Back again...

Heeeeellloooooj!
Nu sitter jag i soffan och dör av hunger snart vilket jag tycker att jag gör hela tiden. ÄR fan hungrig jämt! Inte OKEJ!
Så jag skall iaf sparka upp min LATA boyfriend och käka lite frulle! Och sen skall vi iväg till den nya gokarthallen i stan.. Spännande.. Jag känner dock att jag hoppar att köra... Så då e det ju perfekt för mig att stå brevid och ta kort :D Jaa! Hejja mig ! :P
Sen i eftermiddag skall vi hem till min mor och Göran för lite fika och så. .Mumms! Ska även lämna över ett till paket till systeryster som inte kom i tid till hennes student dag..

Men som sagt.. Stackare som ligger kvar i sängen.. Nu j*vlar!

/Love

Hej....

Hej hej .
Nu var det ett jääkla tag sen jag skrev. Jag vet. Men så kan det bli ibland. Jag har haft riktigt fullt upp!
Syster yster tog studenten i torsdags och inför det och så har det varit MYCKET att göra. Så har typ bott hos mamma och dem, Och ej hunnit blogga. Nu är det helg och jag ska tillbringa den med min andra hälft som äntligen är hemma hos mig :) Han har vart på resjobb i veckan med :( Tycker inte om det!

MEn nu tvättar jag så måste ner till tvättstugan igen!
Hej hej

/Love

Heldag!

Godmorgon alla :D
Jag e uppe och skuttar som vanligt. Skall packa lite och så för att idag skall jag och min underbara älskling som äntligen kommit hem ha en heldag vid havet. Skall stanna och köpa lite gott som vi skall ha med oss och så skall vi bara ligga och glassa i solen! UNDERBART! Har saknat han så otroligt mycket!
Men nu e han hemma iaf till på måndag :(. Men nu måste jag ta vara på han medans han e hemma.

Hoppas ni alla får en underbar dag !

/Love

Undernärd...

Hejhejhej.
Gissa vad jag gör? Joo jag sitter såklart i soffan med fötterna på bordet och gillar livet typ. :P Haha.. Har precis tryckt i mig MASSA mat.. och jag menar verkligen MASSA mat...
Lyssna bara här. Kl 14.45 skulle jag vara på ..... så jag slängde ihop en köttfärssås och spagetti vid ca 14 tiden. Såklart fick jag as bråttom och fick slänga i mig maten för att sedan springa ner till torget för att vara i tid till min tid... Hann precis. Fick träffa personen som kommer betyda en himla massa ett tag framöver fick väga och mäta mig och svara på massa frågor... Då fick jag en blick mot mig och så sa "experten" "Malin Malin du måste äta! Du är undernärd du väger alldeles för lite och har ett alldeles för lågt BMI... Du måste trycka i dig lite gott! " Sagt och gjort, när jag gick därifrån så gick jag in på ica och köpte

  • Grillade Kamben
  • Potatissallad
  • nybakat bröd
  • Never stop
  • Kaktus Lime sorbet
  • Fanta lemon

Samt lite frukt av olika slag...  Så ni förstår ju varför jag ligger tillbaka lutad i soffan med fötterna på bordet.. Det känns som jag ska spricka!!! Ska nog slänga i mig lite sorbet snart iaf .:) MUMMS!
Så nu får vi hoppas till nästa gång att jag har gått upp lite i vikt. Men jag rör ju mig så mycket så de e svårt för mig att gå upp. PLUS att jag har en fasa att överskrida 50strecket.... Har aldrig vägt över 50 kilo.. Och det känns lååååångt borta för mig att gå över de.. Men jag måste blunda nu och ta steget över... Attans! Men hoppas jag går ner det sen snabbt igen. TUR att jag älskar att röra på mig, och naturen och promenera.. Skulle nog kunna promenera huuur långt som hellst! Påtal om de .. i helgen skall jag nog övertala Älsklingen att gå en lååååång promenad. Typ hem till mamma och Göran i säve eller nått. Det kan ju inte ta så lång tid. åå va mysigt de hade vart. Typ på kvällskvisten.
Längtar så tills han kommer hem imorgon. Det är väll både bra och dåligt att vara ifrån varandra så . Man hinner ju sakna varandra och så men jag tycker det är jobbigt när han e borta. Tycker inte alls om att vara själv. Inatt somnade jag kl 01.30 och vakna kl 06.00.... :( Hoppas de blir bättre inatt..

Ne nu blir det Kaktus/Lime sorbet! Mummaa!

/Love


PRESSSSAAAA!

Godmorgon eller god förmidddag..
Nu har jag precis ätit lite frukost bestående av som vanligt en macka ett äpple och vatten.
Sitter nu och väntar på att kl ska vli 11 typ för då tänkte jag gå ut och crashlanda här ute på gräsmattan utanför lägenheten. Ska väll försöka sola ryggen idag. Men det är så tråkigt. Men ett måste ser ut som black and white om man jämför framsidan och baksidag på mig :P hahaha inte kul INTE KUUUL....  Man skulle haft en solstol.. Menmen.. Får ta med mig en filt samt en handduk eller nått å gotta till de på gräset.-

Nepp nu har jag inte tid med detta längre... Förresten i eftermiddag elller närmare bestämt kvart i 3 ska jag iväg på en spännande sak :D De ni. Synd bara att inte hjärtat kunde följa med .. Men men . Nästa gång så.

/Love

Hemma igen

Japp nu har jag anlänt till våran underbara lägenhet igen. Skall snart krypa ner i sängen i min ensamhet. Hjärtat kommer ju som sagt inte hem förens på fredag.. :(

Hoppas ni haft en underbar kväll! Det har jag iaf, med godmat m.m.

/Love

Rubrik...

Hej hej igen....
Blev inte så mycket solande för mig idag. Alldeles för tråkigt att sola själv.
Däremot har jag kollat på kort som jag hittade här hemma hos pappa. Jag älskar att kolla på gamla kort. Man sitter typ och ler hela tiden.
Pappa är ute och springer och när han kommer hem så skall han tända grillen ! MUMMS! Är sjukt hungrig..
Grannen, Allas våran "halvbror" Kim tar studenten idag. Vi har bott grannar med dem i heeela vårat liv typ. Han tar iaf studenten idag så jag har rotat fram super söta bilder på han när han va liten. Så har ramat in dem och så skall Hanna få ta med sig dem upp när hon kommer hem från jobbet vilken borde vara när som helst.
Ne men nu dundra pappa och kristina in från sin springrundan.. Hoppas på mat nu då.
För er som undrar så är sjklart Chrille på resjobb annars hade jag ju aldrig befunnit mig här helt själv :P Men som sagt så har jag liiiite svårt att vara ensam hemma.
/Love

Men hallååå.

Jag e rätt rolig faktiskt. Eller aa. Typ. Idag när jag vaknade såg jag såklart att solen sken som attan. så jag pallrade på mig kläder och gick hem till pappa. För att erövra balkongen. Hanna min lata syster låg såklart med täcket över huvudet nere i källaren och mummlade för sig själv.. Sovandes alltså...
Men sen åkte hon till jobbet. Nu ska jag egentligen sitta ute och sola. men jag har kommit på att fan va tråkigt det är att sola själv.. Asså finns det ens något tråkigare.?
aja strunt samma.
Nu till det roliga då. eller aa kanske inte så bra roligt men ändå.. Jag har blivit en sån jävla tvärtemot kärring.. haha jag måste bara göra och känna tvärtemot vad jag borde. haha helt sjukt. Hmm en förklariing då. Igår efter jag hade badat så åkte vi hem till Chrilles mor och Martin för att ta en snabb fika. Då står det värsta goda mögelosten på bordet. Jag sitter och tänker för mig själv. Men Malin sluta nu du har slutat röka då kan du väll för fan skita i att äta mögelost. men nee då sitter de en trotsig jävel på min axel och säger ÄT ÄT ÄT ÄT ! haha helt sjukt. Så jag skär mig en bit och mmmmmmmmmmmmm va god den va.. Jag borde inte JAG VET! men fan va gott det var.. Samma hände mig idag. Okej jag e besatt av sushi men jag kan faktiskt klara mig utan de.. Tills för typ två timmar sen. Min hjärna fullkomligt styrde mig ner till bussen för att åka BUSS till närmsta sushiställe för att köpa med mig och sedan åka BUSS hem igen för att vräka i mig de...
Med andra ord är jag en trottsunge som måste ha allt som jag inte borde.. Det var de jag tyckte va det roliga..
Ne nu skall jag trottsa mig själv igen och gå ut och sola ENSAM.. fan va tråkigt.. jävla tjööt.. haha.
ha en underbar eftermiddag själv ska jag nog tvinga min pappa att ta med mig ut och åka båt. :D
/Love

Tjockis...

hmm va hände med Malin som aldrig äter skräpmat.. Hmm idag gick det åt helvete.. Åt först på mc-donalds med Maria och sen blev det pizza nu på kvällskvisten med älsklingen . FAN FAN FAN! nu måste jag bara dricka vatten i tre dagar så jag får bort de..

VET NI VAD JAG GJORT MER IDAG?? Jojjomensan jag har badat. I havet såklart. Ja de va kallt . Men fy bubblan va skönt det var att plaska omkring sen när man vant sig. Jag och hjärtat åkte ut till tumlehed och jag va inte feg för att hoppa i vattnet. Hjärtat däremot han e ju sån jääävla badkruka.. Så han satt på land och tog kort istället :D En mycket mysig kväll!


Första simtaget var rätt kallt faktiskt....

Lufttorkaaaaaaaa...

Vackert...

Älskar vintern. Men älskad baskemig sommarn också :)

Mina nya skor förövrigt ;)

Hahahaha Förlåt Maria men måste slänga upp dessa bilder på dig me som jag tog förra veckan när Maria åt sushi för första och aa sista gången tror jag ... hahahahah

Hahahaha Love you!

Ha en underbar kväll alla. Nu skall jag bädda ner mig i soffan :)

/Love