Nervös...

Hej och God fortsättning på er!

Hoppas ni haft en bra jul och att ni är nöjda med klappar m.m. Själv är jag super nöjd med precis allting! :D Fick bl.a Två brödrostar, en sodastream, GP premunation (stavas??), ett par kängor,smink,pengar, grejjer till bebis m.m. Men den bästa julklappen kommer ju inte förens på tisdag. Våran lille bebiskorv :D Läängtar! Men börjar bli riktigt nervös nu ... Tänk att vi vet liksom om att kl 07.00 ska vi va på östra för att sedan snittas kl 08.00. Och allting tar ca en timme så vid kl 09.00 har vi en bebis. Ne guud kan inte skriva mer om de . blir så nervös. :P

Nu ska vi snart packa ihop oss och åka till Mamma och Göran för Göran fyller år imorgon så de blir lite fika och så där kl 18 idag. Myyys myys men va de börja snöa helt plötsligt. Jaja!

Ha en bra kväll!

/Love

Julafton!

God Jul på er alla!
Shit det är verkligen julafton idag, helt sjukt. Fattar ingenting men mysigt är de ju. :) Alla julklappar är fixade och inslagna .. Puuuh de va ett gäng att slå in igår, Älsklingen rensade sin garderob lägligt nog tills vi skulle slå in alla klappar.. haha men de gör inget jag slog hellre in dem själv :P

Så va står på schemat idag då? Joo, Jag ska snart vecka min lille prins och så ska vi äta en lätt liten frukost och sedan klär vi upp oss för julfirande. OCh sen så bär det av. Först till tumlehed för att pussa å krama lite på Kristina Martin Lisa Patrik Joline och lilla Denise. Lite god mat och trevligt sällskap samt klapputdelande :D
Sen när vi vart där så tar vi våran lille brum brum och åker vidare mot Säve och hem till min lille mamms, Göran samt min stora lillebror :) Där blir de massa mat och mys och klapputdelning också, vi bestämde oss även för att sova över i Säve så de blir en helkväll :)

Hoppas ni alla får en underbar Jul!

/Love

-

Magar magar magar.... :P

Dålig som ja e med att dokumentera min graviditet så vet ja knappt vilka veckor bilderna är i . men men...

Här är det i slutet av sommarn vet ja iaf :P


Detta är samma dag också i slutet av sommaren...

Tror detta är i vecka 26...

Ingen aning om när ..

Ingen aning om när heller... Fan va dålig ja är.. .:S

...någon gång...

suck...

Denna vet jag iaf :D För den tog jag nu! En vecka innan bebis kommer.

Ha en underbar dag.

/Love


Hicka!

Hej Idag är vi "lediga" från östra och de resulterade i att jag sov till halv 10. Hejja mig! :P Hjärtat sover såklart fortfarande. Lillplutten har hicka i magen, som vanligt. Tycker de är de ända den gör där inne nu. hick hick hick.. hela magen lyfter sig. De e faktiskt lite halv jobbigt. Men idag är det EN vecka kvar. Alltså EN vecka, 7 dagar. jisses. Nervööööööst! ja kommer va helt super nervös efter helgen. Lycka till för mig att sova natten mellan måndag och tisdag. Hihi sen kommer bebis. :D

Ne nu e jag hungrig och orkar inte alls skriva mer.
Fukost på ingång.

/Love

10 dagar kvar.

Oj oj mycket har hänt sen lucia kan ja ju säga.
Lisa och Patrik har fått bäbis nr 2 en lite Denise som kom till världen den 14dec. :)
Vi träffade dem samma dag på östra då vi ändå va där för ctg m.m. Och jisses vilken liten skrutta. Sen när vi satt i bilen påväg hem och prata om hur liten hon va så kom vi på att shit våran väger ju typ hälften av henne. Våran lille skit kommer va en litten pytteplutt :D
Och nu är det bara 10 dagar kvar. Kan ni fatta? Jag kan inte de iaf. Men igår va vi på ctg igen och även på mr. HEMSKT va de! jag har gjort de innan men inte gravid. Och de ska ja säga att de va inte roligt alls. Efter 20 min inne i den där jävla rymd tunneln så fick ja panik och dem fick köra ut mig och chirlle fick klappa lite på mig och trösta mig lite innan jag fick åka in igen för dem sista bilderna där ja nu skulle hålla andan. Tack för den! det ända jag koncentrarade mig på va ju att andas lugnt för att inte få panik... men men de gick bra och efter dem bilderna va ja äntligen klar! Kirurgen kom och allt såg jätte bra ut. :) Så glada och nöjda gick vi därifrån.

Idag står det bara JULGRAN på schemat... Ska sparka upp hjärtat snart för att äta lite frukost och sen bär det iväg på äventyr...

Hoppas ni alla får en bra helg.

/Love

Lucia.

Idag är det lucia. Ingen speciell dag för mig men men.
Igår så va de kalasdags igen. Mamma Göran Pappa Kristina och Elsan va här och firade mig och Chrille med Paket å Tårta å grejjer. Och det ena stora paketet efter de andra dundra in genom dörren. Först kom Pappa med ett super fint skötboord! och av han och kristina fick vi även pengar blommor en mysdress fick jag, och av farfar och gun å farmor och konrad fick vi presentkort på ikea. Sen när mamma och göran kom så kom dom först med en stor skål godis till min kära godisälskande man. hahaha han hade önskat sig de, sen fick vi även blommor där samt en spjälsäng :D å madrass å massa grejjer, och av mormor och morfar fick vi pengar samt en gryta som ja önskat mig så mycket :D Och sen när min älskade Elsan kom så fick jag två fina nagelack samt ett presentkort på Gina Tricot.
Om jag/vi är nöjda med gårdagen! OOOOOJA! Vi prata om de hela kvällen va nöjda vi va . Underbar födelsedag.

Nu grejjar hjärtat lite i köket och jag sitter i soffan. Han är ju sjukskriven för att va hemma med mig nu så de är ju skönt iaf.

Snart bär det av till östra för slutgiltlig dom ;)

Ha en bra dag allesammas

/Love

22 år idag !

Ja idag fyller ju jag år! Herrejisses! det har jag inte ens haft tid och tänka på dessa dagar. Men det är ju alltid trevligt att fylla år . :) Igår va Hjärtats familj här bestående av Patrik Lisa Joline Kristina och Martin. Det blev lite fika av smörgåsar och tårta. Mummsiiiigt! Min lille ville också komma ut och vara me så fick verkligen ta de lugnt och sitta ner så mycket som möjligt. Nästa år får h*n gärna vara me och fira sin mamma :) Fina presenter fick jag me, Lisa hade ju blivit synsk och köpt perfekt grejj till mig som jag glömt av att ja önskat mig, tror inte ens jag sagt till någon att ja önskat mig de för jag hade glömt de. De va iaf ett creme brúlee set, med brännare former och allt. Blev jätte glad ! Av svärmor och Martin fick jag ett par örhängen en väska och en skyddsängel ljusstake. Jättefina grejjer!

Imorse fick jag sång av min kära man och min älskade parfym som jag verkligen inte trodde att jag skulle få! Blev så sjukt glad! Fattar inte hur han har hunnit! Han e bäst! Lyckas vara på sjukhuset och ta hand om mig och sen hjälpa mig här hemma och köpa present å grejjer! Älskar dig så otroligt mycket min älskade Christer Eriksson!


Nu ska ja lipa lite till Spirit - Hästen från vildmarken. (Man e ju lite lätt blödig nu för tiden)

/Love

Äntligen hemma!

Överlycklig sitter jag nu hemma i soffan! Eller aa hemma i mamma och görans soffa. Blev utskriven imorse och Pappa kom och hämtade mig och körde mig hit. Får nämligen inte vara ensam... Så fick åka hit, hjärtat skulle försöka sluta tidigare och hämta mig och sen är han ledig till bebis kommer å lite till. :) Känns konstigt att inte få va ensam någonstans . Eller ja får ju va själv i ett rum men ska alltid ha folk i närheten. Men de är väl bra. Vad läkarna säger de gör jag... Är bara glad att ja slapp ligga på östra mer.. Nu hoppas vi att bebis väntar till den 28 som den ska....! :)

På måndag skall vi tillbaka till våran riktiga läkare så han får säga va han tycker me. Han har vart ledig denna vecka och dem läkarna jag träffat nu har inte vågat säga så mkt för våran vanliga läkare är deras chef. Haha så dem har vart lite försiktiga med att ta egna initiativ:P . Lite roligt faktskt. Men ja e så nöjd me all personal.

Nu ska ja gosa ner mig i soffan här me måns. Goaste katten!

Ha en underbar dag!
/Love

Update...

I onsdags vid 11 tiden så gick slemproppen.. Oj oj tänkte jag och åkte till östra. För att göra en lång historia kort så är jag inlagd här på special bb. Men kommer få åka hem imorgon. Har fått sprutor i rövmuskeln för barnetslungor fall den skulle villa komma ut nu.. och har även fått verkstannade spruta i benet . Aj aj aj kan ja ju säga om dessa sprutor.. Ingenting för mig. Men jag och bebis mår bra nu och den e kvar i magen precis som den ska :)

De va en kort update.. Min dator funkar inte riktigt som den ska här så får updatera mer imorgon när ja e hemma.
Ha en underbar natt de ska jag försöka att ha iaf.

/Love

Hej tomten.

Hej tomten.
Jag tycker nu att jag levt alldeles förlänge utan djur i min närhet. Visst kan ja åka till Mamma och Göran och pussa lite på mina katter där men nu önskar jag mig en som jag kan ha hos mig jämt.
Jag har lite förslag:

Jag har ju alltid velat ha en vit perser men insåg just att en röd går lika bra ;)

Tack tomten på förhand.

Ps Glöm inte av att jag även fyller år om 5 dagar. De går bra i födelsedagspresent me.

/Love

21 dagar kvar... Gäsp!

Goddag!
Har precis vaknat upp efter att ha sovit lite middag. Gott, det va ja värd. Va uppe me tuppen imorse och tog mig en promenad ner till torget för att gå på föräldragruppen. Idag pratade vi om amning och bvc va inne på besök och pratade lite om allt möjligt. Nu har ja iaf gått klart den gruppen. Kändes väl rätt onödigt egentligen eftersom varenda grej dem sa slutade typ alltid med "men så blir de ju inte för dig Malin" Eller "vi får se om det funkar för er Malin" Så aa .. Men men . Träffade ju trevliga människor iaf.
Nog pratat om de...

Imorse gjorde ja en upptäckt. Jag har nog börjat gå i sömnen igen... Eller aa iaf gå upp å kissa i sömnen. Shit tänk om man typ går upp å ska kissa i sömnen så går vattnet typ så märker man inte de. haha va tokigt.. :P .

Efter jag vart på föräldragruppen idag så gick ja in på ica och handla lite. Bla Grötris för ja tänkte koka risgrynsgröt. Jag tycker inte om de men jag tycker om ris á la matla. Så nu håller ja på å koka gröt för att sedan vispa i lite vispad grädde vaniljsocker och vanligt socker så vipps har man ris á la malta ;) Men insåg just att ja ej har något vaniljsocker så får nog traska ner till torget igen. SUCK! Förövrigt så är nog inte grötkokandet min grejj. Gick just ut och kollade till den och då va de gröt över halva spisen! Jaja. Ingen skada skedd :)

Nu ska ja ladda för att ta en promenad ner till torget igen....

Ha en underbar dag.

/Love

22 dagar kvar.

God eftermiddag.
Hoppas eran dag har vart bra.
Min började på Östra för ctg, lillbusen i magen sov så efter att ha suttit uppkopplad i en timme så blev det ej godkänt, samma som första gången ja va på ctg, så de va bara för mig att ta på mig jackan och ta en promenad och en liten fika på Östra för att sedan komma tillbaka en timme senare. Ochnär ja kom tillbaka tog de bara 12 minuter innan de va registrerat. Kanon och jag fick åka hem igen. :) 

Här hemma har jag inte gjort så mkt. Har faktiskt sovit middag ett bra tag idag. Va trött som attan imorse så passade på när jag kom hem. 

Imorgon är de sista föräldragruppen för mig som ja kan va me på . Är på Östra den riktiga sista gången så imorgon får bli den sista för mig. :)

Yäyä nu ska ja sappa lite på tv:n

Ha en fortsatt bra kväll.

/Love 

Fredagsmys.

Bilbarnstolen står så fint i hallen och alla matkassar är inplockade i kylen. Nu e de fredagsmys som gäller.
Ska snart börja med maten som blir fläskfilé med potatisgratäng samt pepparsås och en god sallad, till förrätt blir de avokado med gräddfil löjrom och rödlök. Yummiiie!

Tycker att bäbis betett sig lite knasigt idag... har haft mkt förverkar m.m. Snälla bebis stanna kvar där du är! iaf 25 dagar till.... 
Imorgon blir de först fika hos Per och sen vidare till Johan och Maria och sen på kalas hos Lisa.. Just de ja de va ju ta de lugnt man skulle göra.. Aja, de får ja göra på söndag kväll efter julbordet eller nått...


Ne ha nu en underbar fredagskväll framför idol! Jag tror Olle åker idag, de hoppas jag lite på me för den delen :P

Yäyä

/Love


25 kvar.

Nu sitter jag och väntar på att hjärtat ska ringa så ja kan springa ner till bilen så ska vi åka och hämta våran fina bilbarnstol :) hihi. Herregud ja tror de e sista grejjen sen har vi allt. Sjukt!
Imorse va ja även iväg på ctg igen. Gick bättre denna gången och jag va därifrån redan efter 40 min. :) Så de va ju käckt. Ska dit på måndag igen. Dem börjar änna känna igen mig nu . haha men så trevliga dem är. Tack och lov för de. Jag hade lätt kunnat tänka mig att sitta i receptionen där. Ja kanske kan extra knäcka när ja ändå e där på veckodagarna .  Haha tänk va bra de hade varit.

Men nu får ja fixa mig.

tjing tjing!

/Love

Suck alltså!

Ja och så kom den, min vanliga tur. Mitt jävla bankomatkort är avmagnitiserat. Asså helt seriöst! Va fan e de här för idé me banker. De e värdelööööst! jag ska ta ut alla pengar jag äger å har å ha dom i madrassen istället som folk hade förr. De verkar ju vara sjukt mkt bättre! Ne så nu väntar ja på att älsklingen kommer hem så ja kan få hans konto nr så ja kan föra över till han... jäääävla meck alltså!

aja nu kom han.

/Love

26 dagar kvar...

Ja nedräkningen e ju pågång hos alla, barnen har ju sina julkalendrar och ja har min julkalender me fast till den 28 :P hihi.
Har precis kommit hem från min kära barnmorska, lite stick i finger och mätning och sånt dära.. Vi insåg idag att lille skrutten där inne redan har lagt sig fullt redo att komma ut! NEJ TACK! inte nu! du ska vänta där inne till den 28 har ja ju bestämt! Och läkarna me för den delen. Så nu har ja fått nya order om att ta de lugnt... Hmm de är inte min grejj de där med att ta de lugnt. Men men. Imorgon ska ja till östra igen...  Hoppas de går snabbare denna gång för sist tog de ju liiiiite längre tid än planerat! haha . Jaja.

Nu ska ja ta mig en lussebulle och kolla klart på pellesvanslös som ja började kolla på igår. Sjukt bra om ni frågar mig . Skrattar så ja gråter när ja kollar på de. Bill och bull asså ja dör. haha!

/Love