Sommar?

Hej hej hallelåååjaa!
Hoppas ni har haft en underbar helg, min har varit heelt kanon. Sol sol sol och hjärtat har varit ledig, massa god mat samt trevligt sällskap alla dagar!
Påskafton tillbringades hemma hos min kära mor och Göran, hjärtat och Göran fällde träd och röjjde på baksidan hemma hos dem så Göran hämtade han tidigt för att dem skulle komma igång. Jag passade då på att packa ner Ossian i vagnen och sen gick jag och mötte Linda för en morgon promenad i morgonsolen. Och jäädrar va vi gick! och tjööta, Skön känsla när man kom hem efter den promenaden då va man både tom på tjöt och på energi, så då tog ja och Ossian oss en liten tupplur till mamma skulle komma och hämta oss vid 12.
Hem till dem och äta massa påskmat! min Mormor och Morfar kom också vilket var väldigt trevligt, va längesen ja träffade dem nu. Efter detta solade vi oss och Ossian låg i vagnen och sov som en gris til motorsågar och trimmers... :P Men sen va de fullrulle igen och han skulle inte sova mera tyckte han. :P Tog taxi hem vid 10tidentror jag, trötta som satan slockna vi alla tre!

Påskdagen, Då var de fullrulle me, jag började dagen med att steka en jädra massa köttbullar! hjärtat började dagen med att åka på jakt efter en hatt till ossy men hitta ingen som passa så de fick bli en keps istället. funka bra de me, sen åkte vi till coop för att inhandla lite dricka samt småplock och sedan vidare hem till Kristina och Martin där även Patrik och lisa med barn mötte upp. Jag satt och stekte mig en stund såklart som den soldyrkare jag är, haha sen va de mat å en massa sådan också. Sjukt mätta blev de kaffe och glass i solen och sen lite tjöt sen åkte Lisa å Patrik hem och jag chrille ossy och kristina och martin tog oss en promenad ner till havet och kolla solnedgången, med en övertrött ossy på armen bestämde vi oss sen för att åka hem, deckade även denna dag helt utpumpade.

Gårdagen va vi också på språng hela dagen, Började med att åka till bäckebol för att boka synundersökning till hjärtat sen mötte vi upp Kristina och Martin i Björlanda där vi kolla på tomten som jag och hjärtat är väldigt intresserade av, och intresset blev inte mindre när vi va där, vilket tomt asså! :D Kristina och Martin va väldigt possetiva me och vi åkte hem till dem för att diskutera slutpriser och jämförde hus som vi vill bygga m.m. Mellanlana även vid båten nere i björlandekile och tjöta lite med pappsen me.
Men efter jag stekt mig lite på Kristina och Martins altan så åkte vi och hämtade upp Mamma och Göran för att även visa dem tomten, dom tyckte också den va superfin... :) Sen åkte vi och köpte glass och sen hem till dem för att ge ossy lite mat och sedan bar de av hemmåt och kolla bigbrother innan vi däckade även denna dag. haha

Nu vaknade mitt lilla troll här så får underhålla lite, ska möta upp Linda och Luisa vid 12.40 för att gå till föräldragruppen och sedan promenad. Nice :)

Ha en underbar dag, Tjintjing

/Love

Helg

Ja då va de helg igen. Tycker nästan bara de är måndag och vips fredag och sen helg igen. Denna måndag va ja uppe med tuppen kl 8 och tvättade, sedan har ja duschat och fixat mig. Kände för att göra mig extra iordning idag, inte av någon speciell anledning men orka gå i mjukisbyxor hela dagarna . Nej! ingenting för mig iaf.
OCh just nu sitter jag och äter fisksoppan som jag gjorde igår, och kom precis på att allt man lagar som typ soppa gryta m.m. är mycket godare dagen efter, inte bara för att alla smaker har gett med sig utan även för att man inte känner sig som en stor gryta själv vilket jag har en förmåga att göra när man står och lagar man läääänge...

Så nu ska jag bara vänta på att hjärtat ska duscha snabbt och göra sig iordning (100år) sen ska vi ut på turné i det fina vädret. :)

Vem vet kanske slinker in med en rad till sen eller två.

Tjing Tjing

/Love

Sjukstuga och klädpanik!

Orkar inte ens ursäkta mig längre för att jag e sämst på att skriva :P De får bli när de blir helt enkelt.
Hur som hellst. Här hemma i vårt hem har vi haft/har sjukstuga. Det började med att lille Ossy blev hostig och snorig i söndags typ, men de gick över tills på tisdagmorgon typ nu har han bara lite rethosta kvar emellanåt. Men nu e jag och Chrille bombförkylda istället. Sjukt jobbigt, snorar ju som en 3åring på dagis typ, bläää!

Rubrik nr 2 då, ja jag har verkligen klädpanik, eller inte så kraftig panik än men jag känner hur de kommer krypandes, Dopet är om typ 3 veckor och jag har INGEN aning om va ja ska ha på mig, Ossys blivande gudfar har tydligen slått på stort och köpt en Acne kostym:), Och Chrille ska ju ha på sig sin kostym. Va fan de e ju sjukt mkt enklare att va kille!. Jag får nog göra stan någon dag och se om ja hittar mig en vacker klänning som gör sig i en kyrka.

Oj nu börjar de bökas runt här bredvid mig . Måste kila..

Tjing tjing

/Love

Sämst!

Herregud! Förlåt mig jag är verkligen sämst på att skriva här.

Men ska försöka mig på en bättring. Idag började ÄNTLIGEN mammagruppen för min del, jag fick ju inte gå med dem som fick barn samtidigt som mig eftersom Ossian va så infektionskänslig så fick jag snällt sitta hemma. Men nu e han en stor pojke, hela 3,5 kilo och 51 lång, som en nyfödd typ med andra ord, :) Men de e stort för han.
Det var iaf super trevligt och man träffade trevliga mammor, och pappor faktiskt, trots att det bara var 2st pappor med. Så imorgon skall jag tillsammans med 2 utav mammorna gå på öppna förskolan och se hur det är. Spännande :D

Nu har jag precis suttit och skrivit x antal inbjudningskort till Ossians dop, satan va skrivkramp man får lätt när man inte går i skolan eller så. haha pinsamt ju. Men men, påtal om dop så va vi på lilla Denise dop i helgen, jätte fint var de och mycket god fika efteråt, och lilleman skötte sig helt exemplariskt (stavas?) då han sov sig igenom hela alltet typ :P

Annars blir veckan rätt lugn, hjärtat är ju fortfarande hemma sjukskriven för hjärnskakning så de e ju trevligt att ha lite sällskap på dagarna :). På fredag ska lillskrotten vara hos sin mormor och morfar Göran då vi skall iväg till Patrik och Lisa för lite Partyparty :) Kommer bli oerhört trevligt, längtar nästan lite ;) hihi. Men hjärtat skall köra så de blir hemgång hyffsat tidigt och så hämtar vi hem lilleman så han får sova hemma. Eller aa, det är de vi har bestämt nu iaf, allt kan ju ändra sig ;) hihi.

Ne nu ska jag laga lasange.

Tjing tjing


Hejhej :)

/Love