedan snurrar på grejjen och så kommer de färskmalet svartpeppar.. Muuuums fy tusan va gott det är . dödar min mat med de varje gång.. Men har inte kommit på fören idag att jag är nog beronde för jag fick panik när jag skulle krydda min färdiga "matlåda" förut och så var de slut me peppar i kvarnen.. SHIT.. Kallabalik! Men sån tur va så hittade jag i skåpet som jag kunde fylla på kvarnen me .. Tack och lov..

En annan sak som jag upptäckt är väldigt gott är tack vare min underbara vän Maria... Vi var ju hos dem och fikade i lördags eller nee igår mena jag.. Då hade vi med oss tre pajer. En hallon en blåbär och en äpple. Vi högg in på hallonen. Maria satte på ugnen och in me pajjen. Men när hon tog ut den och jag tog första tuggan så va den inte genom varm. Utan hallonen va kalla å degen varm typ.. . Och satan va gott de va kom jag typ på förut.. De va ju helt sjukt mkt godare än när den e varm.. (jag brukar inte gilla pajer så mkt över huvudtaget) Men så kall å go och inte nån äcklig vanlijsås bredvid då va de ta mej f*n super gott..

Så iaf, nu har jag ätit min ranson av svartpeppar och efter de blev jag sugen på kall hallonpaj så ja satte på ugnen och tog pajen från frysen och så gjorde jag den bara halva tiden som man ska.. Ååå vips så fick jag fram den goda kalla.. Yummiiieee !
Tack Maria för att du fick mig till denna smakupplevelse ! HAha även fast det nog inte var meningen av dig ;)

Det var allt för nu :)

/Love

Hookt on a feeling..

Tro de eller ej men fick för mig att lyssna på björn skifs.. Haha han e goo den.. :) Fråga inte vad som har hänt med mig.. Jag har bara fått för mig att lyssna på gammal musik. :P Sköjj..

Satt å klicka mig runt på lite bloggar och blev kär i en jacka.. Letade å letade som satan.. Tillslut efter 1 timme så hitta jag den. :) Måste ha !

Cp snygg på alltså.. Och jag älskar baseballs jackor.. har redan två.. haha :D Så välkommen våren.. hihi.

Var uppe me tuppen idag för att mamma ringde och väckte mig  :) Hon behövde lite hjälp å sjklart ställer man upp. Så jag åkte och handlade till Lars som hon tar hand om . Han e go. (min mamma extra knäcker som personlig assistent typ.) Hon passar som handen i handsken där alltså.. :) Och hon älskar de.. Så hon jobbar med hästmassagen och med Lars så hälften hälften kanske.. Eller nee mer massage...

Ne nu ska jag kolla på efter 10 och ta en kaffe yummie..

Ha en go dag .

Världens största Puss och Kram till min Andreas Lauenstein som fyller 22 idag!
Älskar dig och saknar dig. Tror mitt brev kommer fram idag eller imorgon. Kärlek!

/Love

Kortis...

Nu blire en kortis.. Vi skall till herr å fru Jonasson Naavala... Så aa skulle bara säga att idag ska jag å mitt hjärta ut på turné å hälsa på dem flesta :P Mysigt tycker jag ...

Förresten.. Jag har en favorit låt Jag älskar den å ler me hela kroppen när jag hör den...
Kalla Moraeus och orsa spelmän - Underbart!

Älskar den!

Ha en underbar dag

/Love


Morning..

Gooooo morrrrooooon Gooo morrrrrooon! :D
Hoppas ni har sovit gott allihopa.. De har jag.. Men nu kunde jag inte sova mer som vanligt.. Så gick upp vid 8a... Sitter å kollar på barnprogrammen på 4an.. Rätt roliga faktiskt.. Men nu e de snart nyhetsmorgon lördag.. De gillar jag .. :)

Ska försöka sparka upp hjärtat me å se va vi ska hitta på för sköjj idag . :)

/Love

kvällen

Japp då va de snart natten. Vi har tillbringat kvällen hemma hos svärmor ;) och martin och kollat på lets dance där min mor och göran var hedersgäster ;) såg dem flera gånger.. Oerhört vackert ;D hihi.. Jag och kristina och martin drack gott vin tillsammans med räkor och tilltugg :D Mums! Planerade påsk m.m. haha.. Underbart...

Nu sitter jag hemma i soffan och tänker på min Elsa.. hoppas hon har de bra och känner att jag tänker på henne :D

Bjuder på en gammal bild på mig .. hihi..
7
/Love

-

http://www.youtube.com/watch?v=9HZm4lvztVA

Tack Fanny!

Japp nu har jag ny design. :) Och de e Fanny som gjort den.. Tror jag får börja ge henne betalt när hon fixar å donar så bra . :D

Igår så hade vi en hyffsad lugn dag. Jag har inte känt mig på topp dem sista dagarna.. Efter rygg röntgen m.m. så blev de ingen bra vecka.. Men men kämpar på... :)
VI åkte och handlade lite och sen så lagade vi hamburgare faktiskt.. Mycket gott. Men hade inte så stor matlust..
Slut klagat på mig... iaf sen var det veckofinal av halv 8 hos mig.. Sen du e vad du äter och sen mina damer och herrar! Då kom världens bästa film...

Min syster har alltid pratat om denna filmen men jag har alltid blandat ihop den med en massa andra filmer.
Så igår när jag pratade med Hanna och sa jag tror de kommer en bra film på tv ikväll. Då sa hn jaa men de e ju den som jag tjatat om i alla år typ... Så jag satte mig bänkad i soffan och åt lite bilar och började kolla..
Älsklingen gick å la sig och jag satt fastklistrad...

22.50 va filmen slut och jag satt och storbölade i soffan.. Det var nog fanimej den bästa filmen jag sett i hela mitt liv! Älskar den .. Vill kolla på den 219309485 gånger igen.. ALLA måste se den.

Uptown Girls


Se den !

/Love


Håll alla tummar...

Nu e jag hemma igen efter en trevlig fika i stan...

Har kollat på familjen anorlunda samt nu kollar jag på spårlöst... :)

Imorgon gäller de... Håll alla era tummar för imorgon skall jag på magnetröntken... Nervös som satan är jag .. Både hoppas och inte hoppas att dem hittar något mer än min kotförskjutning...
Vill verkligen inte gå igenom en opration i röntken så på så sätt hoppas jag inte att dem hittar något annat.. Men om de kan få bort den otroliga smärtan jag har emellanåt så e de väll bra antar jag.... :S

Hur som hellst nu ska jag mysa me hjärtat mitt...

/Love

1 dag kvar...

Glömde säga de förut.. Imorgon kör vi .. :D Desprete housewifes igen :D Wooohoo. Nice..

Nu sitter ja å väntar på att tvätt jäveln ska torka.... tror ja väntar si sådär en kvart till sen får de va nog...

Tror de blir sushi idag faktiskt.. :)

/love

Pratande mage...

Japp idag har jag en pratande mage.. Jag har försökt med allt.. Mat, toa, dricka aa name it.. men ingenting funkar.. Den pratar ändå.. Hmm .. undrar va den vill.. Jaja ..
Just nu håller jag på att tvätta.. Lagom kul kanske.. Men men de va behövligt..

Ska försöka rappa på tvätten lite för ska nämligen in till stan för att möta upp Sara och ta en sen lunch med henne. Ska svängen om apoteket me tänkte jag .. Får se va ja hinner..
Skriver mer sen.




Saknar dig min lille tiger! :(

/Love