Hejåhååå

Nu har vi köpt vagn :) E super nöjda. Här är en bild jag snodde från hon som vi köpte den av.

En brio Happy Kombi!

Nu blir det idol med Lax potatis och romsås.
tjillevippen!

/Love

Paparazzi

Min syster har en förmåga att alltid ta fram kameran och fota magen när vi ses. Så jag får väll dela med mig lite då. Den här tog hon igår. Fast å andra sidan är de väll tur att hon gör de för jag och min kära är ju värdelösa på att dokumentera graviditeten. :P Men imorgon ska vi handla MASSSSSSA bebisgrejjer. Och idag ska vi nog åka och kolla på/Köpa vagn. Om vi hinner...


Gäääsp.

Godmorgon på er.
Nu sitter jag i soffan och ska strax slänga i mig lite frukost innan jag beger mig. Idag är jag förövrigt väldigt trött, har änna sovit dåligt inatt. rullat runt i sängen för att försöka hitta någon skön ställning att sova i men icke...
Jaja, Igår va de en bra dag. Hade miljoner grejjer att göra och tänkte att jag kan ju lika gärna göra alla dem sakerna hemma hos pappa så kan jag göra min sjuka syster sällskap me. Sagt och gjort tog en promenad till pappa och sparka upp hanna och gjorde lite gröt till henne och sen åt vi. Och sen va de kört. Vi la oss i varsin soffa och satte på tv:N och vad är de på tv1000 JOOO typ Astrid Lindgren marathon... Så vi började med Mio min Mio och sedan Lotta på bråkmakargatan! Jag äääälskar Astrid Lindgren! Och vad fick jag gjort av det jag skulle? Ingenting typ. Inte bra. Men men nu är de gjort iaf och allt känns bra.

Nu måste jag äta. Återkommer i eftermiddag kanske.
Ha en underbar fredag.

/Love

Urklipp från (enlit mig) Världens bästa förskola.

Reggio Emilia

"Ett barn har hundra språk
men berövas nittionio.
Skolan och kulturen
skiljer huvudet från kroppen.
De tvingar en att tänka utan kropp
och handla utan huvud.
Leken och arbetet,
verkligheten och fantasin,
vetenskapen och fantasteriet,
det inre och det yttre
görs till varandras motsatser."

Så började det
Dikten är skriven av Loris Malaguzzi och utrycker många av de grundläggande tankarna inom Reggio Emilia filosofin. Språken är en metafor för barnens uttryckssätt. Malaguzzi menade att det inte ska finnas några gränser mellan lek och lärande.

Det hela började efter andra världskriget när föräldrar i staden Reggio Emilia i norra Italien ville att deras barn skulle få möjlighet att växa till självständiga individer utan krig och förtryck. Föräldrarna ville skapa ett alternativ till den starkt hierarkiska katolska kyrkans barnomsorg.

En av grundtankarna hos Loris Malaguzzi är att barn vill veta, de skapar sin egen kunskap. Hjärnans naturliga tillstånd är att forska, att låta tankarna ställa frågor. Den vuxne är medforskare och utmanare. På så sätt ska barnen få redskap att hantera och möta den komplexa värld vi lever i.

Malaguzzi betonar att Reggio Emilia filosofin inte är färdiga program som kan kopieras till en annan tradition eller kultur, utan man måste arbeta utifrån sina egna förutsättningar och omständigheter. Man kan inspireras av dess tankar; att alla barn kommunicerar på olika sätt med olika uttrycksmedel och att alla barn barn bär på en egen historia och egna erfarenheter.

Loris arbetade som barnomsorgschef i Reggio Emilia fram till sin död 1994 och filosofin har fått stor internationell spridning. Forskare och pedagoger reser till staden Reggio Emilia för att studera pedagogiken.

Vad innebär det?
Reggio Emilia är ett pedagogiskt arbetssätt som bygger på tron på människans möjligheter, respekt för barnet och en övertygelse om att alla barn föds rika och intelligenta med en inneboende drivkraft att utforska världen. Det är ett arbetssätt som uppmuntrar tron på den egna förmågan, olikhet, solidaritet och samarbete.

Reggio Emilia är en pedagogik som ständigt förnyas och utvecklas, med barnens behov som utgångspunkt och i takt med det moderna samhällets snabba förändring. Man kan inspireras av grundtankarna och utveckla dem i sitt eget sammanhang, utifrån sina egna förutsättningar.

Hur funkar det?
Kortfattat kan man kan säga att det handlar om ett förhållningssätt där vi tror på det kompetenta barnet som vill, kan och duger. Genom att arbeta med dokumentation och ett reflekterande arbetssätt vill vi skapa förutsättningar för barnen för att inte släcka deras lust och nyfikenhet.

Stor del av verksamheten bygger på frivillighet - alla måste inte göra allt. Rättvisa innebär inte att alla måste göra samma saker. Genom att uppmuntra eget tänkande och kreativitet uppmanas också mångfald och oliktänkande. Genom att bemöta barnet istället för att bedöma barnet eller dess handlingar, ställer vi ofta frågan Hur tänkte du nu?

Inom Reggio Emilia filosofin kallas miljön för "Den tredje pedagogen", barnet och pedagogen är de första två. Genom att skapa en miljö som är inspirerande, självinstruerande, tillgänglig och åldersanpassad ska barnet kunna påverka sin egen vardag och på så sätt ta makten över sin dag på förskolan. Material ska vara väl synligt och tillgängligt för barnen. Miljön ska inbjuda till lek och aktivitet och vara rik på sinnesupplevelser för att skapa nyfikenhet, lust och förundran hos barnen.

Det är processen och inte den färdiga produkten som är intressant, då barnets kreativa förmåga syns i processen. Genom att dokumentera barnens lek, kommunikation, konfliktlösning, skapande och konstruktioner blir man som pedagog mer lyhörd och respektfull för de förmågor barnet besitter.


Ha en underbar dag allesammans.
Idag skall vi kolla på våran lilla bäbis igen :D Längtar.

/Love


Suck!

Ja då va de tisdag ja, Idag har vart ännu en händelserik dag, Först så kl 8 i morse så va ja hos polisen för att legetimera mig och allt såntdär för att mina pengar blivit stulna! Jävla fan! Och sen så kom min snälla mamma och hämtade mig och körde mig till jobbet, Va där och fixa och dona lite :) sen så åkte jag hem och nu sitter jag i soffan och är förbannad.

Varför jag är förbannad, jo för att under allt detta så har jag även hunnit med och prata med mitt försäkringsbolag. Och jääääävlar va trött ja blir på dem,. Säger emot sig själva och är allmänt förrvirrade. Tack och lov att vi ska till läkarn imorgon, Då ska jag se vad han säger och tycker och sen jävlar e de krig me dem på försäkrningsbolaget. Tuuur att jag kan prata för mig för nu jävlar.

Jaja de va min dag. Nu ska ja ta en bulle å ett glas mjölk.

/Love

Kill me!

Helvete helvete helvete helvete. Fick precis samtal från min bank. Hmm lite skraj blev man ju men de visa sig att dem ringde med dåliga nyheter. Nog för att jag och älsklingen haft otur med våra bankomatkort och grejjer det senaste men detta tar priset. NÅN JÄÄÄÄÄÄVEL HAR FÖRFALSKAT MIG OCH TÖMT MINA KONTON! ELLER a de dem kommit åt, dvs ett sparkonto och mitt personkonto! Hela min lön hela mina besparingar! BORTA. Tack och lov så va de inte miljoner ellerså men va fan, Ja böja lipa som en idiot,Min kära banktjej trösta mig och sa att dem gör en polisanmälan och sagt och gjort några minuter efter jag lagt på från baniken så ringde farbropolisen. Polisen som förövrigt hette Roger va trevlig men fan! Jag börja lipa igen. FAN!
Men som tur är så kommer detta tydligen lösa sig. Och banken sa att pengarna kommer komma tillbaka till mitt konto så fort de bara går förhoppningsvis innan fredag!

Ne nu lipar jag igen.

Trött jag blir!

/Love

Miljoner grejjer i hövvet.

Hej på er.
Ja herregud, snacka om att man har miljoner tankar å grejjer i huvudet nu. Veckorna bara försvinner och snart är våran lilla knodd här, Men innan dess är det mycket som ska göras eller iaf denna vecka. Jisses känner mig stressad som ett djur, Och lillbusen i magen känner nog av de för de känns som om h*n planerat att sparka sig ut genom magen eller slå volter å trängas. Haha jaja, jag vet ju att de e liv där inne iaf. De e ju bra.

Usch efter denna vecka är jag sjukskriven. Fyyyyy farao va tråkigt. Vad skall man göra? Får ju typ va me Mamma eller nån hela dagarna, följa me henne på jobb eller nått, Annars kommer jag dö av tristess, eller så får jag hänga i Marias spikaffär, Nej fan för dem åker till USA jäkla äckel! ;) Ne fan va kul dem kommer ha,

Hur som veckan ser ut som sån nu att de e fullrulle kanelbulle och sen onsdag e de östra och sen torsdag kommer mäklaren och fredag blir de lite fix och rens av grejjer för på lördag bär det av till Ullared, tack och lov för att jag och Älsklingen inte är så shoppinggalna, utan vi har skrivit lista och går in och tar de vi ska och sen går vi ut.. haha Bäst! :) Men däremot får vi nog vänta på Kristina och hennes vänina som ska me, men de gör inget,, :) Vi kan fika och så sålänge .

Sen nästa tisdag kommer det största hittils. Guud va nervös jag är. Usch! Men de tänker jag inte säga vad det är. De får ni veta på tisdag eftermiddag eller onsdag. Eller inte alls, de beror på. haha!

Ne nu måste jag pallra mig hemåt så jag kommer hem idag.

/Love

Hej godmorgon.

hej! och godmorgon.
Detta blir snabbt snabbt . Ska ge mig ut på vägarna nu, Ett tips håll er inne ;) neeeeeej skoja bara . jag kan faktiskt köra bil. Riktigt bra också.

Sen ska vi iväg på olika uppdrag. Jag och min lille prins.

Ching ching

/Love

Fredag igen.

Ja herregud då va de fredag igen.
Nu går tiden lite för fort kanske, känns som om det bara är måndag och fredag typ. Vilket natt vi har haft då? Trodde jag skulle blåsa bort i sängen, regnet piskade på fönsterna och blåsten gjorde ju så att de kändes som om det blåste storm inne i sovrummet. Helt sjukt.
Idag har vi vart på banken. Det gick bra. Satt och räkna och räkna och räkna. Man va helt slut när man gick därifrån faktiskt. Men vi är nöjda. :)

Nu står hjärtat i duschen och sen ska vi åka hem snabbt till hans mor för att säg hej och kolla läget, hon e ju sjukskriven stackarn :( Sen så ska vi nog åka och hyra film jag måste bara se den nya beck som jag ej sett än, så de får nog bli så, om jag får bestämma. :)

Annars så blir helgen lugn. Nästa helg står Ullared på schemat :D Wiii äntligen!

Ha en underbar fredagskväll

/Love

Mörkt.

Ja nu e de nästan mörkt ute, mysigt, då kan man tända ljus redan när man kommer hem på eftermiddagen. hihi. Själv kom jag precis hem och möttes av att min kärlek satt och raka av sig håret IGEN! Så med ett morr gick jag och landa i soffan och här sitter jag nu, med magen i vädret och datorn på låren för den kan inte va på magen längre:P hehe.

Vi skall snart åka och handla faktiskt. En lite halv stor handling bir det nog idag. Är väldigt tomt både i kyl och frys för tillfället. INTE BRA .
Men ne nu blev jag akut jätte törstig på vatten så nu måste jag gå å dricka de.

Hej hej.

/Love

Vackert.

Hej,
Sitter i soffan och Chrilles mor och hennes Martin har precis lämnat lägenheten.
Jag är trött! Jätte trött. Sitter och lyssnar på världens bästa låt just nu enlit mig och bebisen i magen nämligen Bruno Mars - Just the way you are bäbisen gillar den me för han/hon boxar och sträcker på sig extra mycket. Ja tror den dansar :D Längtar massor efter att man ska få se den lilla!
Jag börjar änna bli blödigare och blödigare för varje dag som går nu, lipar för ingenting.. IGEN! och så håller de på, speciellt när jag tänker på våran lilla bebis i magen. Shit, att man kan älska någon så mkt innan man ens träffats. Helt sjuka känslor som kommer upp.

Nu har min underbaring duschat klart så ska inleda en kväll full med mys och kärlek.


When I see your face, there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are... Älskar er av hela mitt hjärta min lilla familj :D

/Love

Buuuhu :'(

Det blev inget hus. Budgivningen blev helt crazy och jag och älsklingen fick lägga ner..
Jag har absolut inte tid alls att sitta här och skriva så skulle bara gråta ut lite..
Nu får vi börja om och leta nytt..

He en bra dag

/Love

Jisses.

Hej hej!
Oj vilken helg, igår vad vi ju på visningen och ja vi vill flytta dit, hellst nu :P Haha ne men lugn ba lugn. Möte med banken är bokat och vi håller alla tummar.

Vi ska även gå på visningen idag me för att kolla en extra gång :)
Men va tankarna snurrar runt, vaknade vid 3 inatt och sen va de kört för mig, kunde inte somna om alls! Och lillbusen vakna i magen och låg där och sparkade på mig. Så aa har vart vaken sen dess typ, är lite smått trött nu kan man ju säga. Men ingaa problem.

Men nu måste jag springa och äta lite frukost. Är hungrig som en varg.

/Love

Kärlek.

http://www.youtube.com/watch?v=Nr3AORdAI0E

Underbar morgon.

Hej Godmorgon.
Wow,vilken morgon kallt som tusan men va fint. :) Chrille sover som en get men jag är såklart uppe med tuppen. Hade en helt underbart mysig kväll igår i Säve. Det bjöds på trerätters som sagt.
Till förrätt bjöds det på Tomat och mosarella me basilika MUUUUUMS!
Sen till varmrätt blev det kycklingfilé klyftpotatis stektsvamp sallad samt en supergod sås som Emma gjort helt själv.
Sen till dessert så avsluta vi med glass med choklad och colasås samt glassrån me choklad i.
Jag kan ju säga att efter denna brakmiddag var jag helt sinnessjukt mätt.!

Älsklingen kom sedan och hämtade mig när han var klar hos Johan, Och jisses va kallt det va när vi åkte hem, Brrrr. Men helt otroligt stjärnklart.

Idag vet jag inte vad som står på schemat, funderar på att åka till pappa och rensa lite på hans vind, Eller kanske åka ut till tumle och umgås lite. Jag vet inte.
Imorgon ska vi ju på visningen! Ååå va ja längtar! hihi!

Men nu måste jag äta frukost och sparka upp han den där inne i sovrummet :)

Ha en underbar höstdag!

/Love

Fredagsmys!

Ja, när katten är borta dansar råttorna på bordet. Dvs hjärtat ska iväg och ha myskväll med Andreas och Johan så då åker jag till Mamma och äter trerätters middag som min minsta lillasyster Emma skall laga, Hon har börjat på hotellrestaurang och ska öva hemma hos mamma och göran i helgen. Och det tackar man ju inte nej till. Ska bli spännande. :) Är så glad för hennes skulle för hon kom in på den linje hon ville och hon är så glad för att hon går där. Hon är värd det bästa min lilla hoppeskutta! Min och Hannas lilla fågelunge! Som vi haft under våra vingar sen första gången vi träffa henne !

Men ha en mysig kväll, Jag ska ta med mig min godispåse och cola som jag köpte me. Mums!
Och jag förstår att ni alla vill kolla på idol ikväll. MEN i pauserna kan ni väll iaf sappa över till 1an för att kolla på Tillsammans för världens barn! Dem behöver all hjälp!
Min lillasyster och bror e från Indien. Vill inte ens tänka hur det hade vart om dem vart kvar där.

Ta hand om er allihopa!

Massa kärlek!

/Love

Dålig update... IGEN...

Ajabaja på mig. Men jag har fullt upp för tillfället... :(
Men just nu så sitter jag såklart i soffan, Väntar på att hjärtat ska ringa för då skall jag springa ner och hoppa in i bilen och åka och handla lite smått å gott, bara lite stödhandling sådär inför helgen och så.
För övrigt så när jag kom hem idag så va jag död, sover dåligt på nätterna :( Men sen tog jag tag i mig själv och satte en bulldeg, så nu får den stå och jäsa undertiden vi åker och handlar och så och sen ska jag baka dem. Ikväll blir det potatisgratäng och fläskfilé jag har inte ätit potatisgratäng sen i vintras/våras typ, jag tycker inte att det passar in på sommaren när det är varmt att äta potatisgratäng utan de är ungefär som me Lasange. Man ska äta de när de börjar bli lite höstruskigt och vintermörkt ute. Då är det som godast :D Så idag blir de första för säsongen. ;) Till de blir de helstekt fläskfile och någonsås, har inte bestämt mig för vilken än men de återstår och se vad man orkar. Kanske ska man slå till me en efterrätt idag me. Om 2 månader är det 14 dec vilket betyder att om två månader vid den här tiden så är vi föräldrar. HERREGUUUD! (om de blir det datumet, men läkarn trodde de) Sjukt att tänka så.

Aja nu ska ja sappa lite på tv:n å fördriva tiden till älsklingen ringer.

Ching ching.

/Love

OMG!

Hej!
Nu har jag gjort något sånt där impulsivt igen! FAN! herregud, vad har jag gett mig in på nu... Aja. Det blir nog bra, har ju utmanat mig själv länge nu så nu får jag ta tag i det helt enkelt. :D
Men har en del ärenden att göra nu efter utbildningen och innan min lunchdejt med Maria. Hur ska jag hinna, kan iförsig ta ärendena efter lunchdejten. aa ja får se vad jag hinner.

Aa nee nu har jag inte tid alls att sitta här helt ointresserad. Bäst att lyssna på den OTROLIGT intressanta föreläsningen som pågår framför mig.

Ching ching...

/Love

Flytta?

Hej.
Sorry för dålig uppdatering över helgen, men vi har haft fullt upp!
Det började i fredags, Vi kom iväg på middag hos Mamma och Göran och fick avnjuta en helt underbar köttgryta, Mumms jag åt tills jag knappt kunde gå. Sen satt vi och pratade och kollade på idol och drack kaffe och åt choklad :) Mumma.
Men sen va de som någon slog mig i huvudet, blev göra trött så vi åkte hem och hoppade i säng.

Sen på lördagen så vakna vi hyffsat tidigt, åt lite frukost och åkte sedan iväg till Patrik och Lisa och Jullan, Jag slängde i lite färg i Lisas hår, fast den va nog lite för ljus för de blev bara lite nyansskillnad typ. Aja, Sen så åt vi lite lunch och sen så drog jag och Lisa och Joline iväg till backaplan för att gå in på babyproffsen å kika lite och hämta ut blöjhink m.m. Trevligt trevligt. Sen blev det senare hemgång igen för mig och mannen.

Söndag så skulle vi bara ut till Lisa och Patrik på snabbbvisit för att hjärtat skulle plocka ner dörrarna på bilen och kolla en grej, men det sluta med att vi va där hela dagen och även Kristina och Martin kom och det blev söndagsmiddag med Tacos. Trevligt trevligt.
Och under dagen när jag va hos Lisa så gick jag in på hemnet, och där, från ingenstans fann jag vart vi ska flytta. :P haha Så nu e hela släkten involverad typ, åkte även förbi mamma och göran på hemvägen och där lät de typ. Köp köp köp. :P Så aa iaf på söndag blir det visning och sen får vi väl se.. Jag e helt kär! har knappt kunnat sova inatt för jag vill verkligen flytta dit!

Jaja, slut tjötat om de.
Nu blir de frukost.

/Love

Förkväll.

Gokväll på er.

Nu sitter jag och väntar på att hjärta skall bli klar vi ska iväg på middag hos Mamma och Göran. Mysmys. Ska va där kl 19 så det är inte så brottom än, Det blev inget Lisa och Patrik idag utan de blir nog imorgon istället. 
Undertiden jag väntar så sitter jag och kollar på förkväll, det tycker jag är ett mysigt program, men det är bäst när Gynning är programledare och det är hon bara på måndagar och tisdagar tror jag. Men men det är ett bra program ändå. :)

Ne men höörni, ha en underbar kväll

Pusskram

/Love

Fredag

Nämen hej god morgon/förmiddag på er.

Frukosten ligger i magen och jag skall strax ta mig en dusch för att sedan pallra mig iväg till banken. Fyy va tråkigt. Det är riktigt grått ute idag också och löven på träden är i 2435färgert. Rätt fint faktiskt.
Gud va jag skratta när jag kollade på nyheterna imorse, då var det en man som ringt polisen imorse för att han va instängd på en krog, haha men han visste inte vilken krog han va på så polisen fick leta på hela avenyn typ och tillslut kunde dem lokalisera honom till Lilla london och då släppte dem ut han därifrån. HJahahhahah asså stackarn, han hade säkert vart där å festat å somnat nånstans eller nått. aa ja garva iaf, vilken panik jag hade fått. Aa de va roligt iaf tyckte jag.

Idag vet jag inte riktigt hur det blir. Hjärtat slutar tidigt idag så de blir väl fredagsstäd här hemma och sen ska vi köra en kille till kärna för att han ska göra klart ett badrum där, så då kanske de blir en snabbvisit hos Lisa och Patrik och sen ikväll är vi bjudna på middag hos mamma och göran. Hoppas vi hinner de,

Ne nu får ja ta tag i mig själv så ja e hemma när hjärtat kommer hem .

/Love

För snabb!

Jag var tydligen för snabb förut! NU e bloggen klar. !
hahaha Tack Fanny! Hur fin som hellst!

Nu sitter jag och bebis i magen och kollar på sos västkust.. Spännande program...

Saknar mitt hjärta. Vill att han ska komma hem snart. Så vi kan kolla på vad blir det för mat tillsammans. Men men huvudsaken är väll att bilen blir klar.

Gokväll allesammans

/Love

Finfint.

Sådär ja, då har jag landat i soffan IGEN... Hjärtat är och fixar bilen så nu blir den äntligen klar idag. Har änna saknat den lilla pärlan :)
Ikväll e de premiär för ett nytt program på 5an som jag tror kan va rätt bra. SOS västkust heter de. Det skall jag kolla på. Helgen som förövrigt är på ingång blir lugn, Ska åka hem till Lisa å Patrik och Jullan någon dag och färga lisas hår m.m. :) Hoppas de blir mysigt höstväder så man kanske kan hitta på någon rolig utflykt me. Alltid mysigt.

Jag och sketongen för ett tag sen :D hihi...

Jag hade förövrigt super trevligt i stan, åt en räkmacka på Capuccino Yummiie! Och nu till mig själv som middag här hemma blev det köttbullar pommer och beasås. Hmm konstig combo men de va okej.

Nu har jag ny Design igen :) Fast denna gången har jag inte gjort de själv. De e min kära lilla designer fanny som fixat och donat lite :) Tack så mkt för de sweetie!

Ne nu blire nyheter och invänta halv 8 hos mig!

Ching ching.

/Love


Igen.

Hej igen.

Tur att jag har folk som sysselsätter mig runt omkring mig. Nu ringde systeryster och tjöta skit. Så drar in till stan med henne och tar en fika eller två :P Mys.
André skall även me för han ville jätte gärna se min mage, KUL att folk vill träffa mig menar ja. Eller a nu ville han ju inte träffa mig utan mig mage men ändå. Jag låtsas att det är mig dem vill träffa.


Bosse äter glass och sover.. Hon den där andra leker nått.

Och nu ska jag tillbringa min dag på stan med dessa. Jisses.

/Love

Julpynt!

Hejhej.
Varför kommer man alltid till en såndär julstämning typ låångt före jul. Jag älskar jul, och jag har sagt det 10305 gånger innan. Det är den mysigaste tiden på året! Och i år kommer vi va 3 :D herregud!
Men iaf, jag vill ha december och första advent nu så jag kan julpynta och göra mysigt. Det bästa som finns . Alla goa dofter av blommor och ljus och godis och sköna stämningar av musik och mysiga programm på tvn...

Gash! Jag vill ha jul nu! Och jag tror jag skrev samma sak vid samma årstid förra året. Jäkla oktober noveber försvinn nu. Ge mig december :D

Ha en underbar dag

/Love

Booring..

Hejhej.
Nu sitter jag här igen, i soffan på mitt feta arsle. Ne men jag sitter iaf i soffan. Sjukhuset börjar precis på tv tack och loooov för då har jag någonting att göra. ne men svärmor e faktiskt här eller aa inte just för tilfället men hon e här å tvättar men hon skulle iväg och träffa någon vän till henne lite snabbt sen kommer hon tillbaka.
Och då skall jag fjäska med henne om hon kan köra ner mig till affären så att jag kan handla lite nödvändigheter.

Jaja jag återkommer sen.

/Love

Kvällen.

Ja nu e de då iaf höst. Det är kolsvart ute och kl är inte mer än strax över 19. Men jag gillart, för då kan jag tända ljus och mysa till det här hemma. Vi har ätit mat och hjärtat har nu stoppat in en äppelpaj i ugnen. Han e en riktig gottegris den dära... ;)

Men nu skall jag sätta på en kopp te och sen gosa ner mig gott i soffan med min underbaring till man och den lille magen och ha en mysig tisdagskväll till massa bra programm först ut är Halv 8 hos mig, sen sappar vi över till 4+ för att kolla på 112 på liv och död och sist men inte minst 5an för desprete :D I like aaalot.

Ha en underbar kväll.


-

På order från Maria. ;)

Fetto.. 10v kvar till snitt...

/Love

Lillbusen


Hmm fix och trix..

Ja eftersom jag inte har så mkt att göra så sitter jag och fixar och trixar lite med bloggen. Men kan ej bestämma mig riktigt. Jag vill ha nått mer höstigt. aja får väll klicka vidare här. :P

Glöm ej att idag börjar dem desperata hemmafruarna! :D Wiii äntligen!

Love

Trött.

Ja jag och min lilla skrutt i magen är trötta som attan. Vi får inte sova på nätterna bara för att jag hostar så. :( Börjar tro att det är nått nytt som spökar nu för jag hostar tills ja inte kan andas längre typ. Hemskt är det. Och än en gång fick inte hjärtat sova mycket inatt heller. Han bara ligger och klappar på mig.
Lillskrutten bevisar att h*n e trött för de e inga riktiga sparkar utan mer sega buffar eller sträckningar. Stackarn, Dumma mig som inte kan bli riktigt frisk.
Hjärtat tycker att jag ska till läkarn igen men va fan, jag kan ju inte hänga där nere som ett miffo. Ne ja får vänta tills de blir värre eller nått. De e ju liksom bara hostan som e jobbig nu.

Ne nu får jag ta tag i mig själv. Annars kommer jag väl att somna här och det är ju inte okej.

Ha en bra dag. Kanske kikar in senare me bilder eller nått.
Ching ching,

/Love

Orättvist!

Livet är inte rättvist! Inte alls, Pratade precis med en vän som gått igenom någonting som måste vara det värsta nån måste gå igenom! Usch! Kan inte stoppa tårarna! Hemskt! Tänker på henne så otroligt mycket. Alla mina tankar går till henne just nu. Det har dem iförsig gjort ett tag tillbaka. :(

Nog om det förtillfället. Har vart med Maria i spikaffären idag. Mycket trevligt som vanligt. Och jag har fått "order" om att lägga upp bilder på magen eller iaf ta bild på den. Så får väl fixa det i dagarna. :P LAT! ;)

Ne nu ska jag laga lasange så den e klar när hjärtat kommer hem.

Ha en mysig kväll.

Love

Kanelbullens dag.

God förmiddag kära vänner.
I natt har de då inte varit en bra natt. Jag har bokstavligt talat typ hostat sönder mina lungor. Jätte jobbigt varken jag eller hjärtat kunde sova, Stackars hjärtat hade panik typ trodde la att ja skulle dö eller nått, han låg å klappa mig på huvudet å strök mig i håret. Hihi lilla plutte då. :) Men jag överlevde iaf.

Idag är det kanelbullens dag så jag får väll ställa mig och baka lite bullar sen, dem jag baka för en vecka sen tog ju slut direkt. Så får la göra en insats i eftermiddag me.
Men just nu sitter jag och stör mig på att jag inte har några pengar på mobilen ett spärrat bankomatkort och bara cash... Varför detta stör mig är för att jag försöker få tag på min lilla Mysmaria. Men det är inte så lätt när jag ej har några pengar på mobilen. Hade jag haft ett ospärrat bankomatkort så hade jag kunnat ladda på de direkt med de men nu måste jag alltså ta mig till en affär för att ladda på de och de orkar jag inte. Jag får helt enkelt hoppas att hon loggar in på facebook och ser mitt massage där :D
Jag tycker nämligen att vi ska ha lunchdejt idag som vi hade förr. Super mysigt :D Så får se om hon ser de. Hoppas hoppas va hundra år sen jag träffade henne! :(
Båda två har nog haft fullt upp på varsitt håll. Och så kan de faktiskt vara ibland. Jag brukar säga de att dem riktiga vännerna är dem som man inte behöver prata med varje dag 349583 gånger om dagen för att bara göra de för att man är vänner. Nej! För mig betyder vänskap att man finns där och att man har sjuktkul när man väl ses även om det inte är varje dag. Det är de bästa! :)

Ne nu måste jag duscha eller nått.

/Love

Söndag

Hej hej.
Ja nu är det redan söndag, Dagarna bara springer förbi.
Igårkväll så åkte vi till Maurio som hade lite balluns hemma hos sig. Hade suuuuper trevligt. Trotts att jag va nykter så hade jag super trevligt. Men sen blev jag och hjärtat gör trötta och satt typ som en idoljury i en soffa och kollade på människorna när dem dansade. Min älskade Mickan va där me, hon skulle dricka en öl haha de sluta på aa ja vet inte hur många och privatshow på dansgolvet me. Även hela "toleredscrewet" var jdär me . Trevligt trevligt :) Men som sagt vid 3 kände väll vi att vi hade gjort vårat så då tog vi en promenad till wieselgrensgatan och sen tog vi bussen hem. Väl hemma mådde jag illa som ett djur och spydde som en gris. Typ som om jag vore dyngrak. Men tror de va nått vi käkat eller så tidigare på dagen för hjärtat hade me ont i magen sen så spydde ja nog för att folk rökte inne hos Maurio vilket alla gjorde typ men ja som inte röker och inte gjort på ett halvår typ fick nog lite för mycket och mådde nog illa av all lukt och så eller nåt. Men kände de inte förens jag kom hem. sen blev ja säkert åksjuk på bussen me. haha aja .

Hjärtat ligger fortfarande och vilar sig så ska nog ta och sparka upp han nu så vi kan ta oss en promenad och hämta bilen sen när vi käkat och gosat lite och så :)
Älskar min lilla pluttekorv han e bäst i världen. Inte ofta jag kan säga så dagen efter en fest men idag kan jag de :D haha . Hur lät inte de då. aja.. Han e iaf bäst!

Älskar dig Christer Eriksson mest av allt i hela världen!
Får se om vi åker och drar en sushi med svärmor sen, hon ska ju börja me sin utresning nu stackarn... Bara massa äckel mat därav misusoppa ni vet sån man får me sushi om man vill, och de tycker ju jag är skit bra. Då äter hon soppan och ja sushin Kaaaaaaanon! :D

/Love

Blir GALEN!

Varför funkar det ej att gå in på vissa bloggar???? Jag får ju panik. Hatar när saker inte funkar. Kan inte gå in på min mysmarias blogg www.maaaariaaa.blogg.se och inte heller på min egen! Jävligt störande!
Jag blir ARG!

Love

Fredagsmys.

Goddag mina kära.

Imorse var jag uppe med tuppen som vanligt, tog mig en promenad ner till torget för att vara där vid 8 hos min underbara barnmorska. Idag till min fasa så var det stick överallt i arm å finger å aa, sen lyssna vi på hjärtljuden som va på samma som sist dvs 140, och så mätte hon hmm va de livmodern, har ju inget koll på nått, den va iaf bra 23cm, Sen va de de där med att väga sig me, har gått ner så nu fick jag nya order att unna mig nått gott i helgen, IGEN. :D Jag gillart. Så nu sitter jag och väntar på att hjärtat skall komma hem så vi kan åka och helghandla, dvs handla bara massa goda grejjer inför helgen. Muums!

Nu känner jag även att jag vill blir frisk. Är tröt på att sitta instängd och osocial... Vill träffa folk.

Ne men nu tittar han nog snart in här genom dörren, det är ju fredag vilket betyder att han slutar tidigt. Mys!

Ha en underbar fredagseftermiddag och kväll alla söta.

/Love